Pozdrawiamy się
Re: Pozdrawiamy się
Pozdrawiam kilkanaście rożnych subaryn oświniaczonych i nie bez odkiwek w okolicach Zakopanego i chyba Doxę, widzianą przez okno wczoraj rano po 8-ej na Tetmajera.
Dolce far niente 

Fajne duże... psy ma 

"...Z dużymi rozmiarami kół jest jak z condomami w rozmiarze XL- Krótka chwila dobrej autoprezentacji nie jest warta późniejszych kłopotów."-Krzysztof Hołowczyc
Dłubię to, dłubię tam to. :)
gimof, już tylko jeden został 

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Nie na czasie jestem
znowu...

"...Z dużymi rozmiarami kół jest jak z condomami w rozmiarze XL- Krótka chwila dobrej autoprezentacji nie jest warta późniejszych kłopotów."-Krzysztof Hołowczyc
Pozdrawiam rrosiaka, którego H6 (rej. WW cośtam?) widziałem zaparkowane w Kutnie w poniedziałek.
Pozdrawiam też Azraela, który w poniedziałkowy wieczór równolegle poruszał się po Prymasa Tysiąclecia i śmignął na póóóźnym żółtym prosto, gdy ja odbiłem w lewo na Toruńską. Jechałem nieoświniaczonym golfem, więc cicho-ciemnie.
Pozdrawiam też Azraela, który w poniedziałkowy wieczór równolegle poruszał się po Prymasa Tysiąclecia i śmignął na póóóźnym żółtym prosto, gdy ja odbiłem w lewo na Toruńską. Jechałem nieoświniaczonym golfem, więc cicho-ciemnie.

- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
vicu pisze: Pozdrawiam rrosiaka, którego H6 (rej. WW cośtam?) widziałem zaparkowane w Kutnie w poniedziałek.
Jesteś pewien, że to moje, bo ja mam WX

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

rrosiak, nie wiem, przejeżdżałem kawałek od niego, więc się przyjrzeć nie mogłem. Srebrny czy esilonowy kolor był.
- rrosiak
- 6 gwiazdek
vicu pisze: rrosiak, nie wiem, przejeżdżałem kawałek od niego, więc się przyjrzeć nie mogłem. Srebrny czy esilonowy kolor był.
No to wygląda na to, że ktoś mój monopol na Subaru w Kutnie przełamał, bo ja w poniedziałek prosto z podwórka do W-wy się udałem.
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 

rrosiak, stał zaparkowany wzdłuż bramy przy domku jednorodzinnym, ale o nazwę ulicy to mnie nie pytaj, bo i torturowany nie odpowiem 

vicu pisze: ale o nazwę ulicy to mnie nie pytaj, bo i torturowany nie odpowiem![]()
Pewnie ul.Warszawska

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
- rrosiak
- 6 gwiazdek
vicu pisze: rrosiak, stał zaparkowany wzdłuż bramy przy domku jednorodzinnym
Nie po to mam podwórko, żeby wzdłuż bramy parkować. To na pewno nie byłem ja

Na Warszawskiej to ja teraz jestem, ale nie w KutnieKruszyn pisze: Pewnie ul.Warszawska

Pozdrawiam wszsystkich i życzę wam udanego wieczoru sylwestrowego!
Na Nowy Rok:
http://www.speakingsanta.com/?tk=MChlL6NG

Na Nowy Rok:
http://www.speakingsanta.com/?tk=MChlL6NG

srnk, dzisiaj znowu chyba spotkałem Waszego forka w Galmoku na poziomie psasrnk pisze: Bingo! Też mieliśmy takie wrażenie że gdzieś wcześniej widzieliśmy taki SiatexMobilPozdrav!

czy to Twój

Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

No przecież gdzieś te pale muszą stać...rrosiak pisze: Nie po to mam podwórko

Death ain't nothin' but a heartbeat away...
Pozdrowionka dla dzisiejszych spotowiczów... polataly my bokami, dzięki za spotkanie! 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
gdzieście byli? we wrocku,eMTi pisze:Pozdrowionka dla dzisiejszych spotowiczów... polataly my bokami, dzięki za spotkanie!
cruzing generalnie... Factory, Magnolia, osobowice, bielany. Factory o tyle o ile, ale tam generalnie jest potwornie ciasno (dużo znaków, krawężników itp).. Osobowice i Magnolia odpadły, bo totalny lód pod śniegiem.. bez kolcy nie dało rady jakichś sensownych prędkości utrzymać, za to na bielanach bajka.. pusto, przyczepnie, grubo 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
o północy pojechałem na Osobowice, rzeczywiście szklanka :), potem pod Magnolie, tam było w zasadzie odśnieżone
potem dałem się przekonać żonie do powrotu do domu,
dajcie znać, jak będziecie latać, a może w Góry?
potem dałem się przekonać żonie do powrotu do domu,
dajcie znać, jak będziecie latać, a może w Góry?
w naszym wątku cisza.. w górach słabo, jak wynika z wczorajszych relacji ekipy - śniegu praktycznie mniej niż we wro, mocno podlodzone, 0 band itp...
jak jest dziś to nie wiem w nocy trochę napadało
ale band to chyba nie będzie

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

pozdrawiamy:
ryczącą białą bestię WA... obmachaną na DK7 przed Łomiankami, ok. 17
srebrnego Forestera spotkanego przy Beverly Hills na Nowolipkach ok. 18
ryczącą białą bestię WA... obmachaną na DK7 przed Łomiankami, ok. 17
srebrnego Forestera spotkanego przy Beverly Hills na Nowolipkach ok. 18
Oj, cuś dawno nie zaglądałam do tego wątku
, ale mógł to być mój małż, on spać nie może więc na zakupy się wybrał.
Ja za to wypatrywałam Wiśni w Gliwicach w Nowy Rok, no ale niestety

Buuuziaczkimały 5150 pisze: I ciocię Doxę też pozdrawiamy![]()

Dzięki :).O tej porze przewracałam się na drugi bokFUX pisze:i chyba Doxę, widzianą przez okno wczoraj rano po 8-ej na Tetmajera.

No baa!! Mało powiedzianeLouCyphre pisze:FUX pisze: i chyba Doxę
Ładna ?![]()

Ja za to wypatrywałam Wiśni w Gliwicach w Nowy Rok, no ale niestety

Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
Jeżeli miał blond kręcone włosy i biust, to zapewne ON...Doxa pisze: Dzięki :).O tej porze przewracałam się na drugi bok , ale mógł to być mój małż, on spać nie może więc na zakupy się wybrał.

Dolce far niente 

A to rzeczywiście nie on
. Ciekawe, komu mój samochód użyczył

Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,