Pozdrawiamy się
-
robanio007
- 2 gwiazdki
- Auto: Niebieski Robur
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Pozdrawiamy się
Pozdrawiam Czarnego Subka na złotych,którego widzę codziennie około 8 rano, w Łomiankach jak przecina Kolejową w strone Babic.
...oleewam to,lubie te robote.
Pozdrawiam kierownika Outbacka z mojego rocznika widzianego w "Metro Strachu"
Wydaje mi się, że H4 2.5, ale za szybko mi mignął 
EDIT: W tym samym filmie przypętał się Foryś

EDIT: W tym samym filmie przypętał się Foryś

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
remek pisze:a to ja pozdrawiam Kruszyna i jego Legasia widzianego trzykrotnie pod Piwiarnią
A to pijak

remek, w końcu ktoś mnie wypatrzył i pozdrowił . 

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Pozdrowienia dla niebieskiego GTka (numery SG), mijanego na Hallera we Wro oraz dla czarnego STi, za którym kawałek jechałem na Grota i potem na Wojszycach..
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Pozdrawiam Witka z pokładu jego własnego białego bąbelka, widzianego na różnych ulicach Wrocławia z pięknym Rynkiem włącznieWitek pisze:Pozdrawiam Doxę, widzianą na ulicy, której nazwy nie pamiętam.

Jeszcze raz pięknie dziękuję za wszystko.
Oznajmiam, że znalazłam się w pierwszej trójce forumowiczów, którzy zasiedli u Witka na prawym

Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Witek? Nie tylko kopytko. Ogonek również!Doxa pisze: u Witka na prawym . Jestem zachwycona! Ależ toto ma kopytko

- Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
- Polubił: 20 razy
- Polubione posty: 15 razy
Doxa pisze: Jeszcze raz pięknie dziękuję za wszystko.
Nie ma za co. Że sobie trochę po mieście pojeździłem? Codziennie też wstaję z łóżka, a za to mi nikt nie dziękuje

Cieszę się, że bezpiecznie dotarłaś do domu, bo różne straszne historie o pociągach się słyszy.
Doxa pisze: widzianego na różnych ulicach Wrocławia z pięknym Rynkiem włącznie![]()
A i tak nie widziałaś najładniejszych.

Doxa pisze: pokładu jego własnego białego bąbelka
No właśnie nie bardzo.

P.S. Jak ta maszyna do psów, działa?
P.S.2 Czekam na pewne dementi w sprawie mopsów.

Działa, działa , dziękujęWitek pisze: Jak ta maszyna do psów, działa?

No i dobra... wobec tego co zostało napisane, dementuję jakoby Mopsik miał być podobny do mopsaWitek pisze: Czekam na pewne dementi w sprawie mopsów.![]()

Naprawdę, Witkowy Brzdąc, czy jak mu tam...

I te czerwone lustereczka

P.S. Witek, zapytałam koleżankę, czy widziała jaką furką podjechałam, odpowiedziała, że od razu rzuciła jej się w oczy na parkingu

Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Pozdrowienia dla bliźniaczego czarnego WRXa z goło dupo, ZScoś, co mnie dziś obtrąbił na Niepodległości koło Woronicza chwilę po 18 

-
szymonbo
- 0 gwiazdek
- Auto: Impreza WRX MY06
barbie pisze:Pozdrowienia dla bliźniaczego czarnego WRXa z goło dupo, ZScoś, co mnie dziś obtrąbił na Niepodległości koło Woronicza chwilę po 18

A swoją drogą to "prawie" udało się stanąć razem na światłach przy Statoil na Rosoła. "Prawie" - bo przejechałaś je na bardzo bardzo długim żółtym

Kiedy?szymonbo pisze:A swoją drogą to "prawie" udało się stanąć razem na światłach przy Statoil na Rosoła. "Prawie" - bo przejechałaś je na bardzo bardzo długim żółtym

Dość dawno tamtędy nie jechałam

-
szymonbo
- 0 gwiazdek
barbie pisze:Kiedy?szymonbo pisze:A swoją drogą to "prawie" udało się stanąć razem na światłach przy Statoil na Rosoła. "Prawie" - bo przejechałaś je na bardzo bardzo długim żółtym![]()
Dość dawno tamtędy nie jechałam

Pozdrawiam
Najwyraźniej, ja z Niepodległości skręciłam w Dominikańską i na ursynów nie jechałamszymonbo pisze:barbie pisze:Kiedy?szymonbo pisze:A swoją drogą to "prawie" udało się stanąć razem na światłach przy Statoil na Rosoła. "Prawie" - bo przejechałaś je na bardzo bardzo długim żółtym![]()
Dość dawno tamtędy nie jechałamHm.... Czy to możliwe.... Abym zobaczył kolejnego Czarnego WRX MY06 z płetwą i dużym kominem ??
![]()
Pozdrawiam

-
szymonbo
- 0 gwiazdek
Pozdrawiam[/quote]
Najwyraźniej, ja z Niepodległości skręciłam w Dominikańską i na ursynów nie jechałam
[/quote]
No to miałem niezły fart !!! 
Najwyraźniej, ja z Niepodległości skręciłam w Dominikańską i na ursynów nie jechałam

- MAZI
- 5 gwiazdek
- Auto: Srebrne Plejadki Imprezowe
Pozdro dla WRX- STI niebieskiego na Stacji Lotos na Radzymińskiej...
NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
szymonbo, barbie coś kręci... nie da się skręcić z Niepodległości w Dominikańską....barbie pisze: Najwyraźniej, ja z Niepodległości skręciłam w Dominikańską i na ursynów nie jechałam

-
szymonbo
- 0 gwiazdek
Alek, - sprawdziłem - nie da sieAlek pisze: szymonbo, barbie coś kręci... nie da się skręcić z Niepodległości w Dominikańską....![]()
![]()

No ale może jednak się jakoś da - w końcu subaru się nie jeździ - tylko LATA

Pozdrawiam wszystkich, którzy mijają mnie w subaru i mają w o moje machnięcia, bo chwilowo jeżdżę starą, pordzewiałą i rozbitą astrą. Subara w warsztacie...Zwłaszcza kierownika Forestera, wczoraj na zjeździe z Ursynowa do Wilanowa (taka kręta dróżka w dół po skarpie ). Jeszcze cię Ch.u dorwę i pogadamy..