ubiegły rok i niski kurs euro ich chyba za bardzo rozbestwił. ale w tym będą się chyba faktycznie musieli "uczyć"gregski pisze: ale to nie moj biznes i nie moj problem. sporo sie musza jeszcze nauczyc
Forum Trzeba Zamknąć
- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
- Polubił: 19 razy
- Polubione posty: 83 razy
Re: Forum Trzeba Zamknąć
Arno, przyjacielu w życiu Cię obrazić nie chciałem ;) Burak jest ktoś inny. Ale biblia karze wybaczać
devlin, Ale ja nic nie wygłaszam :P Dla mnie czara goryczy się przelała, nie znosiłem wcześniej tego gościa. Taki głupio mądry zawsze.

devlin, Ale ja nic nie wygłaszam :P Dla mnie czara goryczy się przelała, nie znosiłem wcześniej tego gościa. Taki głupio mądry zawsze.
Carfit jest od dziś 3 moim bogiem, muszę sobie to gdzieś zapisaćpewnie i tak, ale carfit nie wchodzi w śmierdzących skarpetkach do czyjegoś domu

Tak Godlik, juz pisza w AMS ze STI kosztuje 19o kilka tysiecy. No to ja sie bym nie pisal, nie wnikajac w urode pojazdu i ekonomicznosc oczywiscie. Za tyle to jest Mercedes C320cdi 4matic.
Szajba benzynowa i zmiany w mozgach calych spoleczenstw powoduja, ze i reklamiarze i my myslimy tylko o tym, zeby malo palilo.
Aptera, srera, Priusy, Insighty, nawet jakis lexus z Priusa przerobiony... wszystko udaje, ze nic nie pali.
Ale z drugiej strony, moze to i dobrze, ze auta pala dzis mniej, bo po kiego grzyba rope szybko zuzywac.
Zwrocta rowniez swoja uwage na to, że wlasnie patrzycie na ekran otoczony plastikiem, klawiature macie z plastiku, pol domu macie z plastiku nie wspominam o autach.
I truja wszyscy o tym, ze sie ropa konczy nie bedzie czym aut napedzac, ale chyba plastiki robi sie tez z ropy. Jesli to prawda, maruda z pewnosci mi wyjasni jaki jestem cwiercdebil, ze nie wiem ze plastik robi sie z jagód - ale jesli to prawda, to jak sie za 30 lat skonczy ropa, to z czego bedzi sie plastik robic? Nikt sie nie zajaknie ze to problem.
ja stary jestem, za kilka dni studnia 50 letnia bez dna sie otwiera, pewnie dostane w prezencie pieluchi dla doroslych... jako ten starzec pamietam ze ropy zawsze bylo na 30 lat. 30 lat temu bylo na 30. Czyzby sie zloza jakos odnawialy? czy caly czas nowe sa odkrywane. Podobno w kanadzie odkryto cos wielkiego, tylko klopoty z wyobyciem, bo szczyny zamarzaja nim doleca do ziemi.
Szajba benzynowa i zmiany w mozgach calych spoleczenstw powoduja, ze i reklamiarze i my myslimy tylko o tym, zeby malo palilo.
Aptera, srera, Priusy, Insighty, nawet jakis lexus z Priusa przerobiony... wszystko udaje, ze nic nie pali.
Ale z drugiej strony, moze to i dobrze, ze auta pala dzis mniej, bo po kiego grzyba rope szybko zuzywac.
Zwrocta rowniez swoja uwage na to, że wlasnie patrzycie na ekran otoczony plastikiem, klawiature macie z plastiku, pol domu macie z plastiku nie wspominam o autach.
I truja wszyscy o tym, ze sie ropa konczy nie bedzie czym aut napedzac, ale chyba plastiki robi sie tez z ropy. Jesli to prawda, maruda z pewnosci mi wyjasni jaki jestem cwiercdebil, ze nie wiem ze plastik robi sie z jagód - ale jesli to prawda, to jak sie za 30 lat skonczy ropa, to z czego bedzi sie plastik robic? Nikt sie nie zajaknie ze to problem.
ja stary jestem, za kilka dni studnia 50 letnia bez dna sie otwiera, pewnie dostane w prezencie pieluchi dla doroslych... jako ten starzec pamietam ze ropy zawsze bylo na 30 lat. 30 lat temu bylo na 30. Czyzby sie zloza jakos odnawialy? czy caly czas nowe sa odkrywane. Podobno w kanadzie odkryto cos wielkiego, tylko klopoty z wyobyciem, bo szczyny zamarzaja nim doleca do ziemi.
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
Arno pisze: I truja wszyscy o tym, ze sie ropa konczy nie bedzie czym aut napedzac, ale chyba plastiki robi sie tez z ropy. Jesli to prawda, maruda z pewnosci mi wyjasni jaki jestem cwiercdebil, ze nie wiem ze plastik robi sie z jagód [...]

