Wyścig, jak wyścig. Jednym poszło lepiej, innym gorzej...
Ot sport

ky pisze: Co taka cisza?
WRC fan pisze: A tak na serio to chyba szkoda słów. Naiwny byłem bardzo i myślałem, że BMW-S faktycznie zrobi dobry bolid na ten sezon...no i się wyfrajerowałem![]()
WRC fan pisze: No jest progres - Robert ukończył wyścig![]()
WRC fan pisze: Tak mnie natchnęło na wiosennym spacerze![]()
Tobie też się takie wietrzenie by przydałoEterycznyŻołądź pisze:WRC fan pisze: Tak mnie natchnęło na wiosennym spacerze![]()
Musisz częściej chodzić na wiosenne spacer. Powtórzę jeszcze raz - genialne!
Nooo... Widzę panowie:EterycznyŻołądź pisze:Barthol, ależ ja się codziennie wietrzę. O tak:
a czemu rozpaczy? Było tak jak powinno być: RedBull i GPBrawn w czołówce - mi to pasiky pisze: Co taka cisza? Poszliście się upić z rozpaczy? ;)
Czy to tylko mnie się tylko wydawało, czy Kubica bez systemu specjalnej troski radził sobie lepiej niż Nikuż z?Naszej decyzji nie opieramy jedynie na danych zebranych podczas testów zimowych, ale także na doświadczeniach zdobytych podczas pierwszych trzech wyścigów. Właśnie dlatego jesteśmy przekonani, że w Bahrajnie KERS da nam przewagę.
ky pisze: A w ogóle to kto to słyszał, żeby taki duży chłopiec zabierał na przejażdżki pluszowego tygrysa...
ky pisze: - bez kasków,
- kombinezonów ochronnych, butów, rękawic i niepalnej bielizny,
Bez sensu; kiedy opony na miękkie wymieni?WRC fan pisze:BMW-S jedzie jutro na jeden pitstop. Kubica ma najcięższy bolid w stawce:
http://www.f1.v10.pl/Grand,Prix,Bahrajn ... 30784.html
FUX pisze: kiedy opony na miękkie wymieni?
Na 10-15 kołek przed metą?
Jakoś nie czuje tej taktyki...WRC fan pisze: Biorąc pod uwagę szacunkowe wyliczenia to na jakieś 22 okrążenia przed metą.