P.S. Kalesonki wziąłeś?
Pozdrawiamy się
Re: Pozdrawiamy się
Konto usunięte, my też Ciebie pozdrawiamy a może Was
Jesteś z Dido? I ciocię Doxę też pozdrawiamy
P.S. Kalesonki wziąłeś?
P.S. Kalesonki wziąłeś?
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 
Pozdrawiam Arno, którego widziałem gdy ok. 9:30, przy stacji metra Politechnika wypuszczał z auta jakąś młodą damę. Zakładam, że to córka. 
czarne jest piękne...
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 139 razy
- Polubione posty: 208 razy
Dziękuję i odpozdrawiamFala na kropce pisze:Pozdrawiam odmachującego właściciela srebrnego OBKa z bezimienną świnią na klapie - dzisiaj wczesnym popołudniem na początku Śniadeckich!
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.
apal, nie wiedziałem, że Ty też u nas
pozdrowionka! I pozdrawiam kogoś w imprezce kombii, kto jechał w nocy 5km/h... 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
eMTi, odpozdrawiam, od dawna tu jestem, tyle tylko, że tak nie spamuję jak tam 
...::nie rób tego, czego nie chcesz::...
Donoś, donoś, zakłądaczu. I rozwodzik gotów, cholera :)vibowit pisze:Pozdrawiam Arno, którego widziałem gdy ok. 9:30, przy stacji metra Politechnika wypuszczał z auta jakąś młodą damę. Zakładam, że to córka.
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
Pozdrowienia dla Legasia Kombi ze świniaczem na lusterku obmachanego dzisiaj na Kazimierzowskiej koło 20:00
- azotoks
- 0 gwiazdek
- Auto: "bug-eye" 2.0
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
pozdrawiam czarną imprezę GT ze świnką na lusterku - dzisiaj rano ok 8 w Jabłonnej
no i mój dzisiejszy no1- Forek z Płochocińskiej - nie wiem czy forumowy, ale pozdrowić nie zaszkodzi ;)
Jechałem sobie w kierunku Marywilskiej, z przeciwka sznurek stoł po horyzont, ale dzielny braciszek imprezy zrobił sobie dodatkowy pas z pobocza :D
No i oczywiście specjalne podziękowania dla dziadka mroza za dużo białego
no i mój dzisiejszy no1- Forek z Płochocińskiej - nie wiem czy forumowy, ale pozdrowić nie zaszkodzi ;)
Jechałem sobie w kierunku Marywilskiej, z przeciwka sznurek stoł po horyzont, ale dzielny braciszek imprezy zrobił sobie dodatkowy pas z pobocza :D
No i oczywiście specjalne podziękowania dla dziadka mroza za dużo białego
białe + awd = :D
- Fala
- 2 gwiazdki
- Auto: OBK H6 3.0 / GT / 328iA / TT Roadster / Habana Custom / 855 T5 / 900se turbo cabrio / Legacy CVT
- Polubił: 4 razy
Ha! Przez ten kropkokreskowy dualizm palce mnie bolą od klawiatury.rrosiak pisze:Dziękuję i odpozdrawiamFala na kropce pisze:Pozdrawiam odmachującego właściciela srebrnego OBKa z bezimienną świnią na klapie - dzisiaj wczesnym popołudniem na początku Śniadeckich!
PZDR
A ja wczoraj pozdrowiłem w ostatniej chwili nowego Legacy kombi. Myślałem, że avensis jedzie...
Dolce far niente 
- MAZI
- 5 gwiazdek
- Auto: Srebrne Plejadki Imprezowe
- Polubił: 0
Pozdrawiam wszystkich spotkanych wczoraj na M1 po 22 ale tego było jakas promocja czy jak... nie szło przejechac... 
NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
A no i ja tez pozdrawiam wszystkich pod M1 po 23 a zwłaszcza srebrnego którego schaltowała milicja po naszych paru kułeczkach :D Obrodziło w "rubaru" jak nigdy :)MAZI pisze:Pozdrawiam wszystkich spotkanych wczoraj na M1 po 22 ale tego było jakas promocja czy jak... nie szło przejechac...
Ja byłem w tym niebieskim
"Albo bokiem, albo wcale"
Pozdrawiamy Naszych Kochanych Kolegów spijających sobie z dzióbków i też im życzymy Wesołych Swiąt 
Dido, dziękujemy ale prosimy o ograniczenie smsów do małżonków 
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
kto wczoraj o 23 szalał na M1 ? czarna impreza z dużym skrzydłem z tyłu i srebrna kombi.
Sprzedam przerobione cewki z WRXów 02-06
pasujące do GT/WRX/STi 92-96

http://www.forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.php?t=15191
pasujące do GT/WRX/STi 92-96

http://www.forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.php?t=15191
pozdrowienia dla srebrnego Legacy dzisiaj w okolicach ronda przy Auszołomie koło 14
i dla ciemnego OBK koło 15 w Bielawie dzisiaj
oba odmachane :)
i dla ciemnego OBK koło 15 w Bielawie dzisiaj
oba odmachane :)
Pozdrowienia dla Konsueli i Bzyka, których nie wiedzieć czemu spotkałem w pewnym miejscu z soboty na niedzielę 
Pozdrawiam leinada spotkanego na Bajecznej dzisiaj, zielone ładne jest.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
pozdrowionka dla blondynki w czarnym Forku, jadącym dzisiaj za mną w okolicach Placu Kościuszki 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Pozdrawiam czarnego forestera 2turbo z fajnym wygarem przejeżdżającym trasą gdów-bochnia obok mojego domu
pozdrawiam czarnego forka mijanego dzisiaj na skłodowskiej-curie.. Kiwka była 1-stronna, bo się zagapiłem 
Pozdrowienia dla zielonego forka, z którym przejechaliśmy spory kawałek po Al. Niepodległości parę minut po 5-ej. Była kiwka i migane
Kierowcę kiedyś, gdzieś chyba w jakimś lesie po ciemku widziałem u moich przyjaciół serdecznych - srnk?
Kierowcę kiedyś, gdzieś chyba w jakimś lesie po ciemku widziałem u moich przyjaciół serdecznych - srnk?
ha! ja też pozdrawiam kierowcę zielonego leśnika, z którym miałem kiwkę na rondzie koło żernik wrocławskich 
Bingo! Też mieliśmy takie wrażenie że gdzieś wcześniej widzieliśmy taki SiatexMobilmały 5150 pisze:kiedyś, gdzieś chyba w jakimś lesie po ciemku
fitter happier more productive