Coś niedobrego
Re: Coś niedobrego
W tych urządzeniach się źle paląKonto usunięte pisze:FUX, a nie łatwiej było spalić te gazety co leżą obok?

Dolce far niente 

tak sie zastanawiam co to forum dzis tak zdechlo i dotarlo wreszcie do mnie, ze Wy dlugi weekend macie.. :))
oj pozno dotarlo..
potrzebna kawa
oj pozno dotarlo..

U mnie pada deszcz a ciśnienie sprawia, że chodzę na czworaka.
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

Wpadaj na jakiś koniaczek, to się orzeźwimy.mały 5150 pisze:U mnie pada deszcz a ciśnienie sprawia, że chodzę na czworaka.

czarne jest piękne...
Tak od ranavibowit pisze: Wpadaj na jakiś koniaczek, to się orzeźwimy

Dolce far niente 

Lepiej od rana niż od wieczora.FUX pisze:Tak od ranavibowit pisze: Wpadaj na jakiś koniaczek, to się orzeźwimy![]()

czarne jest piękne...
mały 5150 pisze: U mnie pada deszcz a ciśnienie sprawia, że chodzę na czworaka.
ojj tu to samo, ja_jako wysokocisnieniowy pic kawy nie powinienem, a tu juz druga nie pomaga..
http://tnij.to/tpjb
dzis juz kropi, a ja na moim krzesle_do_teleportacji w robocie..
jutro ma popadac, moze przenajmniej uswienie porzadnie obka w blocku okolicznych polnych, bo dawno nie widzial przyrody i marudzi.
Zaraz się pewnie obudzę trzymając wiertarkę z udarem w nowym przytulu Bilex'ów. Sąsiedzi przybywam - trzymajcie się ramy...vibowit pisze:Wpadaj na jakiś koniaczek, to się orzeźwimy.mały 5150 pisze:U mnie pada deszcz a ciśnienie sprawia, że chodzę na czworaka.

A my to się jutro będziemy rzeźwić

- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
Burza, która zaczęła się wczoraj ok. 19:00, zakończyła się dopiero dzisiaj przed 9:00. Całą noc grzmiało i padało, a do tego pies rodziców non-stop ujadał (bo on z tych co się burzy nie boją - niestety)
. A teraz jest ciemno, zimno i bardzo nieprzyjemnie .....brrrrrrrrrrr 

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

A mnie głowa boooooliiii
Obcy z kacem się bardzo lubią i jak się zejdą to mam ochotę położyć łeb na torach żeby się po nim Intercity przejechał.

- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
mały 5150 pisze: mam ochotę położyć łeb na torach żeby się po nim Intercity przejechał
da się zrobić, Lech (W-wa - Poznań) może być

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 

-
Grzegorz
- 5 gwiazdek
- Auto: Leon
- Polubił: 21 razy
- Polubione posty: 35 razy
Ukochanej żony micra is dead. Objaw wg ks.serw. taki jakby immobilizer się uszkodził - migający od początku check engine. Ale podejrzewam gryzonia, którego naoczni świadkowie widzieli kilka dni temu. Dzisiaj trochę w nim posiedziałem i dało się słyszeć jakby coś. Tylko jak to znaleźć i co mogło przegryźć ? 

pozdrawiam
Grzegorz
Grzegorz
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Świeci się kontrolka od wyłączonej kontroli trakcji, od silnika i mruga od tempomatu. Samochód nie ma mocy i szarpie podczas jazdy. a na wolnych obrotach, obroty skaczą na oko o jakieś 200obr/minFUX pisze:Że coradekk pisze:OBK mi się zepsuł![]()

Pochwalić za to muszę firmę Kocar, pomimo że dzisiaj była nieczynna, szef powiedział że przyjedzie przyjąć samochód i że mamy przyjeżdżać.
Konto usunięte współczucia
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
Konto usunięte pisze: FUX, a nie łatwiej było spalić te gazety co leżą obok?
Konto usunięte, łatwiej było nie ściągnąć tych naklejek z ogniem, co są. jeszcze na zdjęciu, na drzwiczkach.

Ostatnio zmieniony 16 sie 2008, o 23:28 przez EterycznyŻołądź, łącznie zmieniany 1 raz.
- Bea
- 2 gwiazdki
- Auto: Volvo XC 90/Ford Mondeo Ghia
A mówiłeś , że będzie pięknie :) To wszystko przez te kwaśne cytryny.mały 5150 pisze:A mnie głowa boooooliiiiObcy z kacem się bardzo lubią i jak się zejdą to mam ochotę położyć łeb na torach żeby się po nim Intercity przejechał.
Kłamstwo zdąży obiec pół świata zanim prawda włoży buty...
Ojciec użytkuje. Ja dzisiaj wziąłem na 10 minut na trasie 10km i nagle coś takiego się stałoadam.str pisze: a skąd Ty masz OBK?

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek