MOJA KRÓTKA HISTORIA czyli jak sekunda zmienia wszystko...
- kuzi4
- 4 gwiazdki
- Auto: STi TypeR "22B", GT GF 98, Outback 2,5 '00
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: MOJA KRÓTKA HISTORIA czyli jak sekunda zmienia wszystko...
Udało mi się załatwić specjalistyczną rehabilitację (m. in. Algonix)
Muszę się na 6 tygodni przenieść do Łodzi - już we wtorek, 3 kwietnia. (miejcówa do spania załatwiona) http://www.profimedic.pl/ofirmie.php Okazało się, że właścicielem jest kolega z forum Transalpa, dr Piotr Wolf. Dzięki Piotrek :D

- kuzi4
- 4 gwiazdki
- Auto: STi TypeR "22B", GT GF 98, Outback 2,5 '00
Moi Drodzy, dzisiaj - to jest po 53 tygodniach od wypadku zapadł prawomocny wyrok w sprawie karnej przeciwko bandycie, który o mało nie zabił mojego syna i mnie... Sąd Odwoławczy utrzymał w mocy wyrok Sądu pierwszej instancji tzn. 6 lat więzienia (bez zawiasów). Czy jestem zadowolony? Z punktu widzenia mojej osoby nie bo jakby niwiele ten wyrok zmienia w moim życiu i nie ma żadnego wpływu na stan mojego zdrowia. Ale z punktu widzenia potencjalnych ofiar tego niedoszłego mordercy jestem bardzo zadowolony. Przez kilka lat nie będzie miał możliwości powtórzenia tego co zrobił. I na koniec dodam jeszcze, że Sąd podzielił stanowisko moje i prokuratora. W uzasadnieniu wyroku stoi, że sprawca wypadku działał z premedytacją, a wypadek spowodował celowo, z chęci zemsty za wcześniejsze wyprzedzenie go przeze mnie... Niestety nie udało się udowodnić, że chciał nas zabić. Tym samym zakończył się jeden z wielu etapów tego co dotyczy wypadku. Jeszcze wiele mnie czeka, a najważniejsze to powrót do zdrowia. W tej materii dzieje się wiele i są już małe sukcesy. Jak będę pracował tak ciężko jak do tej pory to wszystko będzie dobrze :) A, że będę pracował ciężko to będzie dobrze. Pozdrawiam Wszystkich. Marcin.
dobre wieści, trzymaj się!
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- KamilP
- 4 gwiazdki
- Auto: FXT MY04, MX-5 Miracle MY00
powodzonka, wracajcie do 100% zdrowia!
gratuluję wytrwałości - wielu już by odpuściło ciąganie się po sądach
zdrowie najważniejsze i tego się trzymaj
zdrowie najważniejsze i tego się trzymaj

"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
zdrowia życzę teraz

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- subarka665
- 5 gwiazdek
- Auto: Subaru Legacy - Luxus