Sprowadza ze Szwajcarii bezrękawniki i doszywa rękawy ?Konto usunięte pisze:Teraz Piterowi prosze nie zawracać głowy jakimiś tam autami ,bo robi koszulki na Rajd Polski i to jest teraz priorytet

Sprowadza ze Szwajcarii bezrękawniki i doszywa rękawy ?Konto usunięte pisze:Teraz Piterowi prosze nie zawracać głowy jakimiś tam autami ,bo robi koszulki na Rajd Polski i to jest teraz priorytet
W niedzielę świąteczną powinno być w miarę pusto i w poniedziałek do 15. Mi się parę razy jak jechałem w czasie świąt (tylko nie w godzinach powrotów lub wyjazdów) polecieć V-max.euyot pisze:A propos "Trasy", powiedzcie moi mili A2 Warszawa - Stryków to kiedy może być "najpósciejsza"? Tak z obserwacji.
(Ten wątek wygrał w konkursie gdzie by tu zadać TO pytanie... choć konkurencja była;) )
To to.Chloru pisze:Najlepiej to samolotem do Stuttgartu.
jarmaj pisze: Potem miejskim autobusem do Zuffenhausen, a dalej w drogę już samochodem![]()
No święta racja.Konto usunięte pisze:chłopak chce przepędzić swojego subaraka, to niech śmiga
euyot pisze: Moje "korpo" preferuje pociagi...
Czyli co Subarakiem przez galaktyke nie jechac?
a sprawdzaliście sugestię kolegi?Konto usunięte pisze:Jeśli Twoja firma to nie PKP, to zapłacisz koło 1000zł za taki bilet.
lukass pisze:https://loco2.com/
Bilety na długi weekend czerwcowy w PKP (Wawa-Berlin) - 800zł w jedna strone dla 4 osób. Na loco2 zapąłciłem 1000zł w dwie strony, a jade dokłądnie tymi samymi pociagami