Forum Trzeba Zamknąć

Rozmowy o Subaru i nie tylko. Dział pełen offtopicu i rozmów niemotoryzacyjnych.
ODPOWIEDZ
Godlik
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
Polubił: 19 razy
Polubione posty: 83 razy

Re: Forum Trzeba Zamknąć

Post 18 lut 2009, o 23:01

gregski pisze: ale to nie moj biznes i nie moj problem. sporo sie musza jeszcze nauczyc
ubiegły rok i niski kurs euro ich chyba za bardzo rozbestwił. ale w tym będą się chyba faktycznie musieli "uczyć"

huzar105
Awatar użytkownika
3 gwiazdki
Auto: Subaru
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Post 18 lut 2009, o 23:05

Arno, przyjacielu w życiu Cię obrazić nie chciałem ;) Burak jest ktoś inny. Ale biblia karze wybaczać ;-)
devlin, Ale ja nic nie wygłaszam :P Dla mnie czara goryczy się przelała, nie znosiłem wcześniej tego gościa. Taki głupio mądry zawsze.
pewnie i tak, ale carfit nie wchodzi w śmierdzących skarpetkach do czyjegoś domu :roll:
Carfit jest od dziś 3 moim bogiem, muszę sobie to gdzieś zapisać :lol:
Akuro Kazuyoshi
Obrazek

gregski
6 gwiazdek
Auto: Mammut
Polubione posty: 5 razy

Post 18 lut 2009, o 23:06

barbie, juz sie wyzalilem, przekleisz te smety?

Arno
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 18 lut 2009, o 23:10

105 milimetrów?
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.

esilon
6 gwiazdek
Auto: mat
Polubił: 1 raz
Polubione posty: 4 razy

Post 18 lut 2009, o 23:13

Arno pisze: 105 milimetrów?

:mrgreen:

ja rozumiem, że nie o poziom Ci chodziło :mrgreen:

Arno
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 18 lut 2009, o 23:19

Tak Godlik, juz pisza w AMS ze STI kosztuje 19o kilka tysiecy. No to ja sie bym nie pisal, nie wnikajac w urode pojazdu i ekonomicznosc oczywiscie. Za tyle to jest Mercedes C320cdi 4matic.
Szajba benzynowa i zmiany w mozgach calych spoleczenstw powoduja, ze i reklamiarze i my myslimy tylko o tym, zeby malo palilo.
Aptera, srera, Priusy, Insighty, nawet jakis lexus z Priusa przerobiony... wszystko udaje, ze nic nie pali.
Ale z drugiej strony, moze to i dobrze, ze auta pala dzis mniej, bo po kiego grzyba rope szybko zuzywac.
Zwrocta rowniez swoja uwage na to, że wlasnie patrzycie na ekran otoczony plastikiem, klawiature macie z plastiku, pol domu macie z plastiku nie wspominam o autach.
I truja wszyscy o tym, ze sie ropa konczy nie bedzie czym aut napedzac, ale chyba plastiki robi sie tez z ropy. Jesli to prawda, maruda z pewnosci mi wyjasni jaki jestem cwiercdebil, ze nie wiem ze plastik robi sie z jagód - ale jesli to prawda, to jak sie za 30 lat skonczy ropa, to z czego bedzi sie plastik robic? Nikt sie nie zajaknie ze to problem.
ja stary jestem, za kilka dni studnia 50 letnia bez dna sie otwiera, pewnie dostane w prezencie pieluchi dla doroslych... jako ten starzec pamietam ze ropy zawsze bylo na 30 lat. 30 lat temu bylo na 30. Czyzby sie zloza jakos odnawialy? czy caly czas nowe sa odkrywane. Podobno w kanadzie odkryto cos wielkiego, tylko klopoty z wyobyciem, bo szczyny zamarzaja nim doleca do ziemi.

vicu
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Auto: OBK

Post 18 lut 2009, o 23:23

Arno pisze: I truja wszyscy o tym, ze sie ropa konczy nie bedzie czym aut napedzac, ale chyba plastiki robi sie tez z ropy. Jesli to prawda, maruda z pewnosci mi wyjasni jaki jestem cwiercdebil, ze nie wiem ze plastik robi sie z jagód [...]

