Piękny dzień dziś mamy
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Re: Piękny dzień dziś mamy
A dystrybutorów nie pomylileśKonto usunięte pisze:Zatankowałem dziś 98-kę za 4,19

Dolce far niente 

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Mam paragon, stacja neste w ursusie
Normalna cena 4,24, przy zapłacie kartą -5gr na litrze 

To geszeft stulecia robią...Konto usunięte pisze: przy zapłacie kartą -5gr

Chyba, że operator im prowizję wyplaca, a nie pobiera...

Dolce far niente 

- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
- Polubił: 19 razy
- Polubione posty: 83 razy
Akurat w przypadku Neste, płatności kartą są chyba z ich punktu widzenia lepsze/tańsze niż gotówka. Zwłaszcza, jeśli trzeba klientom jakoś wydać resztę bo wrzucili stówkę, a weszło za 80...FUX pisze: To geszeft stulecia robią...
Chyba, że operator im prowizję wyplaca, a nie pobiera...
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
FUX, ja wiem, za ile Ty na wakacje jeździsz
A poważnie to w stacjach automatycznych karta kredytowa jest milion razy bardziej poręczna. Nie musi jeździć ochrona do wyciągania gotówki z maszyn co chwila. Więc zachęta jest jak najbardziej zrozumiała.
BTW. EURO na forexie już po 3,77... nieźle złotówka spada

A poważnie to w stacjach automatycznych karta kredytowa jest milion razy bardziej poręczna. Nie musi jeździć ochrona do wyciągania gotówki z maszyn co chwila. Więc zachęta jest jak najbardziej zrozumiała.
BTW. EURO na forexie już po 3,77... nieźle złotówka spada
Fidulcu, za płotem byłeś i znaku nie dałeś. Niesportowo.
http://wwojnar.com/
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
Ale na Neste to gotówki raczej nie zwraca... Przy płaceniu kartą pobierze tyle kasy za ile weszło paliwo. Nota bene trochę niepokoi ten system, gdzie po wyjęciu karty z czytnika wciąż ma połączenie z kontem bankowym. Ale i tak u nich tankuję, przynajmniej nie trzeba kasku zdejmować :)Konto usunięte pisze: Akurat w przypadku Neste, płatności kartą są chyba z ich punktu widzenia lepsze/tańsze niż gotówka. Zwłaszcza, jeśli trzeba klientom jakoś wydać resztę bo wrzucili stówkę, a weszło za 80...
Pzdr, d.
Taaaaaak... Piwo Żywe, La Rustique wyżerany wprost z drewnianego kółka, cisza, spokój - takie wieczór to ja rozumiem 

Tegesowe jest całoweekendowe wesele w Łebie do poniedziałku, w dobrym towarzystwie i na zupełnym luzie... i w dodatku nie moje
, reszta jako zestaw ratunkowy na niedzielny poranek 

Właśnie zakupiłem kolejny dzięsięciopak i się raczę pierwszą butelkądevlin pisze: Taaaaaak... Piwo Żywe

Tyle kalorii chcesz przyjąć
To 10 tabliczek czekolady; dupa Ci urośnie...

To 10 tabliczek czekolady; dupa Ci urośnie...
Dolce far niente 

Och, to wcale nie jest takie złe, jak mówią - 6ft, ew 6ft3" - ale jak to mówią - de gustibus non est disputandum 
W piosence nawet kiedyś było - "lepiej jak jest więcej"

W piosence nawet kiedyś było - "lepiej jak jest więcej"
a co on oznacza?WRC fan pisze: Dostałem dzisiaj plusa na zajęciach z filozofii![]()
podejrzany, zapamiętać na ustnymradekk pisze:a co on oznacza?WRC fan pisze: Dostałem dzisiaj plusa na zajęciach z filozofii![]()

Gratulujemy :). StawiaszWRC fan pisze:Dostałem dzisiaj plusa na zajęciach z filozofii

Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
FUX pisze: Chloru, To już, karva, przegięcie....![]()
Zazdrość to straszna rzecz

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Szkoda, że brak ikonki pt. chcesz wpierdol?Chloru pisze:FUX pisze: Chloru, To już, karva, przegięcie....![]()
Zazdrość to straszna rzecz

Dolce far niente 

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
FUX pisze: Szkoda, że brak ikonki pt. chcesz wpierdol?![]()
OK ale dopiero jak się znieczulę

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Cóś się, Kolego, ociągasz...Chloru pisze:FUX pisze: Szkoda, że brak ikonki pt. chcesz wpierdol?![]()
OK ale dopiero jak się znieczulę

Dolce far niente 

Benzyna na Neste - 4.01 zł.
Devlin 98 ???????devlin pisze:Benzyna na Neste - 4.01 zł.
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Nie, 95.