Proszę o porady.
- [email protected]
- 1 gwiazdka
- Auto: Impreza
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Proszę o porady.
Kurde, ciężko widzę w tym kraju coś znaleźć ;/ Po dobre Subaru się ustawiają kolejki, a na necie pucha straszna. Nie chce na bank nikt sprzedać swojej pociechy ? : P
Byłem na testech i chyba sie zdecyduje jednak, i teraz pytanko z innej beczki, będzie potrzebny mechanik z okolicy Bielska- Białej do serwisu (rozrząd, olej), macie kogoś do polecenia?
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
ja być może, ale bugeye, wiśniowy, 200k przebiegu. Jest bardzo dobry, ale nie gwarantuję[email protected] pisze: Nie chce na bank nikt sprzedać swojej pociechy ? : P

- [email protected]
- 1 gwiazdka
- Auto: Impreza
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Dzięki, dzięki za ofertę, ale ja typowo szukam blobeye lub hawkeye ; P ten starszy mnie nie interesuje niestety. Pozdro ; )
Kubik1 Krk za daleko, kupiłem STI 07 :D, okazalo się w serwisie że rozrząd był wymieniony przy 65k a teraz mam 102k, co myślicie? wymieniac? ma to sens?
Jeżeli masz opcję za zdroworozsądkowe pieniądze, to wymień.
Tak jako śmiechotke Ci napiszę.
Wpadło auto nastoletnie z przebiegiem 30 parę tysi. Nawet przez myśl mi nie przeszło, aby rozrząd robić...
W serwisie, dokąd pojechało na wymianę płynów, delikatnie `
zasugerowano, że warto byłoby...
Tak to jest, jak się na parametr przebiegu patrzy na poboczne auto w rodzinie...
Tak jako śmiechotke Ci napiszę.
Wpadło auto nastoletnie z przebiegiem 30 parę tysi. Nawet przez myśl mi nie przeszło, aby rozrząd robić...

W serwisie, dokąd pojechało na wymianę płynów, delikatnie `
zasugerowano, że warto byłoby...
Tak to jest, jak się na parametr przebiegu patrzy na poboczne auto w rodzinie...

-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
SpAx pisze:Kubik1 Krk za daleko, kupiłem STI 07 :D, okazalo się w serwisie że rozrząd był wymieniony przy 65k a teraz mam 102k, co myślicie? wymieniac? ma to sens?
Jeżeli są podstawy do wiary w informacje (kupione od znajomego, ktoś zna historię auta, itp, itd), to nie ma kompletnie sensu.
Wiesz czemu poprzedni właściciel wymieniał rozrząd w 2/3 okresu?
Wiem dlaczego zmianiał rozrząd, a wsumie to nie on bo serwis na gwarancji wymienił cały blok silnika i głowice a co zatym idzie rozrząd, wszystko potwierdzone.