Link: http://www.youtube.com/watch?v=fc-K4p8D940
Cytat z -> http://pilkarskamafia.blogspot.com/176. Wisła Płock - Świt Nowy Dwór 2:0 (3 maja 2004)
Sędzią tego spotkania był Tomasz Mikulski z Lublina, a obserwatorem Wit Ż. z Warszawy. Na wyznaczenie tego drugiego miał nalegać u Jerzego G. Ryszard F. Natomiast Tomasz Mikulski był jednym z niewielu sędziów do którego Fryzjer nie miał "dojścia". Próba połączenia telefonicznego z arbitrem była nieudana. Jerzy G. za informacje o obsadzie tego meczu dostał od Janusza S. 2 tys. zł. Pierwotnie arbitrem tego spotkania miał być Marcin Borski. Jednak Janusz Wójcik zadzwonił do niego z propozycją korupcyjną gdy sędzia nie wiedział jeszcze, że będzie prowadził spotkanie Wisły ze Świtem. Arbiter opowiedział o telefonie w siedzibie PZPN i po aferze zmieniono obsadę meczu, zastępując Borskiego Mikulskim. O tej zmianie Janusz Wójcik rozmawiał z Michałem Listkiewiczem. Jak wyjaśnił Janusz Wójcik - prezes PZPN miał powiedzieć „popatrz głupek, jeszcze młody sędzia zrobił niepotrzebnie zadymę, że do niego dzwoniłeś”. Przed tym meczem Ryszard F. miał powiedzieć Wójcikowi, że tego spotkania nie da się ustawić. Mimo to trener próbował sam złożyć Mikulskiemu propozycję korupcyjną.
Temu ochrona danych niewiele pomaga. Nawet ja wiem, że pan ma Żelazko ;)vibowit pisze: Wit Ż
vibowit pisze: Mały opis tego jak do niedawna robiło się w Polsce piłkę nożną:
Wiesz, czy się tylko domyślasz? A poza tym ile to jest trochę?vibowit pisze: Witek, zakładam, że teraz jednak trochę się boją.
yyyy... domyślam. Nie wiem na pewno.So What! pisze:Wiesz, czy się tylko domyślasz? A poza tym ile to jest trochę?vibowit pisze: Witek, zakładam, że teraz jednak trochę się boją.
Nie krępuj się. Jak czegoś nie wiesz to pytaj.So What! pisze:Mam więcej pytań, ale nie miałem śmiałości:
(...)
W którym miejscu zaczyna się kula?
Co na deser gotują dla króla?
Ile kroków jest stąd do Powiśla?
O czym myślałby stół, gdyby myślał?
Czy lenistwo na łokcie się mierzy?
Skąd wiadomo, że Jurek to Jerzy?
Kto powiedział, że kury są głupie?
Ile much może zmieścić się w zupie?
Na co łysym potrzebna łysina?
Kto indykom guziki zapina?
Skąd się biorą bruneci na świecie?
Ile ważą dwa kleksy w kajecie?
Czy się wierzy niemowie na słowo?
Czy jaskółka potrafi być krową?...
W żadnym wypadku - ArboledaFUX pisze:Druga bramka to fuks
Jak ktoś coś napisze nieprzychylnego o Realu to od razu separatysta.Bilex pisze:Ech ci katalońscy separatyści... wszędzie ich pełno...