migrena choroba tylko kobieca?
Re: migrena choroba tylko kobieca?
FUX, normalnie wypiękniałeś bo Artiego, ostatnio widziałem i dalej szału nie robi

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

Arti, wklejaj dalej takie zdjęcia + twój awatar i problemy murowane

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

Co ty piopszysz? Jakie problemy?burat pisze:Arti, wklejaj dalej takie zdjęcia + twój awatar i problemy murowane![]()

- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Może trzeba faceta melindy tu przyprowadzić żeby zobaczył czym się prawdziwi mężczyźni powinni interesować. 

Podobno prawdziwy mężczyzna to tylko wódkę i dziwki ma w głowie. Zaznaczam "podobno"Arti pisze:Może trzeba faceta melindy tu przyprowadzić żeby zobaczył czym się prawdziwi mężczyźni powinni interesować.

czyli czym? jego tylko auta interesujaArti pisze:Może trzeba faceta melindy tu przyprowadzić żeby zobaczył czym się prawdziwi mężczyźni powinni interesować.

Pozdrófffffka :P
melinda, a może tobie się tylko wydaje ,że jesteś taka atrakcyjna
musisz zdać się na ocenę ogółu bo coś tu jest nie tak

pijesz do czegoś chłopaku??Kruszyn pisze: nadleci smok i porwie któregoś ...![]()
![]()
![]()

Podoba mi się temat..proszę mi go tak dalej kontynuować w celu rozluźnienia

Moniqa, w takim wypadku również po prosze na PW minimum zdjęcie potwierdzające 100% twojej kobiecości 

Oficerze Crabtree..wystarczą nygi? w szpilach oczywiście...z przydu? z tyłu?...a może zdjyncie nymeru pysel..tak któraś cyfa oznaczyć płyć
dybranoc

dybranoc

no to zaczynamy od nóg i lecimy wyżej z każdą chwilą kolejną zbliżamy się do prawdy

łapy łapy od razu na początek oczy tylko 

Ale że w sensie...yyy... że spędza dużo czasu w sieci? Na jakimś forum samochodowym?melinda pisze: czyli czym? jego tylko auta interesuja![]()

Z kolegami w garażu?

Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
miłośnicy różowego MatizaDoxa pisze: Na jakimś forum samochodowym?![]()

od łap..łap..smoczyce mają warstwy...tfuuu łąpy!burat pisze:no to zaczynamy od nóg i lecimy wyżej z każdą chwilą kolejną zbliżamy się do prawdy![]()

muaaaaaa mój SzugaruLouCyphre pisze:Łapybprecz od Monitora ;p

dziwny jakiś..no dziwny że..ja tam nie umiem zrozumieć takiego co to spędza czas tak noDoxa pisze:Ale że w sensie...yyy... że spędza dużo czasu w sieci? Na jakimś forum samochodowym?melinda pisze: czyli czym? jego tylko auta interesuja![]()
![]()
![]()

i pewnie się lubi jeszcze z nimi spotykać!

Jestem kobieta,czy atrakcyjna nie mnie to oceniac
. Na forach nie siedzi,on tylko na stronach na ktorych sa modele aut 

melinda, czytam i czytam ten wątek i .........strasznie zrzędzisz, może tu jest problem

esilon, nie wiadomo jak długo jest zaniedbywana

jak zrzedze -nawet nie zaczełam
,w koncu musze jakos rozładowac nadmiar energii