Wypadek Roberta Kubicy - Ronde di Andora
Re: Wypadek Roberta Kubicy - Ronde di Andora
wrzuciłbym tu, ale nadaje się tylko do coś śmiesznego 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
wreszcie ktoś potraktował poważnie ich dziennikarzy !Godlik pisze: "Jak poinformował portal f1.pl władze szpitala Santa Corona, w którym leczy się Robert Kubica usunęły z terenu placówki reporterów TVN 24, którym zarzucają podawanie nieprawdziwych informacji o jego stanie zdrowia."

ciekawe czy w PL się tak da, a jeżeli nie to co trzeba zmienić.
remek, to naprawdę nadinterpretacja!!!!remek pisze: dziennikarzy

Dolce far niente 

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Wiem, że już z 10 osób w tym wątku powiedziało, że to dobrze. Ale ja chcę być 11.Godlik pisze:"Jak poinformował portal f1.pl władze szpitala Santa Corona, w którym leczy się Robert Kubica usunęły z terenu placówki reporterów TVN 24, którym zarzucają podawanie nieprawdziwych informacji o jego stanie zdrowia."
http://www.sport.pl/celebrities/1,83528 ... terow.html
tvn24 chyba już doszczętnie przekształciło się w telewizyjne połączenie Super Expressu, Faktu i Nie. Przekraczają kolejne granice absurdu.
Jak napisał jeden z kolegów,wolałbym poczytać opinię lekarzy.Ja też bym wolał ale informacje są szczątkowe.Niewiele,można z tego wywnioskować a już nie o powrocie do F1.
Cyt:Obraz kliniczny jest na tyle zadowalający, że pozwala na zaplanowanie ostatniej operacji chirurgicznej (łokieć) na najbliższą środę - podkreślono w biuletynie.
Jedna informacja lepsza od drugiej.Zastanawiałem się czy ta operacja łokcia ma szansę zakończy zabiegi rekonstrukcji a jesli ten dziennikarz nie napisał tak przypadkowo to jest na to szansa.
Cyt:Obraz kliniczny jest na tyle zadowalający, że pozwala na zaplanowanie ostatniej operacji chirurgicznej (łokieć) na najbliższą środę - podkreślono w biuletynie.
Jedna informacja lepsza od drugiej.Zastanawiałem się czy ta operacja łokcia ma szansę zakończy zabiegi rekonstrukcji a jesli ten dziennikarz nie napisał tak przypadkowo to jest na to szansa.
W żyłach benzyna,zamiast serca TURBINA.
Ich nie obrażaj; oni staraja sie byc rzetelni!Konto usunięte pisze: Nie
Dolce far niente 

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
lolFUX pisze: Ich nie obrażaj; oni staraja sie byc rzetelni!

...i dlatego snuję swoje radosne interpretacje bijąc pianę że gdyby coś to może cośJacky X pisze:Jak napisał jeden z kolegów,wolałbym poczytać opinię lekarzy.Ja też bym wolał ale informacje są szczątkowe.Niewiele,można z tego wywnioskować a już nie o powrocie do F1.

remek, ja wiem, że to potomkowie pradziejów, ale takie jest życie, a że czasami prezentują poglądy niepopularne...
I do tego nie muszą się mediom elektronicznym płaszczyć.

I do tego nie muszą się mediom elektronicznym płaszczyć.
Dolce far niente 

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Co prawda, to prawda. Niezależni to są. Ale cała reszta....
A myślisz, że reszta krystaliczna...Konto usunięte pisze: Ale cała reszta....

Dolce far niente 

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Miałem na myśli, że ich jedyną zaletą jest niezależność. A cała reszta tego co robią to antyklerykalno-wulgarny kwas
+ spory afront do złych zachowań z lewa i prawa...
Dolce far niente 

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
panowie, to wątek o Kubicy - nie mieszajmy go w jakieś poskomunistyczne pisemka. Jest chyba prasowy gdzieś 

remek, chcesz bana

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
ja, Panowie, mam 100000x więcej szacunku dla Kubka, niż jakiejś mętnej gwiazdy telewizyjnej z lat '80FUX pisze: remek, a na jakim Ty Forum jesteś...

Kwa, nawet dla Ibisza mam więcej

z Tobą się zawsze zbanuję, choć to nierówna walkaKruszyn pisze: remek, chcesz bana

ostatnią książkę mu recenzowałeś...remek pisze: Kwa, nawet dla Ibisza mam więcej

Dolce far niente 

remek pisze: z Tobą się zawsze zbanuję, choć to nierówna walka![]()
Ale ważne ,że zawsze honorowo podnosisz rękawice

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Wystarczy że będziesz czytał doniesienia Sokoła, zamiast fapać na lewo i prawo.Jacky X pisze: wolałbym poczytać opinię lekarzy
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
Powinieneś to rozumieć jako ,,jestem tak zajebisty i postępowy, że nawet tego nie jesteś w stanie zrozumieć'' ;)) Cały, tzw. ttdkn to jedno wielkie, oszołomskie pierdolenie, tylko z lewej flanki.citan pisze: Nie wiem, czy dobrze zrozumiałem żaluzję, ale słyszałem coś o relikwiach, które otrzymać miał Robert. No i? To jest jego prywatna sprawa i osoby, która może o ich przekazaniu zadecydować. Nie mam najmniejszych wątpliwości, że wszystko to znajdzie odbicie w mediach, i że to też miało wpływ na taką, a nie inną decyzję kard. Dziwisza.
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
nkztnk,k.ky pisze: Powinieneś to rozumieć jako ,,jestem tak zajebisty i postępowy, że nawet tego nie jesteś w stanie zrozumieć'' ;)) Cały, tzw. ttdkn to jedno wielkie, oszołomskie pierdolenie, tylko z lewej flanki.

No, nie jestem.ky pisze: że nawet tego nie jesteś w stanie zrozumieć

A, jedna dobra rzecz. TVN wie już czym się różni wyścig od rajdu.
* Początkowo TVN24 podawało, że Robert miał wypadek podczas wyścigu, do tego - na torze.
Witaj. A co to są doniesienia Sokołai gdzie można się z nimi zapoznać ?ky pisze: Wystarczy że będziesz czytał doniesienia Sokoła, zamiast fapać na lewo i prawo.
W żyłach benzyna,zamiast serca TURBINA.