:lol: :lol: Padłem :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek

"Speed never killed anyone, suddenly becoming stationary, that's what gets you." - J. Clarkson

FUX
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: jeżdżące
Polubił: 236 razy
Polubione posty: 350 razy

Post 18 lut 2009, o 23:25

Arno pisze: Czyzby sie zloza jakos odnawialy? czy caly czas nowe sa odkrywane. Podobno w kanadzie odkryto cos wielkiego, tylko klopoty z wyobyciem, bo szczyny zamarzaja nim doleca do ziemi.
Będzie cieplej, to nie zamarzną, zanim dolecą... :giggle:

Poza tym klimat się ochladza u nas. Ostatnio o ociepleniu nie piszą, to znaczy jest zimniej :evilgrin: .
Dolce far niente ;-)

barbie
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: OOOO
Polubił: 34 razy
Polubione posty: 87 razy

Post 18 lut 2009, o 23:28

gregski pisze:barbie, juz sie wyzalilem, przekleisz te smety?
E tam, nic przeklejać nie będę, bo będzie wyrwane z końtekstu. Wskazałam Ci wątka, bo tam znajdziesz grono równie skrzywdzonych. BTW ja też kupiłam lekko używane przez niemiecki salon auto, a nie od SIPu. I raduje mię to niezmiernie :thumb:

LORD VADER
Awatar użytkownika
4 gwiazdki
Auto: 3TURBO

Post 18 lut 2009, o 23:32

devlin pisze:A ja apeluję, w tym do huzara105, o powstrzymanie się od wygłaszania takich opinii - jeżeli "tam" jest bałagan i gorączka, to nie powód, żeby tutaj zachowywać się - nieelegancko. Z góry dziękuję.
a co Ty taki bulke przez bibulke - jak che powiedziec ze buractwo i kurestwo sie porobilo to niech se mowi :P

forum trzeba zamknac i to i kurwa tamto :razz: :mrgreen:

gregski
6 gwiazdek
Auto: Mammut
Polubione posty: 5 razy

Post 18 lut 2009, o 23:32

barbie, czy ja wygladam na skrzywdzonego przez SIP ? :mrgreen: :mrgreen:

Arno
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 18 lut 2009, o 23:39

sugeruje, zeby uzywac slowictwa w celach artystycznych jedynie. Tutaj panuje samokontrola a nie kątrol użędowa.
Samokontrola zwana także daleko posuniętą fizkulturą.
Lord jak musisz epatować znajomością wyszukanego słownictwa, to poinformuj, że masz imperatyw kategoryczny i że musisz. Jak jak ten jeden co śpiwał: śpiewam, bo muuuuszę, bo muszęęę....

LORD VADER
Awatar użytkownika
4 gwiazdki

Post 18 lut 2009, o 23:53

Arno pisze:sugeruje, zeby uzywac slowictwa w celach artystycznych jedynie. Tutaj panuje samokontrola a nie kątrol użędowa.
Lord jak musisz epatować znajomością wyszukanego słownictwa, to poinformuj, że masz imperatyw kategoryczny i że musisz. Jak jak ten jeden co śpiwał: śpiewam, bo muuuuszę, bo muszęęę....

denerwuje mnie jak ktos uzywa takiego tonu jakiego uzyl Wojto - teraz Ty tez mnie denerwujesz bo uzywasz takiego samego :-p

ky
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: die Pflaume

Post 18 lut 2009, o 23:54

LORD VADER pisze: forum trzeba zamknac i to i kurwa tamto
Szszszsz...

Bo wiesz, my tu są takie grzeczne, z dobrych domów i liczka nam płoną, o tak :oops:, jak tak brzydko mówisz :)

r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.

devlin
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 18 lut 2009, o 23:56

Moto Moto pisze:
denerwuje mnie jak ktos uzywa takiego tonu jakiego uzyl Wojto - teraz Ty tez mnie denerwujesz bo uzywasz takiego samego :-p
Adaś, nie denerwuj się, nie o to chodzi. Moment jest nerwowy, a jak ktoś wpada i zaczyna od tego, że tego nie rozumie, a tamten jest debil - czy jakoś tak, to to naprawdę nie pomaga. Zresztą znasz tutejsze klimatu - raczej luz, życzliwie i na wesoło, nic ad personam, przekleństwa w celach artystycznych, a nie kolejka do kuźni. No wiesz.
http://wwojnar.com/

– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!

LouCyphre
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: H&H
Polubione posty: 3 razy

Post 19 lut 2009, o 00:03

Ta jest. Nie ma się co tak ekscytować. Poburczą , pomarudzą , a i tak przyzwyczają się do nowych porządków. A my tutaj nie wstrząsajmy powietrzem tylko dlatego, że gdzieś hitlera zastąpił pol pot ;-)

ky
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: die Pflaume

Post 19 lut 2009, o 00:10

LouCyphre pisze: gdzieś hitlera zastąpił pol pot
A nie Kaczor Marcinkiewicza? :P

r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.

