Kupił wypasiony apmlituner FM i planuje emigrację do Norwegiigregski pisze:
miales powiedziec, czy cos wybrales Fido?

Kupił wypasiony apmlituner FM i planuje emigrację do Norwegiigregski pisze:
miales powiedziec, czy cos wybrales Fido?
rrosiak pisze: Kupił wypasiony apmlituner FM i planuje emigrację do Norwegii![]()
może jest wypożyczalnia , na początek do rozpoznania bojem co potrzebneGrzegorz pisze: rozpoczyna naukę.
myślę, że warto wybrać jeden z modeli z Granded Hammer Standard, np P-45.Grzegorz pisze:To pewnie nieodpowiedni wątek ale może...
Potrzebuję kupić pianino elektroniczne do domu, córka rozpoczyna naukę. Może ktoś coś doradzi?
W szkole mają yamahę i ku temu się skłaniamy ale w sklepach duży wybór modeli z miliardem funkcji żeby łatwiej było zdecydować
Nie jestem pianistą, ale byłem zmuszony grać wiele lat, żeby kontynuować mój instrument główny. Potem trochę uczyłem dzieciaki i przede wszystkim odpowiedz na pytanie: Czy jest to szkoła muzyczna i córka nie będzie mogła łatwo z niej zrezygnować, czy też jest to inna forma nauki? I drugie pytanie, jeśli to szkoła muzyczna, to czy fortepian będzie instrumentem głównym, czy nie...Grzegorz pisze: To pewnie nieodpowiedni wątek ale może...
Potrzebuję kupić pianino elektroniczne do domu, córka rozpoczyna naukę. Może ktoś coś doradzi?
W szkole mają yamahę i ku temu się skłaniamy ale w sklepach duży wybór modeli z miliardem funkcji żeby łatwiej było zdecydować![]()
Grzegorz pisze: Fortepian, nie jest głównym instrumentem, tylko dodatkowym, chociaż nigdy nie wiadomo czy się kiedyś nie stanie. Córka jest w 3 klasie szkoły muzycznej.
Dodatkowo w domu żona po szkole muzycznej (akordeon) i potrafi ogarnąć pianino, syn w 2 klasie gitary (w przyszłym roku dojdzie 2 instrument pewnie).
Konto usunięte pisze:na gitarę klasyczną
Konto usunięte pisze:główny instrument w czasie kiedy chciałem zostać muzykiem
Me gusta tocar guitarra
me gusta cantar el son
Mariachi me acompañan
cuando canto mi canción
Faktycznie, jak fortepian nie jest głównym instrumentem, to szukałbym czegoś wśród pianin cyfrowych. Tym bardziej, że jak słyszę coraz więcej Szkół dopuszcza takie instrumenty (kiedyś tylko analogowe). Jest spory wybór instrumentów z klawiaturami dobrze udającymi piana analogowe i mają 2 atuty: zawsze stroją i łatwo dają się przenieść w inne miejsceGrzegorz pisze:Lukaszenka dzięki za link. W szkole co prawdą mają serie yamaha clavinowa ale te instrumenty to inna półka cenowa (od 5 tys. w górę), przy czym włączyłem śledzenie olx, bo czasem można znaleźć dobry używany instrument który ktoś kupił i niezbyt używał. Np. tak kupiłem bardzo tanio gitarę Strunal.
Zobaczymy, jak nic nie znajdę to P-45 wygląda sensownie.
Fortepian, nie jest głównym instrumentem, tylko dodatkowym, chociaż nigdy nie wiadomo czy się kiedyś nie stanie. Córka jest w 3 klasie szkoły muzycznej.
Dodatkowo w domu żona po szkole muzycznej (akordeon) i potrafi ogarnąć pianino, syn w 2 klasie gitary (w przyszłym roku dojdzie 2 instrument pewnie).
Dodałbym jeszcze, że można grać na słuchawkachpiotruś pisze: mają 2 atuty: zawsze stroją i łatwo dają się przenieść w inne miejsce![]()
Dziś będą testy w domu. Dzięki Rosiu, za zaoszczędzenie mojego czasu w poszukiwaniu św Graala do 2k PLN.Piter 35 pisze:Konto usunięte, i na czym stanęło
Hola Hola , prosimy o namiary na sprzętKonto usunięte pisze: Dziś będą testy w domu. Dzięki Rosiu, za zaoszczędzenie mojego czasu w poszukiwaniu św Graala do 2k PLN.
w takich okolicznościach przyrody, gramofon Bambino może się objawić jako Sonus Faber.Konto usunięte pisze: jaranie