W chmielowej tez byłeś ?
zostawie se na jutro - dziś już nie podołam...Konto usunięte pisze:szamot, dla Ciebie kawę zimną mam w prezencie.![]()
Konto usunięte pisze:hemi112, eheś.![]()
W chmielowej tez byłeś ?
Bliżej coś ,który kierunek?Konto usunięte pisze:hemi112, "Chmielowa Dolina" taki pub.
Jak skończą w 77 tam idą.![]()
Dziń dybry ;)hemi112 pisze:Konto usunięte pisze:hemi112, eheś.![]()
W chmielowej tez byłeś ?
we w czym?![]()
Dziń dobry Stachu
Szkolonko ,i to takie grubsze,mocno wymagające więc po godzinach też trzeba w kajecik spojrzeć ,powtórzyć :)stach22 pisze:Dziń dybry ;)hemi112 pisze:Konto usunięte pisze:hemi112, eheś.![]()
W chmielowej tez byłeś ?
we w czym?![]()
Dziń dobry Stachu
Co tam w świecie ratownictwa medycznego? :)
Poznaj mnie z nim/nią!!Konto usunięte pisze: Pod wpływem siły wyższej
Po co? Ty i tak alkoholu nie pijaszKonto usunięte pisze: Poznaj mnie z nim/nią!!
Co to są "Ż" ? Żebym wiedział czego się strzec ;)Konto usunięte pisze:Pod wpływem siły wyższej wypiłem wczoraj kilka "Ż"Chce się "rz".
Chcę upaść do stóp i prosić o lekcje.Konto usunięte pisze:Po co? Ty i tak alkoholu nie pijaszKonto usunięte pisze: Poznaj mnie z nim/nią!!
Nie kompromituj się!!stach22 pisze: Co to są "Ż" ?
Stało się :p :DKonto usunięte pisze:Nie kompromituj się!!stach22 pisze: Co to są "Ż" ?![]()
Aaaaaa coś jak Mariola Okocim spojrzeniu :DKonto usunięte pisze:Żywiec i chce się "Ż", Konto usunięteemu chciało się rzygać dlatego RZ.
Jakbyś reszty nie zrozumiał.
Link: https://www.youtube.com/watch?v=YJrn9vrPXxk
Upadły upaść nie możeKonto usunięte pisze:Chcę upaść do stóp i prosić o lekcje.Konto usunięte pisze:Po co? Ty i tak alkoholu nie pijaszKonto usunięte pisze: Poznaj mnie z nim/nią!!![]()