Telefony, telefony...
Re: Telefony, telefony...
Łukaszenka, panience, w Warszawie toughbook co waży wiele kilo?
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
Ale jest chociaż czym tłuc natrętow. ;)Arno pisze:Łukaszenka, panience, w Warszawie toughbook co waży wiele kilo?
no i kawę można rozlewac
;)
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Potwierdzam, potwierdzam. Jeden tablet już wymieniłem w ramach tego ubezpieczenia, bo dziecku spadł na podłogę i wyświetlacz roztrzaskał się na pajęczynę.Лукашэнка pisze: Dlatego rada praktyczna na przyszłość:
http://www.komputronik.pl/uslugi/ubezpieczeniowe/
Mój znajomy, który prowadzi na zasadzie franczyzy sklep Komputronika, powiedział mi kilka dni temu o klientce, która w ciągu roku cztery razy z własnej winy popsuła tablet (w tym dwa razy "jej dziecku" wpadł on do wody podczas kąpieli w wannie)...
i za każdym razem w ramach tego ubiezpieczenia bez problemu dostawała bezpłatną naprawę lub wymianę na nowy.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Potrzebuję dziecku lat 10 kupić telefon, najlepiej jakiegoś taniego Androida. Macie jakieś wskazówki, ulubione modele? Galaxy Trend będzie OK?
Uprzedzając pytania, dziecko dostanie iPhona ale jeszcze nie teraz
Uprzedzając pytania, dziecko dostanie iPhona ale jeszcze nie teraz

Odnośnie telefonów, dostałem Z10 BB. Całkowicie dotykowy, postanowiłem wziąć bez klawiatury, bo taka przyszłość, więc lepiej się nauczyć, kiedy jeszcze człowiek może, a nie kiedy w wieku 75 lat blokadę będzie miał.
No i mam wrażenia takie - pierwszy dzień trzy razy się uruchamiał na nowy - chyba jakieś nowsze wersje oprogramowania, i drugiego dnia stabilność pełna.
Klawiatura - doskonała - podczas pisania nad wpisywaną literą pojawia się sugerowane słowo i można je ruchem palca wrzucić do tekstu.
Intuicyjny, klawy, wygodny... Myślałem, że będzie gorzej w przestawieniu się.
No i mam wrażenia takie - pierwszy dzień trzy razy się uruchamiał na nowy - chyba jakieś nowsze wersje oprogramowania, i drugiego dnia stabilność pełna.
Klawiatura - doskonała - podczas pisania nad wpisywaną literą pojawia się sugerowane słowo i można je ruchem palca wrzucić do tekstu.
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
Młody ma jakiegoś soniaka.
Prócz tego, że obsługa mało intuicyjna w stosunku di japka, to ok.
Bateria bez szału i namiętnego używania, w zasadzie leży, to ze dwa dni.
Prócz tego, że obsługa mało intuicyjna w stosunku di japka, to ok.
Bateria bez szału i namiętnego używania, w zasadzie leży, to ze dwa dni.
Oc w zyciu prywatnym rozwiazuje takie problemy.Arno pisze:Stabilnoć systemu genialna. Ale moja córka właśnie powiedziała: koleżanka zalała mi komputer, trzeba będzie nowy kupić.
Niech kuliżanka kupuji.
Arno,Arno pisze:Odnośnie telefonów, dostałem Z10 BB. Całkowicie dotykowy, postanowiłem wziąć bez klawiatury, bo taka przyszłość, więc lepiej się nauczyć, kiedy jeszcze człowiek może, a nie kiedy w wieku 75 lat blokadę będzie miał.
ja mam prywatnego smartfona z Androidem i bez sprzętowej klawiatury.
Obsługa urządzenia wyłącznie przez dotykowy ekran to nie jest specjalna filozofia.
Jednak problem zaczyna się, gdy chcę go obsługiwać jedną dłonią.
Dlatego zmieniając telefon firmowy, którego używam częściej, po dłuższym zastanowieniu, nie wybrałem ani iPhona, ani BB Z10, tylko BB Q10.
Po kilkunastu dniach używania widzę, że dokonałem dobrego wyboru.
Podobnie jak w starszym BB 9800 mogę wygodnie pisać wiadomości jedną dłonią, nie robiąc literówek.
To czego mi brakuje w stosunku do 9800 to trackpad, którym bardzo wygodnie nawigowało się w funkcjach systemu.
Ale poza tym Q10, z nowym systemem operacyjnym, spełnia moje oczekiwania.
Stosunkowo niewielki, z dobrej jakości wyświetlaczem i wystarczająco długo trzymającą baterią.
Co mnie szczególnie miło zaskoczyło, działa na nim Yanosik! Nie spodziewałem się tego wiedząc, jak wielu dostawców aplikacji ogranicza się obecnie tylko do IPhona i Androida (czasem jeszcze do Windows Phone), a nie przygotowuje wersji na BB.
telefon dla seniora ktos poleci?
telefon podkreslam, nie smarkfon, nie aparat itp.
telefon podkreslam, nie smarkfon, nie aparat itp.
Nokia 100/101, jak coś lepsze to C3 - ale generalnie nie szukałbym za daleko, chyba że coś pokroju myphone 1050... 

