Konto usunięte pisze: Jeden mówi, że lubi House'a, a drugi, że to głupi serial. I już się gadka kręci![]()
Raczej jeden z rozdwojeniem jaźni.

Konto usunięte pisze: Jeden mówi, że lubi House'a, a drugi, że to głupi serial. I już się gadka kręci![]()
Nowy sezon będzie dotyczył zupełnie innej sprawy i z innymi bohaterami.burat pisze:"Detektyw" skończony. Pozytywnie powiem szczerze z fajnym klimatem spokojnie otwarty na kolejny sezon bo otwartych spraw zostało wiele i furtek też.
O czym Ty piszesz? Ostatni z nakręconych dotychczas odcinków był emitowany we wrześniu (a właściwie to sierpniu) 2013.FUX pisze: Wczoraj był ostatni odcinek The Killing.
Ja czuję się wręcz oszukany. Kilka odcinków budowano napięcie, a końcówka wyglądała jakby się pomysły/budżet skończyły i domęczyli do końca. Ale sumarycznie serial naprawdę dobry, tylko pozostawia spory niedosyt.Bilex pisze:Nowy sezon będzie dotyczył zupełnie innej sprawy i z innymi bohaterami.burat pisze:"Detektyw" skończony. Pozytywnie powiem szczerze z fajnym klimatem spokojnie otwarty na kolejny sezon bo otwartych spraw zostało wiele i furtek też.
Mnie końcówka rozczarowała. Można było spokojnie skończyć ostatni odcinek w tej pieczarze...
bo mój nr telefonu mi miły i nie lubię go rozprzestrzeniać na necie, żeby mi potem spam właził drzwiami i oknamiFUX pisze:http://www.ekino.tv/serial,true-detecti ... ctive.htmlzino pisze: już się nie mogę doczekać
Jak się gwiazda nie nadaje to zero. Szczególnie, że obsadzanie w tym wypadku gwiazdy trochę jednak na siłę...WiS pisze:Bilex, zero szacunku dla gwiazd i ich roli w serialach... akcent mu nie odpowiada, patrzcie państwo![]()
Ja podczas pierwszych trzech o mało nie usnąłem, ale od czwartego jest już dobrze (obejrzałem póki co 5).busik pisze: zapodałem sobie wczoraj pierwszy odcinek True Detective... zaczyna się nieźle, choć rozkręcał się długo ten odcinek
rrosiak pisze: A tak przy okazji to scenografowie trochę się nie postarali, bo w czwartym odcinku występuje OBK II, którego produkcja rozpoczęła się 5 lat później niż wydarzenia przedstawione w filmie (podobnie zresztą jest w przypadku lampki IKEA z pierwszego odcinka)![]()
Jest to chyba taki dość specyficzny serial... choć klimat mi się podoba (jakieś elementy z filmu "Siedem": parność atmosfery). Jak na razie jestem po 4'tym epizodzie...rrosiak pisze: Ja podczas pierwszych trzech o mało nie usnąłem, ale od czwartego jest już dobrze (obejrzałem póki co 5).
Prezentujemy listę tytułów, które w tym roku nie miały szczęścia
Sprawdźcie, czy wśród nich znajdują się seriale, które są bliskie waszemu sercu.
1. "Revolution"
2. "Drakula"
3. "Przereklamowani"
4. "Intelligence"
5. "Stan kryzysowy"
6. "Believe"
7. "Community"
8. "Growing Up Fisher"
9. "Ironside"
10. "The Michael J. Fox Show’
11. "Sean Saves The World"
12. "Welcome To The Family"