pawka35 pisze:gruby niestety nie ,dość że za daleko mieszkasz to jeszcze masz z pewnością AC więc po co robić Ci przysługę![]()
Swinia! :P
g.
pawka35 pisze:gruby niestety nie ,dość że za daleko mieszkasz to jeszcze masz z pewnością AC więc po co robić Ci przysługę![]()
Generalnie zabawa polega na tym, zeby sfrustrowana ofiara zamknela drzwi kluczem (ew. jelen, ktory naciska przycisk i nie slucha nawet pikniecia)...Bilex pisze:No właśnie to mnie niepokoiło...ale wygląda na to, że były to zakłócenia "niezależne" - choć dokładnie z tego miejsca naszej pracowniczce zwinęli Puga bezgłośnie w środku dnia...
Większość wszelakich zabezpieczeń antywłamaniowych, nie tylko samochodowych, jest na amatorów/przypadkowych złodziei.Azrael pisze:ale to wszystko zabezpieczenia na amatorów, zawodowcy sie nie bujają z takimi rzeczami
Dokładnie.Azrael pisze:ale to wszystko zabezpieczenia na amatorów, zawodowcy sie nie bujają z takimi rzeczami
Chyba był dzisiaj u nas pod biurem...na wycieraczce...pawka35 pisze: gość się zesrał a auta nie ruszył![]()
Bilex pisze:Chyba był dzisiaj u nas pod biurem...na wycieraczce...pawka35 pisze: gość się zesrał a auta nie ruszył![]()
Racjabarbie pisze:Większość wszelakich zabezpieczeń antywłamaniowych, nie tylko samochodowych, jest na amatorów/przypadkowych złodziei.Azrael pisze:ale to wszystko zabezpieczenia na amatorów, zawodowcy sie nie bujają z takimi rzeczami
Przecież jak się ktoś uprze na mój samochód, to nawet nie będzie się wysilać tylko mnie z niego wyjmie na światłach
Ile?pawka35 pisze: Patrząc się na ilość subaraków jakie pociągnęli w tym roku
Statystyki za 2007 (wygrzebane gdzieś w sieci):FUX pisze:
Ile?
Jakieś procenty, ranking...
Z tego, co słyszałem, to na razie jakieś seicenta itp. przodują...
barbie pisze: Pisałam już kiedyś, że miałam taki myk w Polonezie - samochód zachowywał się jakby nie miał akumulatora
Większość kradzieży teraz, to kradzieże "na części" (tak?)Godlik pisze: Do najczęściej kradzionych modeli należą: (...)
To na kropce trzeba paserów szukać...pawka35 pisze:Fux miałem na myśli forumowe,na kropce naliczyłem od czerwca bodajże 6 sztuk a w zeszłym roku tak mi się zdaje jakoś chyba mniej było