Biuro pomocy poszkodowanym w wypadkach drogowych RES - http://www.odszkodowania-res.pl
siewcu, da sie ustawic duzy font co by nie trzeba bylo okularow do czytania szukac?
Ok, przypomnialo mi sie, ze mam gdzies nokie 6310i. ustawie duzy font i cos czuje, ze senior bedzie zadowolony.
Dla starszych seniorow wygooglalem to:
http://www.pearl.de/a-PX3340-1020.shtml
Ok, przypomnialo mi sie, ze mam gdzies nokie 6310i. ustawie duzy font i cos czuje, ze senior bedzie zadowolony.
Dla starszych seniorow wygooglalem to:
http://www.pearl.de/a-PX3340-1020.shtml
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Jak się doczekamy, to wyleci na kopach.Konto usunięte pisze:HueyEvil71, czekamy kiedy zaczniesz nam wtykać reklamy
to my spamerów wyrzucamy? nieeeeBergen pisze:Jak się doczekamy, to wyleci na kopach.Konto usunięte pisze:HueyEvil71, czekamy kiedy zaczniesz nam wtykać reklamy

ostatnio się rozprzestrzeniają w szybkim tempie

pewien małolat powiedział mi ostatnio, że możliwe jest również to, iż zgarniają kasę z samych wyświetleń ich wiadomości, nawet jak nie ma w niej ukrytego linku. Do tego właśnie potrzebne im są fora (takie w miarę aktywne), bo tam nabijają sobie skuteczność/cytowalność, a towar wciskają w innych miejscach.
Ponoć ma to już jakąś swoją nazwę
Ile w tym prawdy? nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Liga czuwa, bardzo dobrze, od razu jakoś tak bezpieczniej się poczułemBergen pisze:Jak się doczekamy, to wyleci na kopach.Konto usunięte pisze:HueyEvil71, czekamy kiedy zaczniesz nam wtykać reklamy

Pewnie trochę prestiż, no ale cóż. Myślę, że można ten model porównać z topowymi modelami konkurencji, a w porównaniu do nich wcale nie jest jakoś strasznie z tyłu... Przynajmniej jeśli chodzi o użytkowanie(wniosek po kilkunastu minutach zabawy).
Biuro pomocy poszkodowanym w wypadkach drogowych RES - http://www.odszkodowania-res.pl
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
albo ona Ci Nie da 69...Konto usunięte pisze:Neida96 to spamer, albo ja już mam shizofrenię hehe

"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
ktoś się grubo przeliczył 
http://gsmonline.pl/artykuly/play-formu ... anie-umowy
tutaj więcej info:
http://www.spidersweb.pl/2014/05/play-formula.html
komentarze na forum:

http://gsmonline.pl/artykuly/play-formu ... anie-umowy
tutaj więcej info:
http://www.spidersweb.pl/2014/05/play-formula.html
komentarze na forum:
kill649 pisze: 2014-05-09 16:14
Caly Play. Najpierw wielka pompa i cycki a potem wisi wacek

- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
A ja właśnie odprawiłem z kwitkiem Bogu ducha winnego kuriera, który przyniósł mi do podpisania aneks na przedłużenie umowy z Polkomtelem.
Oczywiście co innego przez telefon, a co innego na papierze. Jakiś czas temu rozstałem się z Orange, teraz czas na pożegnanie z Plusem
Oczywiście co innego przez telefon, a co innego na papierze. Jakiś czas temu rozstałem się z Orange, teraz czas na pożegnanie z Plusem

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Kilka ostatnich „razy" to przedłużanie umów bez telefonu. Zwłaszcza, że te ostatnio oferowane nijak się mają do oczekiwań.
Brak odpowiednika E 52, iPhone działa i nie padł.
Pozycja robiącego łaskę działa...
Brak odpowiednika E 52, iPhone działa i nie padł.
Pozycja robiącego łaskę działa...
a do mnie dzwoni T-mobile i chce wcisnąć ubezpieczenie NW albo usługi bankowe

"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
Załóż se blokady na nry bez identyfikacji.
Czad. Nie dzwonia z garami i derkami z wełny.
Czad. Nie dzwonia z garami i derkami z wełny.