Kruszyn pisze: Oooo i jest coś tez dla Fido![]()
Zamiast się śmiać powinieneś być wdzięczny koleżance, że zechciała się zarejestrować tylko po to, aby udzielić Ci cennych wskazówek

Kruszyn pisze: Oooo i jest coś tez dla Fido![]()
Ja bym poprosił po urlopie, wymieniłem na nowszy więc teraz mogę starym się pobawić i sprawdzić czy wymiana softu mu pomoże.Godlik pisze: Mój ma ponad 3 lata, jest poobijany, ma pajączka na ekranie, ale bardzo mi pasuje. Śmiga bezproblemowo na 4.4.2 (jakby co, służę linkiem).
Mało postów na forum, więc sobie pozwolę na wpis pełen treści.REJESUSA80 pisze:Nexus? moim zdaniem ten telefon nie jest dobry. Kimpel ma i niestety przynajmniej 3 razy w miesiącu coś nie działa i trzeba poprawiać, niestety technicznie nie jest to dobry telefon, ja polecam sprawdzonego samsunga
Ciekawy aspekt, czy dla kobiety czy nie.vibowit pisze:Kruszyn, w kolejności:
htc one m8, nexus 5, samsung s5.
Z ciekawych jest jeszcze LG G2.
Ale skoro to dla kobiety, to chyba jednak iPhone.![]()
Dlaczego?
bo tak!
Kruszyn napisał, że to dla kobiety.Лукашэнка pisze:Ale facet?
Alan, Alan, Alan! pisze: Trzeba zerknac na win8 ;)
a możesz coś więcej - jakie masz problemy z Z10?Arno pisze:SoWhat, ja mam BB Z10, twoje problemy są dla mnie niczem. W porównaniu.
też dostałem... Najciekawsze jest to, że nie ma alternatywy (jeśli ktoś chce mieć telefon do dzwonienia) u innych operatorów (ewentualnie cena x2)... Ja chyba wracam do opcji: na kartę...FUX pisze:
http://wyborcza.biz/biznes/1,100896,164 ... #BoxBizTxt
Coś takiego dostałem na kilka numerów.
W zasadzie na większości styka najniższa taryfa, ale dla idei mnie zjeżyli po kilkunastu latach współpracy.
busik pisze: Fioletowy już się obudził z ręką w nocniku i handlowcom przestali płacic, a jak sprzedają za dużo to ... są zwalniani z firmy. Podwyżki abonamentów i włączanie klientom limitów w trakcie trwania umowy to u nich norma.
busik pisze: Play tak spieprzył rynek, że wszyscy świadczą usługi poniżej kosztów.