Telefony, telefony...
Re: Telefony, telefony...
Leon dla rozweselenie, ponieważ masz w stopce ZJEDZ EKOLOGA dowcip krążący po stolicy:
Kanibal i nekrofil razem mieszkają
Nekrofil otwiera lodówkę, a w niej trup.
Drze się do kanibala: będziesz jadł, czy mogę go wypierdolić?
Kanibal i nekrofil razem mieszkają
Nekrofil otwiera lodówkę, a w niej trup.
Drze się do kanibala: będziesz jadł, czy mogę go wypierdolić?
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
- KamilP
- 4 gwiazdki
- Auto: FXT MY04, MX-5 Miracle MY00
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Ja tez zastanawiam sie nad nowym abonamentem.. Ciezka sprawa z t-mobile, bo chca przedluzac, ale tylko na 2 lub 3 lata.. 

A to nie można nic nie mówiąc płacić dalej abonament?
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
- KamilP
- 4 gwiazdki
Mozna, ale nie zamierzam placic 150 netto skoro obecnie placac 60/70 netto masz umowe bez zadnych ograniczen..
Chcialem wziac abonament bez telefonu, ale powiedzmy na rok. Niestety najkrotszy czas umowy to 2 lata, nawet bez telefonu
Oczywiscie mowie o t-mobile (oferta biznesowa). Wiwm, ze Play ma umowy 1.5 roczne (bez telefonu), ale niestety nie bylem zadowolony z prepaida, ktorego wzialem na testy (gubil czesto zasieg poza granicami Warszawy).
Chcialem wziac abonament bez telefonu, ale powiedzmy na rok. Niestety najkrotszy czas umowy to 2 lata, nawet bez telefonu

Oczywiscie mowie o t-mobile (oferta biznesowa). Wiwm, ze Play ma umowy 1.5 roczne (bez telefonu), ale niestety nie bylem zadowolony z prepaida, ktorego wzialem na testy (gubil czesto zasieg poza granicami Warszawy).
- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
- Polubił: 19 razy
- Polubione posty: 83 razy
A w jakiej jesteś w ogóle sieci? Bo promocja z Samsungiem to ostatnio kojarzę, że u nas jakaś była, czyli w Play'u...
A jeśli tak, to całkiem niedawno weszły nowe taryfy, które są moim zdaniem niezłe...
Telefonu Ci nikt nie wyłączy. Po okresie kontraktu umowa przekształca się na taką na czas nieokreślony (czyli możesz z nią zrobić co chcesz i kiedy chcesz).
A jeśli tak, to całkiem niedawno weszły nowe taryfy, które są moim zdaniem niezłe...
Telefonu Ci nikt nie wyłączy. Po okresie kontraktu umowa przekształca się na taką na czas nieokreślony (czyli możesz z nią zrobić co chcesz i kiedy chcesz).
Godlik pisze: A jeśli tak, to całkiem niedawno weszły nowe taryfy, które są moim zdaniem niezłe...
Z mojego punktu widzenia są dwie: droga wszystkomająca i tania nic-nie mająca. Nic pomiędzy.
Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.
- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
Oczywiście nie chcę oceniać, co wg Ciebie oznacza drogo, ale np. ta?
http://www.play.pl/oferta/dla-przedluza ... ited2.html
Godlik, to samo mam teraz, tylko taniej.
Bywając w okolicach Warszawy, Wrocławia i na pomniejszych wsiach nie stwierdziłem za bardzo problemów z zasięgiem - poza tym, że ostatnio spierdzieliłem telefon i dopiero się cyrki zaczęły, no ale to się nie liczyKamilP pisze:(gubil czesto zasieg poza granicami Warszawy).

Biuro pomocy poszkodowanym w wypadkach drogowych RES - http://www.odszkodowania-res.pl
- KamilP
- 4 gwiazdki
Co to za wyjatkowa oferta, ktora ma darmowe polaczenia i smsy tylko z siecia Play?Godlik pisze:Oczywiście nie chcę oceniać, co wg Ciebie oznacza drogo, ale np. ta?
- Godlik
- 6 gwiazdek
KamilP, po pierwsze nigdzie nie napisałem, że jest 'wyjątkowa'. Po drugie, ja tam widzę 'minuty do innych sieci komórkowych - nielimitowane', po trzecie - nielimitowane SMSy kosztują dodatkowe 10 zł/m-c.
A po czwarte, to ja wiem że każdy chciałby wszystko 'unlimited' za 9.99 i jeszcze do tego 'ajfona 5s' za złotówkę. Ale tak się nie da
A po czwarte, to ja wiem że każdy chciałby wszystko 'unlimited' za 9.99 i jeszcze do tego 'ajfona 5s' za złotówkę. Ale tak się nie da

- KamilP
- 4 gwiazdki
Sorry, zwracam honor. Faktycznie minuty nielimitowane do wszystkich. Niedoczytalem.
Miał ktoś doświadczenia z NJU Mobile ?
FUX, no, i w końcu poszli po rozum do głowy.
To teraz czekam na ripostę Playa.

To teraz czekam na ripostę Playa.

To teraz coś o telefonach właściwych.
Szukam jakiegoś smyrofona, do 4". Ostatnio wpadł w oko Samsung S3 mini, mimo braku miłości do Andka. Czy jest coś fajnego, nie przypominającego wymiarami łopaty do śniegu ?
Szukam jakiegoś smyrofona, do 4". Ostatnio wpadł w oko Samsung S3 mini, mimo braku miłości do Andka. Czy jest coś fajnego, nie przypominającego wymiarami łopaty do śniegu ?
oooooo.... to dlatego T-mobile do mnie dzwoni, a ja "gupi" nie odbieram bo nie chciało mi się gadać o jakiejś bzdurnej ofercie (ostatnio logowałem się na swoje konto abonenckie i nie było nic, co mnie mogło zainteresować (niski abonament, bez wymiany aparatu i internetu), więc jestem ciągle na bezterminówce

szkoda, że wszystkie te oferty są na 24 m-ce

"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
leon, S3 mini, S4 mini, moze HTC One mini.... iPhone! Ewentualnie możesz popatrzeć na Nokie z WP8 - Fido coś tam zachwalał.
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
O właśnie, Lumia 620 to jakoś działa czy to typowy Winblows ?
Bawiłem sie nokią z windowsem , dla mnie tragedia . Nie funkcjonalny , mało intuicyjnie działanie .
Lipa i tyle
Podkreślam , że dla mnie
Lipa i tyle

Podkreślam , że dla mnie

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Лукашэнка pisze: BlackBerry
To oni nie zbankrutowali ?
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
leon, jeszcze nie.... ;) -> http://seekingalpha.com/currents/post/1335672 Tak czy siak Lenovo idzie na zakupy. Wiem, że oprócz BB interesowali się też HTC AFAIR.
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Nie wiem.leon pisze:Лукашэнка pisze: BlackBerry
To oni nie zbankrutowali ?
Ale gdyby, to te urządzenia zyskają na unikalności...