Z argumentów innych.
G3 ma 3GB ramu, pozostałe po 2GB.
S5 i Sony są wodoszczelne.
Z3 ma z tyłu szkło o które bym się bał.
M8 ma jakiś dziwny dwuobiektowy aparat.
Aluminium na m8 jest piękne, ale... bardzo łatwo może się wyśliznąć z ręki.
...
Kto się czubi ten się lubi.Konto usunięte pisze: Sympatia Fuxa do Chlora i odwrotnie
my się niedawno przesiedliśmy na Z3 dużą i małą.Konto usunięte pisze:Z3 mi najlepiej pasowa
damaz pisze: może dlatego masz taki a nie inny wybór...
to rozumiemChloru pisze:kwestia kosztów
to już mniejChloru pisze: oraz bezpieczeńśtwa.
a coś jak przez mgłę pamiętam ten tok myślenia.Chloru pisze:Aby utrzymać ten sam poziom bezpieczeństwa swojej infrastruktury
damaz pisze: zwłaszcza, że w każdej książce napisanej przez sławnych hakerów, jest napisane jak wół: w odpowiednio dużej masie ludzkiej zawsze znajdziesz "the weakest link", który - na przykład - zgubi bezpieczny telefon. razem z futerałem i karteczką z hasłami
korpo nie korpo, ja czekam na win10 i chyba też przeskoczę. Czekam, bo zwyczajnie nie chce mi się sprawdzać czy nokia jakaś tam, którą robią teraz będzie wspierana za pół roku. Za stara dupa jestem.Chloru pisze: gregski, mniejsza fragmentacja. Całkiem rozsądnie rzekłbym. Szczerze mówiąc to trzymam kciuki za MS, mają w ręku wiele narzędzi aby być bardzo dobrym dostawcą rozwiązań dla korpouserów.
znam korpo, w którym szajsungi - a zarząd ajfony bo niby ładniejsze. Taka ciekawostkagregski pisze: U mnie w korpue androidow brak, ajfony i windows mobile nokia only... Taka ciekawostka...
Phi...Alan, Alan, Alan! pisze:Dołożenie głupiej subdomeny uruchamia dość duży proces w IT
jojgregski pisze: bateria mi nereszcie caly dzien z zapasem wytrzymuje,
no Panowie, skoro cieszycie się z baterii, która wystarcza na cały dzień, to mam tu coś... nie dla was:j33mbo pisze:jojgregski pisze: bateria mi nereszcie caly dzien z zapasem wytrzymuje,
u mnie
2-3 godziny Yanosika codziennie
bluetooth, WiFi bez wyłączania, masę innych usług w tle, 10-20 rozmów na skype lub telefon
jeszcze mi się nie zdarzyło żeby S5 nie dotrwal do nocy.