FUX
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: jeżdżące
Polubił: 236 razy
Polubione posty: 350 razy

Post 19 lut 2009, o 00:23

LORD VADER pisze: a co Ty taki bulke przez bibulke - jak che powiedziec ze buractwo i kurestwo sie porobilo to niech se mowi :P

forum trzeba zamknac i to i kurwa tamto

http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.ph ... 169#p71169

Przestudiuj ten post i kilka w dół, może sie kapniesz, dlaczego... ;-)
Dolce far niente ;-)

LORD VADER
Awatar użytkownika
4 gwiazdki

Post 19 lut 2009, o 01:40

nic mi sie nie chce :cofee: ide poczytac knizke i spac

tak w temacie awantur zaczalem CHARAKTERNIKA J. Piekary :giggle:

Arno
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 19 lut 2009, o 07:53

LORD VADER pisze:
Arno pisze:sugeruje, zeby uzywac slowictwa w celach artystycznych jedynie. Tutaj panuje samokontrola a nie kątrol użędowa.

az strac sie odniesc do tego. rezygnuje

LORD VADER
Awatar użytkownika
4 gwiazdki

Post 19 lut 2009, o 08:00

Arno pisze:
LORD VADER pisze:

az strac sie odniesc do tego. rezygnuje
i widzisz - mozna przemilczec :razz: :mrgreen:

WiS
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Forester turbo, zwany Yetim
Polubił: 3 razy
Polubione posty: 2 razy

Post 19 lut 2009, o 09:18

Arno pisze: Czyzby sie zloza jakos odnawialy? czy caly czas nowe sa odkrywane. Podobno w kanadzie odkryto cos wielkiego, tylko klopoty z wyobyciem, bo szczyny zamarzaja nim doleca do ziemi.
Największe z potencjalnych odkryto ostatnio na szelfie brazylijskim.
Miałem w związku z tym wizję artystyczną: transwestyci z Rio w roli szejków naftowych... 8-)
Arno pisze: sugeruje, zeby uzywac slowictwa w celach artystycznych jedynie.
Ależ Lord wyjątkowo użył właśnie w celu artystycznym, jako wzmacniacz środka wyrazu ;-) Nie czepiajta się... :cofee:
huzar105 pisze: próbowałem Wis-a wkurzać,
Coś słabo się starałeś... :whistle: :mrgreen:
Barthol pisze: Post by Hubeeert (admin forum SIP):
"(...) Mało tego WiS nie ma juz bana. Zapraszam do dalszej dyskusji. Może dla odmiany spokojnej?"

ciekawe czy WiS się zaloguje :D
Barthol, a jak myślisz? 8-)
Zresztą, Hubeeert chyba sam w mój powrót "tam" ani nie wierzy, ani go sobie w głębi serca nie życzy - bo gdyby chciał go spowodować na serio, to poinformowałby mnie o tym fakcie bez pośredników.
Ten sygnał ewidentnie nie do mnie jest adresowany...
Ja zresztą Hubeeerta - pomimo pewnych różnic poglądów - zawsze lubiłem, w przeciwieństwie do ówczesnego forumowego mejnstrimu, i teraz też życzę mu szczęścia i powodzenia w zarządzaniu FSIP. A łatwiej odniesie ów sukces, gdy ja się tam logować nie będę :evilgrin:
Zresztą, czasu nie mam.
Ani wewnętrznej potrzeby.
LouCyphre pisze: Nie ma się co tak ekscytować. Poburczą , pomarudzą , a i tak przyzwyczają się do nowych porządków. A my tutaj nie wstrząsajmy powietrzem tylko dlatego, że gdzieś hitlera zastąpił pol pot
Howgh.

Co nie zmienia faktu, że kilka nowych (lub "nowych") twarzy nam tu nie zaszkodzi, wręcz przeciwnie. Witajcie i bawcie się dobrze :thumb:
A przynajmniej, trochę lepiej ;-)

PS. A na wypadek zamykania Forum:
Załączniki
akms04.jpg
nówka sztuka nieśmigana, rok produkcji 1990 :-)

LORD VADER
Awatar użytkownika
4 gwiazdki

Post 19 lut 2009, o 09:43

WiS pisze: PS. A na wypadek zamykania Forum:
zapomniales o stroju sluzbowym :giggle:

Obrazek

huzar105
Awatar użytkownika
3 gwiazdki
Auto: Subaru

Post 19 lut 2009, o 09:44

WiS pisze: Coś słabo się starałeś... :whistle: :mrgreen:
Każdy kocha na swój sposób :giggle:
Akuro Kazuyoshi
Obrazek

mały 5150
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Czarne Zło
Polubione posty: 1 raz

Post 19 lut 2009, o 16:38

Wicie co? Skusiłem się i wszedłem na "kropkę" żeby poczytać o co chodzi z tą nową aferą. Czytam, czytam i nagle dochodzę do postu:
"Użytkownik został dodany do twojej listy ignorowanych. Kliknij Tutaj żeby zobaczyć jego post. Kliknij Tutaj żeby przejść do swojej listy ignorowanych"

Clickam a to post Przemeq. Nigdy nie dodawałem go do listy ignorowanych :o , mało tego nikogo tam nie dodawałem :!: O co to się rozchodzi :?:
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru :-d

ODPOWIEDZ