Pozdrawiamy się
Re: Pozdrawiamy się
strzelaj.. Dodam tyko, że zrobiliśmy tylko 3 duże i 2 małe okrążenia toru, reszta to były ćwiczenia na wybranych, krótkich odcinkach..
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
ok 150 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
LouCyphre pisze:remek pisze: Pozdrawiam moderatorow sasiedniego forum
Znaczy "gadające warzywo "i paranoiczkę ?
Oj Lucuś, Lucuś...
Jak miło że jeszcze czasem tu zaglądasz. Z takim tekstem

Hmmmm. Będzie mega foch.barbie pisze:Podziękowania także dla vibowita i liwit za możliwość przejechania się GTkiem i przy okazji upewnienia się że mój WRX to dobry wybór![]()

barbie, wielkie podziękowania za dowiezienie i odwiezienie mojej zabawki, za zdjęcia, za towarzystwo, za opiekę nad naszą sobaką. Nie mam bladego pojęcia jak ja się odwdzięczę.
Oczywiście pozdrawiam całą ekipę "upalaczy" i otoczkę

czarne jest piękne...
Bo nie to ładne co ładne, tylko co się komu podobavibowit pisze:Hmmmm. Będzie mega foch.barbie pisze:Podziękowania także dla vibowita i liwit za możliwość przejechania się GTkiem i przy okazji upewnienia się że mój WRX to dobry wybór![]()
Tak swoją drogą to ja mam dokładnie odwrotnie. Po przejażdżce WRX-em cieszę się, że mam GT. STi to inna bajka.

Pewnie w dużym stopniu siła przyzwyczajenia i dlatego każde z nas woli swoje auto. A jeżdżą dość podobnie... przynajmniej na trasie

E tam, fajnie było i to wystarczyvibowit pisze:barbie, wielkie podziękowania za dowiezienie i odwiezienie mojej zabawki, za zdjęcia, za towarzystwo, za opiekę nad naszą sobaką. Nie mam bladego pojęcia jak ja się odwdzięczę.

Kurwa to i ja muszę pewnie pozdrowić i podziękować
bo tu aż cieknie syropem klonowym
To tak: pozdrawiam cała ekipę SJS'ową barbie, eMTi'ego z bratem (jakiś taki niepodobny
), liwit, niuńka, So What'a! i vibowita, oraz frakcją kielecką esilona i WiS'a z małżonką. No i chłopaków z SJS'u Janusza i Wacka - jak zwykle było zajeboza

A i tego łajzę z Lansera co nas wszystkich wydymał na torze
Więcej go nie bierzemy, bo po nim przejadę... kilka razy

A dziękuję wszystkim i każdemu z osobna za kolejne spotkanie i bardzo miłe chwile spędzone na torze i poza nim

To tak: pozdrawiam cała ekipę SJS'ową barbie, eMTi'ego z bratem (jakiś taki niepodobny

A i tego łajzę z Lansera co nas wszystkich wydymał na torze

A dziękuję wszystkim i każdemu z osobna za kolejne spotkanie i bardzo miłe chwile spędzone na torze i poza nim

Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

Było dzwonić, byłby film 

http://wwojnar.com/
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
devlin, materiał jest, bo So What! kręcił także jak byłbyś tak uprzejmy to bylibyśmy dźwięczni 

A, jak jest materiał, to So What! może przecież zmontować, luz :)
http://wwojnar.com/
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
To ja dziękuję za fantastyczne towarzystwo i opowieści arcyciekawebarbie pisze: No i So-Was za towarzystwo i za dobrą minę do złej gry, gdy zanudzałam go opowieściami pochodzenia różnego![]()

Rodzice starali się jak mogli, ale wyszło jak wyszło...mały 5150 pisze: eMTi'ego z bratem (jakiś taki niepodobny)

Żeby nie było, że jesteśmy lamerzy - dla tych, którzy nie wiedzą o co kaman - lancer przyjechał na lawecie, mimo tego na torze zmieniono mu koła na wyścigowe semi slicki Michelina... A furka "prawie seria niedłubana"... heble AP Racing, zawiecha proflexa no i mapy na 410KM... Ot takie tam wozidełko...mały 5150 pisze:A i tego łajzę z Lansera co nas wszystkich wydymał na torzeWięcej go nie bierzemy, bo po nim przejadę... kilka razy
![]()
![]()

Pozdrawiam Esilona obmryganego przed chwilą na Zagnańskiej w Kielcach
I to światło wcale nie było czerwone... całkiem. 

No, mówię przecież, że łajzaeMTi pisze: Żeby nie było, że jesteśmy lamerzy - dla tych, którzy nie wiedzą o co kaman - lancer przyjechał na lawecie, mimo tego na torze zmieniono mu koła na wyścigowe semi slicki Michelina... A furka "prawie seria niedłubana"... heble AP Racing, zawiecha proflexa no i mapy na 410KM... Ot takie tam wozidełko...![]()

i jeszcze mleko pod nosem! Ale na buty rajdowe na zmiane A* i rękawiczki starczyło 

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
ja to sie zastanawiam jaki sens jezdzic na SJS z takim cyrkiemeMTi pisze: Żeby nie było, że jesteśmy lamerzy - dla tych, którzy nie wiedzą o co kaman - lancer przyjechał na lawecie, mimo tego na torze zmieniono mu koła na wyścigowe semi slicki Michelina... A furka "prawie seria niedłubana"... heble AP Racing, zawiecha proflexa no i mapy na 410KM... Ot takie tam wozidełko...![]()

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
remek pisze:
ja to sie zastanawiam jaki sens jezdzic na SJS z takim cyrkiemEch Ci Evoisci
![]()
Zasięg Sherlocku !

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
barbie, jak tam fociska?
Pozdrawiam szczura, kiwka była na muchoborze.. Chyba leciałeś na mini spocik do Arkad?
Pozdrawiam szczura, kiwka była na muchoborze.. Chyba leciałeś na mini spocik do Arkad?
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
wil3ych, podążających niedawno do Tesco w Kielcach, serdecznie pozdrawiam wraz z Mag
Ponieważ OBKiem powoziła wil3ca, zaś wil3 zadawał szyku jako pilot, mniemam, że wyprawa była po klina...?

Ponieważ OBKiem powoziła wil3ca, zaś wil3 zadawał szyku jako pilot, mniemam, że wyprawa była po klina...?

Nie tyle po klina, co po powtórkę z rozrywkiWiS pisze:wil3ych, podążających niedawno do Tesco w Kielcach, serdecznie pozdrawiam wraz z Mag![]()
Ponieważ OBKiem powoziła wil3ca, zaś wil3 zadawał szyku jako pilot, mniemam, że wyprawa była po klina...?![]()

Serdecznie odpozdrawiamy i przepraszamy, że nie zauważyliśmy. A mnie już w ogóle nic nie tłumaczy, jako że podziwiałem widoki