Rozmowy o Subaru i nie tylko. Dział pełen offtopicu i rozmów niemotoryzacyjnych.
-
mizoo
- Administrator
- Auto: U r a bus (GT)
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
ky pisze:
F1 od lat jest pełna takich wybryków (np. Senna vs Prost, chyba w 1990), MSC też miał bardzo dużo za uszami, ale to co wyprawia Hamilton, na co sędziowie ciągle przymykają oczy, woła o pomstę do nieba.
Ja chyba wiem czemu tak jest. Boja sie. Jakby Hamilton dostal kare obwinilby stewardow za rasizm!

mizoo
-
ky
- 6 gwiazdek
- Auto: die Pflaume
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
Rasizm już był. Myślę że po prostu BE od jakiegoś czasu za bardzo ciągnie w kierunku walk gladiatorów. A że MSC jakiś czas temu już trochę wypłowiał, to czas na nowego. LH się nadaje.
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
ky
-
eMTi
- 6 gwiazdek
- Auto: zaturbione, wymarzone
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
1 raz
ky pisze:
eMTi: przespałeś PiquetGate? ;)
nie no to to znam

Chodziło mi raczej o bardziej zamierzchłe czasy, gdzie było duże nagromadzenie pododnych akcji, jak dzisiaj...
ky pisze:
A że MSC jakiś czas temu już trochę wypłowiał, to czas na nowego. LH się nadaje.
hmmm... faktycznie może być coś na rzeczy....

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
eMTi
-
WRC fan
- Moderator
-
Polubił:
8 razy
-
Polubione posty:
10 razy
Renault pracuje nad kanałem F

WRC fan
-
eMTi
- 6 gwiazdek
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
1 raz
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
eMTi
-
ky
- 6 gwiazdek
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
F1WM.pl pisze:
Lewis Hamilton pochwalił pracę wykonaną przez stewardów FIA podczas pierwszych czterech wyścigów sezonu, twierdząc, że była ona najlepsza, jakiej doświadczył w swojej dotychczasowej karierze w Formule 1.
Hamilton był krytykowany za niektóre manewry, których dopuścił się w tym roku, jednakże najwyższą karą, jaka go do tej pory spotkała za swoje wyczyny była jedynie reprymenda ze strony sędziów. Począwszy od tego sezonu w poczet składu sędziowskiego wchodzą byli kierowcy wyścigowi.
W trakcie konferencji prasowej po imprezie promocyjnej zorganizowanej przez Vodafone na torze Kyalami na obrzeżach Johannesburga w Republice Południowej Afryki, Hamilton powiedział:
„Myślę, że FIA i jej tegoroczni sędziowie wyścigowi są najlepsi, jakich prawdopodobnie kiedykolwiek doświadczyłem w Formule 1. To trudne (dla sędziów) być w Formule 1. Wszyscy jesteśmy tutaj, żeby się ścigać, spędzać dobry czas – nie jesteśmy tu po to, żeby robić bałagan dookoła. Na pewno zbliżamy się do granic, a zasady są zasadami, lecz myślę, że w tym roku wszystko jest bardziej uczciwe i konsekwentne, w efekcie czego obserwujemy więcej ścigania”.
„My kierowcy, nie boimy się teraz podjąć z kimś prawdziwej walki bez obawiania się o otrzymanie kary i uważam to za fantastyczne. Sędziowie wykonują fantastyczną robotę i sądzę, że przyczynia się to do tak wspaniałych wyścigów, jakie obserwowaliśmy dotychczas (w tym sezonie)” – podsumował Hamilton.
Co za wieśniak i wazeliniarz...
r.
ky
-
eMTi
- 6 gwiazdek
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
1 raz
WRC fan, WTF???

Taka przypadkowa zbitka fotek?
eMTi
-
WRC fan
- Moderator
-
Polubił:
8 razy
-
Polubione posty:
10 razy
eMTi, to akurat z Chin, ale z tego co widzę na fotkach, to co GP wszyscy podglądają kanał McLarena.
WRC fan
-
robanio007
- 2 gwiazdki
- Auto: Niebieski Robur
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
...oleewam to,lubie te robote.
robanio007
-
eMTi
- 6 gwiazdek
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
1 raz
ja tam bym poczekał na kwalifikację, bo treninigi rzadko kiedy są miarodajne... Ale wynik cieszy tak czy siak

eMTi
-
ky
- 6 gwiazdek
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
Właśnie, do soboty zalecany luz w majtach :) Zwłaszcza że pierwsza sesja na torze ulicznym jest w ogóle niemiarodajna.
r.
ky
-
eMTi
- 6 gwiazdek
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
1 raz
muszą najpierw zrobić rekonesans i pospisywać wszystkie dziury i śmieci

eMTi
-
robanio007
- 2 gwiazdki
- Auto: Niebieski Robur
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
Dobra,dobra ja tam swoje wiem

...oleewam to,lubie te robote.
robanio007
-
eMTi
- 6 gwiazdek
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
1 raz
robanio007, no i co teraz powiesz po wynikach ostatecznych drugiego treningu?

eMTi
-
WRC fan
- Moderator
-
Polubił:
8 razy
-
Polubione posty:
10 razy
Swoją drogą czasy HRT pokazują jak kiepski mają pakiet - bolid F1 Dallary jest wolniejszy od bolidu Dallary z GP2...(choć trzeba brać poprawkę na to, że to niezbyt miarodajny tor).
WRC fan
-
ky
- 6 gwiazdek
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
Że tak powiem:
to chyba tylko bolid, ale i kierowcy też nie błyszczą. Między Tabac a basenem Kubica idzie pełną łychą z lekkim ujęciem przed T13, Senna zaś strasznie cieniuje.
r.
ky
-
WRC fan
- Moderator
-
Polubił:
8 razy
-
Polubione posty:
10 razy
III Trening dla KUB
A ALO wydzwonił.
WRC fan
-
burat
- 6 gwiazdek
- Auto: Łosiarrii , Baśka
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
no jest dobrze nie ma co. Ciekawe jak będzie podczas kwalifikacji bo może być gęsto i jakieś przekłamania jak ktoś gdzieś za kimś utknie

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają"

burat
-
burat
- 6 gwiazdek
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
YES YES YES !!!!!

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają"

burat
-
Kruszyn
- 6 gwiazdek
- Auto: KARAWAN
-
Polubił:
111 razy
-
Polubione posty:
95 razy
burat, normalnie ciężko było usiedzieć przed tv

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Kruszyn
-
WRC fan
- Moderator
-
Polubił:
8 razy
-
Polubione posty:
10 razy
Pięknie
WEB zapodał atomowy czas

KUB ma najświeższe opony z czołówki - tylko 2 szybkie kółka, WEB bodajże 5. A biorąc pod uwagę to, że Renault świetnie spisuje się też na twardych można być tylko dobrej myśli

WRC fan
-
burat
- 6 gwiazdek
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
Kruszyn no żonka siedziała zemną i stwierdziła "oni są po...bani"
ale Marecki ma teraz zwyżkę formy ,szkoda trochę Wici

burat