Pozdrawiamy się

Rozmowy o Subaru i nie tylko. Dział pełen offtopicu i rozmów niemotoryzacyjnych.
ODPOWIEDZ
vicu
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Auto: OBK
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Re: Pozdrawiamy się

Post 9 lip 2009, o 17:38

eMTi, ile?

Obrazek

"Speed never killed anyone, suddenly becoming stationary, that's what gets you." - J. Clarkson

eMTi
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: zaturbione, wymarzone
Polubione posty: 1 raz

Post 9 lip 2009, o 17:49

strzelaj.. Dodam tyko, że zrobiliśmy tylko 3 duże i 2 małe okrążenia toru, reszta to były ćwiczenia na wybranych, krótkich odcinkach..
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna

vicu
Awatar użytkownika
5 gwiazdek

Post 9 lip 2009, o 17:57

80 km?
Obrazek

"Speed never killed anyone, suddenly becoming stationary, that's what gets you." - J. Clarkson

eMTi
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 9 lip 2009, o 18:30

ok 150 8-)
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna

vicu
Awatar użytkownika
5 gwiazdek

Post 9 lip 2009, o 18:31

No przecież mówie :mrgreen:
Obrazek

jarmaj
6 gwiazdek
Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
Polubił: 83 razy
Polubione posty: 443 razy

Post 9 lip 2009, o 19:14

LouCyphre pisze:
remek pisze: Pozdrawiam moderatorow sasiedniego forum

Znaczy "gadające warzywo "i paranoiczkę ?

Oj Lucuś, Lucuś...

Jak miło że jeszcze czasem tu zaglądasz. Z takim tekstem :mrgreen:

vibowit
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: szkoda

Post 9 lip 2009, o 20:49

barbie pisze:Podziękowania także dla vibowita i liwit za możliwość przejechania się GTkiem i przy okazji upewnienia się że mój WRX to dobry wybór :mrgreen:
Hmmmm. Będzie mega foch. :evilgrin: Tak swoją drogą to ja mam dokładnie odwrotnie. Po przejażdżce WRX-em cieszę się, że mam GT. STi to inna bajka.

barbie, wielkie podziękowania za dowiezienie i odwiezienie mojej zabawki, za zdjęcia, za towarzystwo, za opiekę nad naszą sobaką. Nie mam bladego pojęcia jak ja się odwdzięczę.

Oczywiście pozdrawiam całą ekipę "upalaczy" i otoczkę :mrgreen: . Już liczę czas do następnego razu.
czarne jest piękne...

barbie
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: OOOO
Polubił: 34 razy
Polubione posty: 87 razy

Post 9 lip 2009, o 21:15

vibowit pisze:
barbie pisze:Podziękowania także dla vibowita i liwit za możliwość przejechania się GTkiem i przy okazji upewnienia się że mój WRX to dobry wybór :mrgreen:
Hmmmm. Będzie mega foch. :evilgrin: Tak swoją drogą to ja mam dokładnie odwrotnie. Po przejażdżce WRX-em cieszę się, że mam GT. STi to inna bajka.
Bo nie to ładne co ładne, tylko co się komu podoba ;-)
Pewnie w dużym stopniu siła przyzwyczajenia i dlatego każde z nas woli swoje auto. A jeżdżą dość podobnie... przynajmniej na trasie 8-)
vibowit pisze:barbie, wielkie podziękowania za dowiezienie i odwiezienie mojej zabawki, za zdjęcia, za towarzystwo, za opiekę nad naszą sobaką. Nie mam bladego pojęcia jak ja się odwdzięczę.
E tam, fajnie było i to wystarczy :-) No i obiad dostałam :mrgreen:

mały 5150
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Czarne Zło

Post 9 lip 2009, o 22:40

Kurwa to i ja muszę pewnie pozdrowić i podziękować :evilgrin: :mrgreen: bo tu aż cieknie syropem klonowym :evilgrin:
To tak: pozdrawiam cała ekipę SJS'ową barbie, eMTi'ego z bratem (jakiś taki niepodobny :mrgreen: ), liwit, niuńka, So What'a! i vibowita, oraz frakcją kielecką esilona i WiS'a z małżonką. No i chłopaków z SJS'u Janusza i Wacka - jak zwykle było zajeboza ;-)
8-) 8-) 8-)

A i tego łajzę z Lansera co nas wszystkich wydymał na torze :mrgreen: Więcej go nie bierzemy, bo po nim przejadę... kilka razy :evilgrin: :mrgreen:

A dziękuję wszystkim i każdemu z osobna za kolejne spotkanie i bardzo miłe chwile spędzone na torze i poza nim 8-)
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru :-d

devlin
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 9 lip 2009, o 22:48

Było dzwonić, byłby film ;-)
http://wwojnar.com/

– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!

mały 5150
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 9 lip 2009, o 23:30

devlin, materiał jest, bo So What! kręcił także jak byłbyś tak uprzejmy to bylibyśmy dźwięczni :mrgreen:

devlin
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 9 lip 2009, o 23:32

A, jak jest materiał, to So What! może przecież zmontować, luz :)
http://wwojnar.com/

– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!

