lukim pisze:
Odnośnie zlotu nad Białym któryś pisał, jak w ubiegłym roku będzie pijano(może nie aż tak). 3 LIPCA 2010 JEZIORO BIAŁE
lukim, nie wiem co chciałeś przekazać nie rozumiem
lukim pisze:
mały 5150 : nie było tak od razu pisać? ("wszyscy wielcy humaniści k.... j... m..")
Ok, jak to odebrałem na początku forum mojego wątku? najpierw zbitka na maxa, by dać wszystkim fory, potem degradacja lukim`a. Czy nie tak to wygląda?
Słuchaj
lukim, a ch...j pogadam z Tobą może jednak jesteś gość i mnie zaskoczysz. Wpadłeś po kilkumiesięcznej przerwie i zacząłeś syf. Zobacz i poczytaj - to nie jest kółko fanów ASO Subaru, między innymi masz gdzie pisać (pomijając styl i treść), bo to forum to jest pewnego rodzaju wyrazem wolności wypowiedzi na ten temat. Ale swoją postawą zdołałeś przeciwstawić sobie najbardziej zagorzałych wrogów ASO Subaru na tym forum. Zaciekawił mnie Twój przypadek do tego stopnia, że polazłem na "kropkę". Tam objawiłeś się kilkoma, kopiowanymi z resztą postami w różnych wątkach na zasadzie i tak wszystko kojarzy mi się z dupą i A. Kopera. Ja rozumiem, że może czujesz się oszukany, skrzywdzony, wydymany jak zwał tak zwał. Nie wiem jak to chłopie zrobiłeś ale wszyscy na tym forum łącznie ze mną czują, że jesteś jakiś kaprawy w całej tej sprawie. I być może masz rację tylko sposób w jaki to robisz jest wymiotny