Będzie cieplej, to nie zamarzną, zanim dolecą...Arno pisze: Czyzby sie zloza jakos odnawialy? czy caly czas nowe sa odkrywane. Podobno w kanadzie odkryto cos wielkiego, tylko klopoty z wyobyciem, bo szczyny zamarzaja nim doleca do ziemi.

Poza tym klimat się ochladza u nas. Ostatnio o ociepleniu nie piszą, to znaczy jest zimniej

Dolce far niente 

E tam, nic przeklejać nie będę, bo będzie wyrwane z końtekstu. Wskazałam Ci wątka, bo tam znajdziesz grono równie skrzywdzonych. BTW ja też kupiłam lekko używane przez niemiecki salon auto, a nie od SIPu. I raduje mię to niezmierniegregski pisze:barbie, juz sie wyzalilem, przekleisz te smety?

- LORD VADER
- 4 gwiazdki
- Auto: 3TURBO
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
a co Ty taki bulke przez bibulke - jak che powiedziec ze buractwo i kurestwo sie porobilo to niech se mowi :Pdevlin pisze:A ja apeluję, w tym do huzara105, o powstrzymanie się od wygłaszania takich opinii - jeżeli "tam" jest bałagan i gorączka, to nie powód, żeby tutaj zachowywać się - nieelegancko. Z góry dziękuję.
forum trzeba zamknac i to i kurwa tamto

sugeruje, zeby uzywac slowictwa w celach artystycznych jedynie. Tutaj panuje samokontrola a nie kątrol użędowa.
Samokontrola zwana także daleko posuniętą fizkulturą.
Lord jak musisz epatować znajomością wyszukanego słownictwa, to poinformuj, że masz imperatyw kategoryczny i że musisz. Jak jak ten jeden co śpiwał: śpiewam, bo muuuuszę, bo muszęęę....
Lord jak musisz epatować znajomością wyszukanego słownictwa, to poinformuj, że masz imperatyw kategoryczny i że musisz. Jak jak ten jeden co śpiwał: śpiewam, bo muuuuszę, bo muszęęę....
- LORD VADER
- 4 gwiazdki
Arno pisze:sugeruje, zeby uzywac slowictwa w celach artystycznych jedynie. Tutaj panuje samokontrola a nie kątrol użędowa.
denerwuje mnie jak ktos uzywa takiego tonu jakiego uzyl Wojto - teraz Ty tez mnie denerwujesz bo uzywasz takiego samego

Szszszsz...LORD VADER pisze: forum trzeba zamknac i to i kurwa tamto
Bo wiesz, my tu są takie grzeczne, z dobrych domów i liczka nam płoną, o tak

r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
Adaś, nie denerwuj się, nie o to chodzi. Moment jest nerwowy, a jak ktoś wpada i zaczyna od tego, że tego nie rozumie, a tamten jest debil - czy jakoś tak, to to naprawdę nie pomaga. Zresztą znasz tutejsze klimatu - raczej luz, życzliwie i na wesoło, nic ad personam, przekleństwa w celach artystycznych, a nie kolejka do kuźni. No wiesz.Moto Moto pisze:
denerwuje mnie jak ktos uzywa takiego tonu jakiego uzyl Wojto - teraz Ty tez mnie denerwujesz bo uzywasz takiego samego
http://wwojnar.com/
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
Ta jest. Nie ma się co tak ekscytować. Poburczą , pomarudzą , a i tak przyzwyczają się do nowych porządków. A my tutaj nie wstrząsajmy powietrzem tylko dlatego, że gdzieś hitlera zastąpił pol pot 

A nie Kaczor Marcinkiewicza? :PLouCyphre pisze: gdzieś hitlera zastąpił pol pot
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
LORD VADER pisze: a co Ty taki bulke przez bibulke - jak che powiedziec ze buractwo i kurestwo sie porobilo to niech se mowi :P
forum trzeba zamknac i to i kurwa tamto
http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.ph ... 169#p71169
Przestudiuj ten post i kilka w dół, może sie kapniesz, dlaczego...