So What!
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Giulia V Q4
Polubił: 309 razy
Polubione posty: 60 razy

Post 10 lip 2009, o 09:52

barbie pisze: No i So-Was za towarzystwo i za dobrą minę do złej gry, gdy zanudzałam go opowieściami pochodzenia różnego :mrgreen:
To ja dziękuję za fantastyczne towarzystwo i opowieści arcyciekawe :!:

eMTi
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 10 lip 2009, o 13:05

mały 5150 pisze: eMTi'ego z bratem (jakiś taki niepodobny :mrgreen: )
Rodzice starali się jak mogli, ale wyszło jak wyszło... :giggle: ;-) Pozdrawiam przy okazji moich super rodziców! :thumb:
mały 5150 pisze:A i tego łajzę z Lansera co nas wszystkich wydymał na torze :mrgreen: Więcej go nie bierzemy, bo po nim przejadę... kilka razy :evilgrin: :mrgreen:
Żeby nie było, że jesteśmy lamerzy - dla tych, którzy nie wiedzą o co kaman - lancer przyjechał na lawecie, mimo tego na torze zmieniono mu koła na wyścigowe semi slicki Michelina... A furka "prawie seria niedłubana"... heble AP Racing, zawiecha proflexa no i mapy na 410KM... Ot takie tam wozidełko... :wall:

wil3
Awatar użytkownika
2 gwiazdki
Auto: Pustynna Burza

Post 10 lip 2009, o 15:55

Pozdrawiam Esilona obmryganego przed chwilą na Zagnańskiej w Kielcach :-) I to światło wcale nie było czerwone... całkiem. :whistle:
Szymon Wilczyński
Obrazek

mały 5150
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 10 lip 2009, o 18:16

eMTi pisze: Żeby nie było, że jesteśmy lamerzy - dla tych, którzy nie wiedzą o co kaman - lancer przyjechał na lawecie, mimo tego na torze zmieniono mu koła na wyścigowe semi slicki Michelina... A furka "prawie seria niedłubana"... heble AP Racing, zawiecha proflexa no i mapy na 410KM... Ot takie tam wozidełko... :wall:
No, mówię przecież, że łajza :mrgreen:

eMTi
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 10 lip 2009, o 18:37

i jeszcze mleko pod nosem! Ale na buty rajdowe na zmiane A* i rękawiczki starczyło :razz:

Alan, Alan, Alan!
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: WiśniaNieWiśnia
Polubił: 130 razy
Polubione posty: 365 razy

Post 10 lip 2009, o 19:07

eMTi pisze: Żeby nie było, że jesteśmy lamerzy - dla tych, którzy nie wiedzą o co kaman - lancer przyjechał na lawecie, mimo tego na torze zmieniono mu koła na wyścigowe semi slicki Michelina... A furka "prawie seria niedłubana"... heble AP Racing, zawiecha proflexa no i mapy na 410KM... Ot takie tam wozidełko... :wall:
ja to sie zastanawiam jaki sens jezdzic na SJS z takim cyrkiem :mrgreen: Ech Ci Evoisci :mrgreen:

Chloru
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
Polubił: 245 razy
Polubione posty: 526 razy

Post 10 lip 2009, o 22:08

remek pisze:
ja to sie zastanawiam jaki sens jezdzic na SJS z takim cyrkiem :mrgreen: Ech Ci Evoisci :mrgreen:

Zasięg Sherlocku ! ;-) :mrgreen:
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae

eMTi
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 11 lip 2009, o 11:59

barbie, jak tam fociska?

Pozdrawiam szczura, kiwka była na muchoborze.. Chyba leciałeś na mini spocik do Arkad?

koval
Awatar użytkownika
0 gwiazdek

Post 11 lip 2009, o 19:41

dawno mnie tu nie bylo, wiec pozdrawiam ! :thumb:

LouCyphre
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: H&H
Polubione posty: 3 razy

Post 11 lip 2009, o 22:37

Pozdrawiamy :-)

mały 5150
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 12 lip 2009, o 00:38

Siema koval :-)

WiS
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Forester turbo, zwany Yetim
Polubił: 3 razy
Polubione posty: 2 razy

Post 12 lip 2009, o 19:09

wil3ych, podążających niedawno do Tesco w Kielcach, serdecznie pozdrawiam wraz z Mag 8-)

Ponieważ OBKiem powoziła wil3ca, zaś wil3 zadawał szyku jako pilot, mniemam, że wyprawa była po klina...? :cofee: ;-)

wil3
Awatar użytkownika
2 gwiazdki
Auto: Pustynna Burza

Post 12 lip 2009, o 19:20

WiS pisze:wil3ych, podążających niedawno do Tesco w Kielcach, serdecznie pozdrawiam wraz z Mag 8-)

Ponieważ OBKiem powoziła wil3ca, zaś wil3 zadawał szyku jako pilot, mniemam, że wyprawa była po klina...? :cofee: ;-)
Nie tyle po klina, co po powtórkę z rozrywki :whistle: :mrgreen:

Serdecznie odpozdrawiamy i przepraszamy, że nie zauważyliśmy. A mnie już w ogóle nic nie tłumaczy, jako że podziwiałem widoki ;-)
Szymon Wilczyński
Obrazek

ODPOWIEDZ