Lewy mierzy na dni, a pozostali nie wiedzą o czym piszę.
Lewy, to w każdą sobotę zaczynacie od nowa??

O kurczę.Żeby tylko Ci się nic nie stało.Konto usunięte pisze:
Bo tak sobie siedzę i myślę,
jak wszystkim innym, tylko że temperaturą. Jak blisko bardzo to bardzo gorąco...Konto usunięte pisze:Jak się mierzy temperaturą?euyot pisze:Temperatura.
Skąd wiesz, że wtedy mamy kąpanie?Konto usunięte pisze: Lewy, to w każdą sobotę zaczynacie od nowa??
Znam wiejskie obyczaje.l_ewy pisze:Skąd wiesz, że wtedy mamy kąpanie?Konto usunięte pisze: Lewy, to w każdą sobotę zaczynacie od nowa??
No już nie przesadzaj, nie każę Ci zmieniać pochodzenia.l_ewy pisze: Cóż, pochodzenia nie zmienisz
Hmm, No nie tak do końcaptk22 pisze:Szklanka żytniego bimbru 70% i gardło będzie jak nowe...euyot pisze: A Konto usunięte zarazila mnie bolem gardla...![]()
Jak wiedza zdobyta osobiścieKonto usunięte pisze:
Człowiek ze wsi wyjdzie, ale wieś z człowieka nigdy.![]()
A za Ciebie przepraszam kto się uczył??l_ewy pisze:Jak wiedza zdobyta osobiścieKonto usunięte pisze:
Człowiek ze wsi wyjdzie, ale wieś z człowieka nigdy.![]()
Na początek piecze, to dobrze bo odkazi. A dyskomfort bo pewnie kiepski bimber. Przy dobrym jest tylko pieczenieKonto usunięte pisze: palący przełyk i dyskomfort
Nie miałem pojęcia, że tak można. Jak będzie okazja to przetestuję tę metodę.Konto usunięte pisze: żona rozcieńczyła kompotem z wędzonych śliwek i wtedy było Ok
Czy to był może mój karniak w Obidzy? :DKonto usunięte pisze:Sam jesteś kiepska produkcja.![]()
Najlepsiejszy bimber robiony w Łodzi przez limanowskiego bimbrownika.![]()