FUX pisze:Załóż se blokady na nry bez identyfikacji.
Czad. Nie dzwonia z garami i derkami z wełny.
Nie działa, od dłuższego czasu dzwonią z nieukrytych numerów. Głupi nie są i potrafią się przystosować

FUX pisze:Załóż se blokady na nry bez identyfikacji.
Czad. Nie dzwonia z garami i derkami z wełny.
nie ćwiczyłem tego na galaxy, ale na innych telefonach po jakimś czasie instalowałem sobie customowe romy. G..., nigdy nie działa: Albo słuchawki, albo interfejs bluetooth, albo filmy na youtube na koniec resetują telefony, albo reset 15x dziennie, albo...albo...albo. Być może w przypadku bardzo popularnych telefonów customy są bardziej stabilne.Grzegorz pisze: Galaxy S2? Da się na to załadować najnowszego Androida?
A gdzie można go jeszcze kupić za rozsądną cenę?Grzegorz pisze: Czy warto kupować jeszcze starego poczciwego Galaxy S2? Da się na to załadować najnowszego Androida? Czy już za podobne pieniądze można dostać coś lepszego(wykluczając czystą chińszczyznę której mam dość)?
Alan, Alan, Alan! pisze: PS. samsung ma wstretne wyświetlacze, saturacja +500% wyjarane brzydkie fe... i ten interfejs.
O to to właśnie, liczyłem na jakiś konkret i dzięki Kloru, chyba się zdecyduje na G, ma niezłe recenzje. Z S2 jednak zrezygnuję.Chloru pisze: Za niewielkie pieniądze masz teraz Motorolę G. Z budżetowych Androidów chyba najlepszy wybór.
Motorola jeśli z czegoś była znana to z niskiej jakości swoich telefonów.Konto usunięte pisze:Kupiłem synowi pod choinkę Motorolę Razor czy coś takiego. Bardzo wypasiony telefon w swoim czasie.
pełna treść artykułupracownicy G Data SecurityLabs jako pierwsi na świecie wykryli trojana jako część firmware’u. Ukrywa się on pod wszystkim znaną nazwą Google Play Store i jest jedną ze standardowych aplikacji na badanym telefonie z Androidem. Spyware działa w tle co skutecznie uniemożliwia jego wykrycie przez właściciela urządzenia. Również bez jego wiedzy smartfon wysyła prywatne dane zapisane w swojej pamięci na serwery znajdujące się w Chinach oraz posiada możliwość instalacji dodatkowych aplikacji.
Opisane funkcje trojana pozwalają na przechwytywanie danych osobowych, połączeń przychodzących oraz informacji wymienianych podczas korzystania z systemów bankowości elektronicznej. Pozwala on także swoim twórcom na zdalne kontrolowanie kamery oraz mikrofonu urządzenia oraz odczytywanie wiadomości email oraz SMS. Badany model telefonu to N9500 produkowany przez chińską fabrykę STAR i jest łudząco podobny do jednego z flagowców oferowanych przez znanego światowego producenta. Nie ma możliwości usunięcia czy pozbycia się zmanipulowanej aplikacji, tym samym preinstalowanego oprogramowania szpiegującego, gdyż jest ono zintegrowane z oprogramowaniem sprzętowym samego urządzenia (firmware). Sklepy internetowe, także te polskie, posiadają N9500 w swojej ofercie w cenie około 700-800 PLN.
iPhone 5s?Kruszyn pisze:Znawcy podpowiedzcie ,opcje są takie :
htc one desire 816 czy m7 a może samsung 4 lub nexus5 ?
E52 w odróżnieniu od tych smartfonów o jakich myślisz ma mechaniczną klawiaturę.Kruszyn pisze:na wszelki wypadek bedzie te E52 a tak to nie wiem co z tego wybrać.
Mogę to samo napisać o 5sSo What! pisze:Kruszyn, ostatnio zmieniałem telefon na taki właśnie i ze spokojnym sumieniem mogę Ci go polecić. Działa bardzo płynnie, a bateria trzyma zaskakująco długo. Przy okazji nie ma rozmiaru zbliżonego do tabletu
No chyba nie do końca. Jedna jaskółka wiosny nie czyni, ale bocian już tak, więc nie mów, że rozmiar nie ma znaczeniaBilex pisze:
Mogę to samo napisać o 5s![]()
przechodząc z E52 na powyższe - cokolwiek wybierzesz i tak będziesz klął na czym świat stoiKruszyn pisze:Znawcy podpowiedzcie ,opcje są takie :
htc one desire 816 czy m7 a może samsung 4 lub nexus5 ?
Kruszyn ma duże kieszenieSo What! pisze:No chyba nie do końca. Jedna jaskółka wiosny nie czyni, ale bocian już tak, więc nie mów, że rozmiar nie ma znaczeniaBilex pisze:
Mogę to samo napisać o 5s![]()
WILLENAWRO2219 pisze:a słyszeliście, że w październiku ma wejść na rynek Iphone 6, widzieliście prototyp? masakra strasznie duży ten telefon będzie, niedługo normalnie w kieszeniach będziemy mieli małe komputery, jak dla mnie przesada