Dolce far niente 

- LORD VADER
- 4 gwiazdki
nic mi sie nie chce
ide poczytac knizke i spac
tak w temacie awantur zaczalem CHARAKTERNIKA J. Piekary

tak w temacie awantur zaczalem CHARAKTERNIKA J. Piekary

az strac sie odniesc do tego. rezygnujeLORD VADER pisze:Arno pisze:sugeruje, zeby uzywac slowictwa w celach artystycznych jedynie. Tutaj panuje samokontrola a nie kątrol użędowa.
- LORD VADER
- 4 gwiazdki
i widzisz - mozna przemilczecArno pisze:az strac sie odniesc do tego. rezygnujeLORD VADER pisze:Arno pisze:sugeruje, zeby uzywac slowictwa w celach artystycznych jedynie. Tutaj panuje samokontrola a nie kątrol użędowa.

- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Największe z potencjalnych odkryto ostatnio na szelfie brazylijskim.Arno pisze: Czyzby sie zloza jakos odnawialy? czy caly czas nowe sa odkrywane. Podobno w kanadzie odkryto cos wielkiego, tylko klopoty z wyobyciem, bo szczyny zamarzaja nim doleca do ziemi.
Miałem w związku z tym wizję artystyczną: transwestyci z Rio w roli szejków naftowych...

Ależ Lord wyjątkowo użył właśnie w celu artystycznym, jako wzmacniacz środka wyrazuArno pisze: sugeruje, zeby uzywac slowictwa w celach artystycznych jedynie.

Coś słabo się starałeś...huzar105 pisze: próbowałem Wis-a wkurzać,

Barthol, a jak myślisz?Barthol pisze: Post by Hubeeert (admin forum SIP):
"(...) Mało tego WiS nie ma juz bana. Zapraszam do dalszej dyskusji. Może dla odmiany spokojnej?"
ciekawe czy WiS się zaloguje :D

Zresztą, Hubeeert chyba sam w mój powrót "tam" ani nie wierzy, ani go sobie w głębi serca nie życzy - bo gdyby chciał go spowodować na serio, to poinformowałby mnie o tym fakcie bez pośredników.
Ten sygnał ewidentnie nie do mnie jest adresowany...
Ja zresztą Hubeeerta - pomimo pewnych różnic poglądów - zawsze lubiłem, w przeciwieństwie do ówczesnego forumowego mejnstrimu, i teraz też życzę mu szczęścia i powodzenia w zarządzaniu FSIP. A łatwiej odniesie ów sukces, gdy ja się tam logować nie będę

Zresztą, czasu nie mam.
Ani wewnętrznej potrzeby.
Howgh.LouCyphre pisze: Nie ma się co tak ekscytować. Poburczą , pomarudzą , a i tak przyzwyczają się do nowych porządków. A my tutaj nie wstrząsajmy powietrzem tylko dlatego, że gdzieś hitlera zastąpił pol pot
Co nie zmienia faktu, że kilka nowych (lub "nowych") twarzy nam tu nie zaszkodzi, wręcz przeciwnie. Witajcie i bawcie się dobrze

A przynajmniej, trochę lepiej

PS. A na wypadek zamykania Forum:
- LORD VADER
- 4 gwiazdki
zapomniales o stroju sluzbowymWiS pisze: PS. A na wypadek zamykania Forum:

Wicie co? Skusiłem się i wszedłem na "kropkę" żeby poczytać o co chodzi z tą nową aferą. Czytam, czytam i nagle dochodzę do postu:
"Użytkownik został dodany do twojej listy ignorowanych. Kliknij Tutaj żeby zobaczyć jego post. Kliknij Tutaj żeby przejść do swojej listy ignorowanych"
Clickam a to post Przemeq. Nigdy nie dodawałem go do listy ignorowanych
, mało tego nikogo tam nie dodawałem
O co to się rozchodzi 
"Użytkownik został dodany do twojej listy ignorowanych. Kliknij Tutaj żeby zobaczyć jego post. Kliknij Tutaj żeby przejść do swojej listy ignorowanych"
Clickam a to post Przemeq. Nigdy nie dodawałem go do listy ignorowanych

Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru