Później musieli sie trochę przylożyć...

Nieeee. Zarąbiste!!!!vibowit pisze:Ładne: http://www.pixelcase.com.au/vr/2009/newyork/
Arno pisze:Dadza zbirniki pod podloga.
To chyba mniej wybuchowe od benzyny.
Właśnie dzisiaj trafiłem na notatkę w "Dzienniku"Maruda pisze:Benzyna "jako taka" w ogóle nie jest wybuchowa (...) Zaś sprężone powietrze zawiera pokaźną ilość zmagazynowanej energii (im wyższe ciśnienie, tym więcej) i "wybuchnąć" potrafi całkiem niekiepsko jak zbiornik powie "pass". Zapytaj się jednego czy drugiego oponiarza w jakich klatkach pompuje się opony samochodów ciężarowych i autobusów, i jak taka klatka wygląda gdy opona w niej pęknie. Albo jak wygląda pompujący jeśli opona "wystrzeliła", a jemu zdarzyło się akurat z takiej klatki nie skorzystać. A mówimy tu o ciśnieniach raptem rzędu kilku atmosfer (5-8).
To tak na marginesie i do adremu. Guma, kilka (może kilkanaście - bo przegrzanie) atmosfer. Zbiornik AirPoda = 300 atm.Pomorze - Eksplozja opony autobusu zraniła dzieci jadące na zieloną szkołę
Siedmioro dziesięcioletnich dzieci trafiło do szpitala (...) Zostali ranni, gdy na postoju eksplodowała opona autobusu.
(...)
Gdy uczniowie wyciągali bagaże, wybuchła nagrzana opona autobusu, a jej skrawki poraniły 14 dzieci i opiekunkę. Do szpitala trafiło siedmioro, troje może zostać tam na dłużej. Dwoje jest poparzonych, jedna dziewczynka ma poparzenia nóg. (...)
Gówno daje. Osobiście nie widzialem tego programu ale wiem że moje wypowiedzi i opinie zostały wycięte. materiał sponsorowany...wiadomo. Co do tego mercedesa na złomie....jeszcze minuta i tez by sie zatarł. już dostawal delirki...no ale jakoś przezył....bo musiał przeżyć. Rano zabierał go jakis kupiec
Jak lejdi o kilka lat starsza.damiano508 pisze:Ciekawe jak będzie wyglądała Impreza w niedalekiej przyszłości...
maruda pisze: Next, please!
Ta.Witek pisze:maruda pisze: Next, please!
Co mnie czeka w najbliższej przyszłości? Poznam kogoś? Wygram w lotka?
Szukaj cyganki, ciekawych rzeczy się dowiesz. Lata temu dopadła mnie taka przed dw. centralnym w Wwie i zanim zdążyłem przepędzić to wypaliła - w panu się kocha czarna blondynka, powróżyć?Witek pisze: Co mnie czeka w najbliższej przyszłości? Poznam kogoś? Wygram w lotka?![]()
RFID to old news.Piter 35 pisze:Nie wiem czy jestem zainteresowany czyms takim![]()
http://technowinki.onet.pl/4,0,1561027,1,1,artykul.html
stare nie stare, te konowaly to beda probowac wepchnac ludziom. Niby po co to? Jak chca sobie liczyc stany magazynowe to niech odrywaja taka metke przy zakupie.maruda pisze: RFID to old news.
nie no wylazic bede przeciezPiter 35 pisze: A jakaś krówka![]()
Co będziesz zjadał![]()
remek pisze:
Jak tak dalej pojdzie to ja zrealizuje swoj pomysl i kupie te ziemie w Texasie. I plot kupie, konia i strzelbe![]()
musialbym sie chyba Witek nazywacWitek pisze:
I z tej strzelby będziesz co noc do satelitów strzelał?![]()
maruda, ja bym powiedział raczej, że o "trynd" chodzi, a nie o świeżość news'a. podobnie jak z GPS i ... genomem. pierwsze próby nieśmiałe i w zbożnym celu a za chwilęmaruda pisze:RFID to old news.
Żadnych metali cięzkich, same lekkie i tworzywa (Witek pisze:remek, myślisz, że WiS w tych Kielcach z czarnoprochowców, co noc...Już wiem skąd te metale ciężkie w atmosferze.