Do wyboru: facet w dłubniętym foresterze albo kobiałka w suzuki

PS 1. Lubię wiśniówkę

PS 2. Piter zapomniał hasła. Remek, pomożesz? ...."szwajcarskieneony"?

WiS pisze: przysłać po Ciebie auto z kierowcą?
WiS, niestety wychlałemWiS pisze: PS 1. Lubię wiśniówkę![]()
A czymże Ty Lucuś taki zajęty nocno poro?LouCyphre pisze: Nie chciałbym nalegać, ale w sumie za godzinę będę wolny :]
...ale do Ciebie jest ciut dalekoLouCyphre pisze: w sumie za godzinę będę wolny :]
Przyjmujemy zamianę na burbonamały 5150 pisze: Dziękuję za propozycję, rozumiem, że bez wiśniówki jest ona nieaktualna
SzampańskimWiS pisze: PS. Kurier w zielonkawym Forku
wil3 pisze: Swoją drogą ciekawe, jak ten samochód jest postrzegany - mi się kiedyś wydawało, że jest srebrny
WiS pisze: w zielonkawym
wil3 pisze: Szampańskim
No dobra, już kiedyś przecież ustalono, że to jest kolor - po prostu - esilonowywil3 pisze: srebrny
Zakalec wyszedł, nic nie straciłeśesilon pisze: szkoda, że mogłem tylko powąchać
WiS, z tego co pamiętam to stanęło na tym co ja powiedziałem - Forek esilona to limitowana wersja bez lakieruWiS pisze: No dobra, już kiedyś przecież ustalono, że to jest kolor - po prostu - esilonowy![]()
True. Bylem, potwierdzam. Najmniejsza wioska (3 domy na krzyz) i byle jadlodajnia (szumnie zwaca sie Karczma, tudziez Oberza), a kotlet + frytki + surowka bez piwa = 20-25zl. Drozej, jak na wroclawskim rynku.FUX pisze:Bym powiedział, po krótkimi wypadzie pod koniec czerwca nad polskie morze, że raczej kawiorowa...j33mbo pisze: w tym roku wersja oszczędnościowa - Bieszczady
He he , ano nic . Byliśmy towarzysko i dla znajomychliwit pisze: Piter 35, teraz przyznaj się, co komu przywiozłeś a raczej przyprowadziłeś do tych Kielc?
To może jeszcze jedno, przy okazji naszego SJSu?Piter 35 pisze: Witam po malej nie obecności i dziękuję bardzo za przemiłe spotkanie Kieleckie
I to mówi ten, co to go pająki w kąt jaskini ciagnęły...Piter 35 pisze: w oglądaniu przeszkadzał Wis który boi się ciemności i trzeba bylo go uspokajać
Zaganianym, ale... spróbujemy ogarnąć. Kiedy?eMTi pisze: może jeszcze jedno, przy okazji naszego SJSu?
A, to przykro mi niezmiernie - mam wtedy MSPO, a wraz z Salonem konferencje której jestem współorganizatorem (http://www.targikielce.pl/mspo/program.pdf), czyli jestem urypany zajęciami po uszyeMTi pisze: 1 lub 2 września..
klepniętego jeszcze nie mam, ale na bank będzie wolne, bo u kuzynkiWiS pisze: jeśli chcecie nocować, a nie macie jeszcze noclegów klepniętych - to radzę się rozejrzeć pilnie i czujnie, bo może być kiepsko w promieniu 50 kilometrów od Targów.
Gdybyś zmienił zdanie, co do pory wyjazdu na przykład, daj znać...eMTi pisze: Na targi bardzo chętnie bym podskoczył, bo lubię militaria, ale akurat otwarte są w godzinach szkolenia, a ja przyjeżdzam wieczorem dzień wcześniej i wyjeżdżam następnego dnia rano....
WiS pisze: Gościa w niepolakierowanym