Jestem zajebista!!

Konto usunięte pisze:Jupi!!! Dałam radę! Nie wymiękłam!
Jestem zajebista!!![]()
Jedziemy samochodzikiem tutaj:Konto usunięte pisze:stach22, gdzie sie wybierasz na urlop ?
No przestań :Dbusik pisze:A faktury z trasy w koszty wrzucisz?wesołej kanikuly dla całej rodzinki
zazdraszczam, ale nie wiem czy po prostu jazdy przez Bałkany czy miejsca docelowegostach22 pisze: Jedziemy samochodzikiem tutaj:
Jedno i drugie super. Mamy bardzo fajny hotel w Belgradzie. W ogóle samo miasto ma niepowtarzalny klimat. Potem droga przez Serbie i Macedonię w dolinie Vardaru , po prostu przepięknie.tomzyl pisze:zazdraszczam, ale nie wiem czy po prostu jazdy przez Bałkany czy miejsca docelowegostach22 pisze: Jedziemy samochodzikiem tutaj:
W bagażniku nie, ale na tylnym siedzeniu owszem ;)Konto usunięte pisze:tomzyl, może ma miejsce w bagażniku?
Piękna sprawa.Adi74 pisze:Stachu, fajna ta Twoja Grecja, muszę się kiedyś tam też samochodem przejechać.
Tymczasem właśnie dziś wróciłem z mojej, tym razem Toskańsko-Liguryjskiej wyprawy, również samochodowej.
Teraz właśnie próbuję to co przywiozłem i jak nietrudno się domyślić...jest mi wesoło ;)
Wyprawa, jak to u mnie miała charakter hedonistyczno-kulinarny ;)
na moim FB, malutka relacja z jednego z przyjemniejszych wieczorków:
https://www.facebook.com/kulinarnatvpl-444236555668785/