zdaje się, że nasi znajomi z Gdańska otarli sie o podium

Ja jestem, hmmm... w peletonie

syskie tsydamazia pisze:jesteśmy w pierwszej dziesiątce! jupiii!!!
eeee, nieeee. próbę peintbolową to na poziomie mistrzowskim rozpykałeś.minimus pisze:Ja jestem, hmmm... w peletonie
A ja pamiętam jak ktoś jeszcze zupełnie niedawno mi mówił: "... nieee, taki hardcore to nie dla mnie, to zupełnie bez sensu jest. Przyrodę się tylko niszczy, noise pollution, etc etc. Turystyk to jest to."devlin pisze: Ja bym się chętnie tutaj wybrał - to dopiero robi wrażenie:
"jest wojna muszą być straty" mawiał mój wujo po powrocie z rajdu gdy trzeba pół auta naprawić. Po prostu zostaniesz w klasie turystycznej, każdy rodzaj zabawy w terenie ma plusy dodatnie i ujemne.damaz pisze: jestem albo za stary albo mam za dużo wyobraźni na prawdziwy polski ofrołd. jakoś nie mam ochoty na jazdę na zderzaku (albo pod) w błocie po pas, latające szekle, pourywane błotniki rozp... zawieszenie. a bez tych wszystkich "atrybutów" nie ma zabawy. bez tego wszystkiego to żaden ofrołd.![]()
inquiz, mi nie chodzi o to, że zjeżdżam z asfaltu a jednak chcę mieć lśniące i nie porysowane auto. zanabyliśmy Pająka też nie do lansu po mieście. ale nie jestem w stanie zrozumieć gości, których JEDNYM celem jest skatowanie auta i, przy okazji (jak na filmiku), wykazanie się kompletną bezmyślnością. ten podjazd (z filmu) rzeczywiście nie jest ekstremalny. a jednak jeden dureń mało życia nie stracił. dosłownie.inquiz pisze:A filmik wcale przedstawia jakiegoś ekstremalnego jeżdżenia.
hehe dzieki, ale Jeepa mam już w sumie chwilędamazia pisze: Oooo! Kongratulacje!
tak, ale turystyk dopiero w przyszłym rokudamazia pisze: Dostałeś: http://muscel.host247.pl/przeprawy4x4/?page_id=309?
eeee... a ja myślałam, żeś sobie machnął jakiś bębenek z drucikiem albo sznurkiem.minimus pisze: hehe dzieki, ale Jeepa mam już w sumie chwilę![]()
Myślę, że Subarakom podołaNawet bez motania.
Ja zrozumiałam, że na jesieni będzie kopia poprzedniego zlotu czyli pewnie dwie lub trzy klasy (więc na pewno i turystyk), a ten off-road turystyczny na wiosnę to zupełnie inny cykl wypraw? Poza tym, gdyby miało nie być turystyka teraz na jesieni, to czy by nam słali info? Zresztą u nich chyba wszystko jeszcze na etapie projektowania, bo proszą o komentarze...minimus pisze: tak, ale turystyk dopiero w przyszłym roku
o turystyku w tym roku nic nie pisze, no może oprócz ogólnej info, że wszystko będzie tak samo. A mi się średnio chce znowu szukać tych pieczątek co chwilędamazia pisze: Ja zrozumiałam, że na jesieni będzie kopia poprzedniego zlotu czyli pewnie dwie lub trzy klasy (więc na pewno i turystyk), a ten off-road turystyczny na wiosnę to zupełnie inny cykl wypraw? Poza tym, gdyby miało nie być turystyka teraz na jesieni, to czy by nam słali info? Zresztą u nich chyba wszystko jeszcze na etapie projektowania, bo proszą o komentarze...
damaz pisze:up
tak się ciekawie zapowiadało, a tu zaraz wrzesień się skończy![]()
http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.php?p=94862#p94862
FUX pisze: esilon, coś bliżej?