A wy za przeproszeniem co wywijacie?

Chłopaczyska!!!

Konto usunięte pisze: Pegulec jest.
Konto usunięte pisze: Przekazać mu coś od Ciebie??
Konto usunięte pisze: Pegulec nie pije.
Kiedy wracacie?Konto usunięte pisze:leon, my właśnie zaczęliśmy weekend.![]()
Jedziemy na południe.![]()
Przez najbliższe 2 dni będzie jej statystycznie trochę mniejleon pisze:A co jest na południu czego nie ma w Łodzi ?![]()
Cywilizacja.
Tak, w tych teżKonto usunięte pisze:Piwo pije albo wini.
A ja w tych trunkach małą worawę mam.![]()
Konto usunięte pisze: Przez najbliższe 2 dni będzie jej statystycznie trochę mniej
Od rana zaczną! To jest jakieś chore!Konto usunięte pisze:Nigdy z połową nie wyjeżdżam, wpadniesz koło 9-tej
Chciałbyśl_ewy pisze:Od rana zaczną! To jest jakieś chore!Konto usunięte pisze:Nigdy z połową nie wyjeżdżam, wpadniesz koło 9-tej
Trza się ukryć przed najazdem łodzian w jakimś cywilizowanym miejscuKonto usunięte pisze:Chciałbyśl_ewy pisze:Od rana zaczną! To jest jakieś chore!Konto usunięte pisze:Nigdy z połową nie wyjeżdżam, wpadniesz koło 9-tej
![]()
Słuchajcie , taka sytuacja , odstawiam rano auto , z daleka od centrum, zadupie, nic nie przejechało prócz mnie , dzwonię do Majkiego, myśle se niech po mnie przyjedzie , dzwonię, jest sygnał , po drugim mnie odrzuca ( w sumie to w Jego stylu) no nic , pewnie oddzwoni se myśle, oho, przychodzi SMS , czytam i oczom nie wierze , Majk pisze " jestem w kinie "czaicie ? 9 rano a Majk w kinie, nosz jp , jaka sielanka , chyba sie tu przeprowadzę
Z mojego cywilizowanego STI to trochę inaczej wyglądaKonto usunięte pisze:Tak się jeździ w Sączu.
Cywilizacja w mirdeczkę!