So What! pisze: No chyba, że chodzi Ci ogrzewanie śmieciami spalanymi w piecu.
o to chodzi
z domu w którym mieszkaja 3 pokolenia wystawiają raz w miesiącu dwa średniej wielkości worki ze śmieciami, ekolodzy tacy
So What! pisze: No chyba, że chodzi Ci ogrzewanie śmieciami spalanymi w piecu.
A ile tych śmieci trzeba żeby chałupę ogrzać ? Worek na dzień to trochę mało.esilon pisze:So What! pisze: No chyba, że chodzi Ci ogrzewanie śmieciami spalanymi w piecu.
o to chodzi
znaczy czyni się wspanialszą ? http://sjp.pl/ubogaci%E6esilon pisze:leon, śmieciami się ubogaca mieszankę paliwową
wzbogacaćleon pisze:znaczy czyni się wspanialszą ? http://sjp.pl/ubogaci%E6esilon pisze:leon, śmieciami się ubogaca mieszankę paliwową
rrosiak pisze: Alan, Alan, Alan!, interpelację może napisać każdy poseł i zawrzeć w niej dowolne bzdury, choć 800mln to nadal nie miliard
Natomiast fakty są zupełnie inne
Jest i odpowiedź na interpelację.
A to jest jeden z powodow naszej emigracji.esilon pisze:atom, wiatraki he he he, żeby było czyste środowisko.....abstrakcja.......wystarczy wyjść na spacer na dowolnej wsi gdy zapadnie zmrok , w dupie maja wszyscy ekologie chyba że tak właśnie rozumieja dbanie o środowisko, spalając smieci![]()
na zebraniu w sprawie budowy gazociągu żaden z lokelsów nie był zainteresowany choć podobno Unia miała dać, co wtedy ze śmieciami, płacic więcej? nigdy!
A'propos: na Malcie (ogolnie raczej nie polecam poza Gozo) w kij much i komarow.vibowit pisze:Tym zajmują się np. myśliwi, ale oni jak wiadomo są wybitnie antyekologiczni.Arno pisze:Walka o czystość rzek, lasów, pół i przysiółków
dobra dobra nie kombinuj już. Teraz musisz wpaść na kawę z kwiatkami dla admina, bo ja nie wiem skąd Ty te bzdury bierzesz, ale Ci wyprostujęrrosiak pisze: Alan, Alan, Alan!, w Twojej pierwszej wypowiedzi, do której się przyczepiłem jest słowo klucz - "utrzymać".
nie chciało mi się czytać tamtego bełkotu, ale to nie najwyższa kwota, która tam pada zdaje sięrrosiak pisze: maksymalna kwota jaka pada to 642 572 400 PLN
OKAlan, Alan, Alan! pisze: Teraz musisz wpaść na kawę z kwiatkami dla admina, bo ja nie wiem skąd Ty te bzdury bierzesz, ale Ci wyprostuję![]()
Mowa o 170 mld, ale nie dotyczy ona systemu informatycznegoAlan, Alan, Alan! pisze: ale to nie najwyższa kwota, która tam pada zdaje się
to pismo to przede wszystkim fabryka bełkotu. Jak człowiek wie i chce powiedzieć, co, ile i dlaczego kosztowało to jest to w stanie bardzo prosto uzasadnić. A taki elaborat świadczy dla mnie jedynie o tym, że ten chłop sam nie wierzy w to co pisze i w pierwszej kolejności to on sam siebie musi przekonać. Tyle tych rekordów tam.rrosiak pisze: Mowa o 170 mld, ale nie dotyczy ona systemu informatycznego
Tomek, najpewniejszą w sensie nie zysku, ale bezpieczeństwa.Konto usunięte pisze:Czy wciąż złoto jest najpewniejszą lokatą?
Лукашэнка pisze:http://www.przeglad-finansowy.pl/2009/1 ... anice.html
NBP posiada około 100 ton złota i jest ono fizycznie zdeponowane w Banku Anglii.
Ja, gdybym miał jakąś istotną ilość tego kruszca, zrobiłbym tak samo.
Przez Polscę jednak zbyt często przewalają sie różne dziejowe nawałnice.
Wygląda to faktycznie jak artykuł pisany pod z góry założoną tezę. Jak się komuś nie chce pracować to nic mu się nie będzie podobało.citan pisze:Grzegorz, nie podoba mi się wydźwięk tego artykułu. Premie, obiad za 1zł, darmowy dojazd wspominane są jak wady - bo premię ciężko dostać, bo dojazd wcześnie rano, bo obiad niedobry, aż się nie chce słuchać tych żali.