Ty naprawdę nie widzisz, że Torres został trącony i później trafił swoją prawą nogą w lewą i dlatego się wyłożył?Barthol pisze:nie ma to jak aktorskie popisy na mundialu
Zgadzam się z Bogusiem , przypadek ale jednak był potrącony, nawet głowę miał w drugą stronę , aczkolwiek uważam iż nie powinien dostać czerwienivibowit pisze: Ty naprawdę nie widzisz, że Torres został trącony i później trafił swoją prawą nogą w lewą i dlatego się wyłożył?
a co się stało?? Bo ja meczu nie oglądam...damaz pisze:to, co się stało przed chwilą, to kompromitacja FIFA.
nie znam kontekstu sytuacji, oceniam tylko to co widać na tym ruchomym obrazku... jak dla mnie facet pada aktorsko (by coś wymusić po przypadkowym kontakcie z przeciwnikiem, podgrywając przy tym jakby mu nogę upierdzieliło)Piter 35 pisze:Zgadzam się z Bogusiem , przypadek ale jednak był potrącony, nawet głowę miał w drugą stronę , aczkolwiek uważam iż nie powinien dostać czerwienivibowit pisze: Ty naprawdę nie widzisz, że Torres został trącony i później trafił swoją prawą nogą w lewą i dlatego się wyłożył?
a bo to pierwszy raz kiedy błąd sędziego ma wpływ na wynik spotkaniaFUX pisze:Sędzia wagina! Boczny jeszcze wieksza. Nie zauważyli, że Angole strzelili bramkę. Pilka rykoszetem odbiła się od poprzeczki i spadła z pół metra za linią bramkową, czego jeden, ani drugi, ani trzeci kalosz nie zauważyli...
Barthol pisze: oceniam tylko to co widać na tym ruchomym obrazku...
jak dla mnie facet pada aktorsko (by coś wymusić po przypadkowym kontakcie z przeciwnikiem, podgrywając przy tym jakby mu nogę upierdzieliło)rrosiak pisze:Barthol pisze: oceniam tylko to co widać na tym ruchomym obrazku...
Przyjrzyj się jeszcze raz uważnie, koleś obrywa kolanem w stopę.
FUX pisze: To raczej złudzenie z tym kolanem...
Robert. To prawda!rrosiak pisze: a jakość tego gifa nie pozwala na precyzyjną analizę.
Dwie sąsiednie klatki wyglądają takFUX pisze:POGROM Angoli.Robert. To prawda!rrosiak pisze: a jakość tego gifa nie pozwala na precyzyjną analizę.
pewnie brytyjskie gazety będą wypominać, że mecz został "wydrukowany" przez sędziego... Bo jakby było 2:2 do przerwy, a tak podcięto naszym skrzydła i się skończyło rumakowanie...FUX pisze: POGROM Angoli.