Polska to być bardzo dziwny kraj .
Chyba się starzeję , jak sobie pomyślę iż na takiego Kaczyńskiego lub Leppera głosują moi sąsiedzi , znane nieroby , całe swe popaprane życie będący na zasiłku to mnie qrw... szlak trafia .
Wszyscy musimy takich typów utrzymywać , a Oni pełny luzik , piwko , a co tam przecież opieka da mi na węgiel , dzieci chodzą głodne a co tam przecież opieka da mi na ich obiady, dla moich malutkich dzieciaczków , po co ja mam się ścierać i pracować .
No mają ich chyba z pięcioro , nawet ich nie rozpoznaję , a co kochane dzieciaczki robią a no pełna demolka podwórka , a gdzie są ich wspaniali opiekunowie a no na piwku i Ja mam ich qrw.. utrzymywać . Na to płacę podatki ! No szlak mnie trafia .
Co to jest ,że koleś który kradnie na lewo i prawo ma prawo do mieszkania komunalnego ! A wynocha na bruk jak kąsasz rękę która Cię karmi to precz .
W wielu poglądach zgadzam się z Korwinem - tych z opieki to powinni wsadzać do pierdla za szastanie Naszymi pieniędzmi .
W piątek postawiłem auto na ulicy , córka sąsiadki akurat przyjechała i niefortunnie postawiła auto , a spoko luz .
Pierwsza w nocy jeszcze nie śpimy i co nagle hałasy na ulicy i widzę jak idzie dwóch smrodów i kopią po kolei auta , dwadzieścia metrów przed moim stoi pasek i już po chwili nie ma lusterka .
Moje oczęta widzą jak ten gnój dobiega prawie do mojego Skalaxika i chce kopnąć w drzwi i lusterko . Gdyby nie szybka interwencja to już było by po lustereczku .
No zabić , dobrze ,że nie mam pozwolenia na broń bo bym się nie wahał .
I jak tu nie być za ograniczeniem praw obywatelskich , gdzie są do cholery Ci wspaniali rodzice co doją to państwo z każdego grosza . Gdzie to wychowanie , jak to możliwe ,że gnoje po 16 lat włóczą się o pierwszej w nocy . No do diabła wprowadził bym godzinę policyjną dla takich szczyli .
A do tego jeszcze takiemu nic nie zrobisz bo nie pełnoletni .
Prawo nasze w tych sprawach jest ułomne nawet nie, jest bezradne i do qrw...nędzy dla kogo jest one napisane. Dla normalnych obywateli którzy płacą te cholerne unijne komunistyczne podatki !
No dobra już mi ciśnienie zeszło

No Moi Kochani Wyborcy Głosujcie na Mnie czyli Pitera 35