Sylwester 2008/2009
Re: Sylwester 2008/2009
Kiedyś miałem taki spotan ,że ledwo z życiem uszliśmy hehehehe ale była jazda....
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Uuuu..., to knajpy w tym roku będą świecić pustkami
. Ja też w domu. Obejrzę sobie na Polsacie "Kevin sam w domu"
.

Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
i koniecznie "Szklana pulapka"Doxa pisze: Obejrzę sobie na Polsacie "Kevin sam w domu".

mały 5150 pisze: No to czemu się smucisz![]()
Nie lubię wesel i Sylwestra :]
A jeszcze wcześniej "Działa Navarony" albo "Tylko dla orłów"remek pisze:i koniecznie "Szklana pulapka"Doxa pisze: Obejrzę sobie na Polsacie "Kevin sam w domu".
bez tego sylwek nieudany

Tak, tak! Zapomniałam dopisaćremek pisze: i koniecznie "Szklana pulapka"bez tego sylwek nieudany
![]()

Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tak samo jak ciepłaWRC fan pisze: Nie lubię wesel i Sylwestra :]

Ło, będzie! Musze obejrzeć.Doxa pisze: Obejrzę sobie na Polsacie "Kevin sam w domu"
Najwyżej uruchomimy nasz wątek czynny po północy i będziemy wspólnie pić

wiesz pod tymi względami mamy wiele wspólnegoWRC fan pisze: Dobrze kombinujesz![]()

Ja jak co roku jadę do Łomnicy koło Piwnicznej Zdrój.
Zahaczymy o Rzezawę.
Zahaczymy o Rzezawę.
Doradca Finansowy
http://www.greatpe.pl
http://www.greatpe.pl
TAAAKKKK juz was wszystkich widze w domkach hehehehehe
Tylko potrzeć jak bedziecie balować po knajpach

Tylko potrzeć jak bedziecie balować po knajpach

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Pewnie nie widziałeś? Super komedia. Było w zeszłym roku.radekk pisze: Ło, będzie! Musze obejrzeć.

W zeszłym roku niestety mnie nie było, byłem tylko 2 i 3 lata temu, ale pewnie wtedy nie puszczaliDoxa pisze:Pewnie nie widziałeś? Super komedia. Było w zeszłym roku.radekk pisze: Ło, będzie! Musze obejrzeć.
![]()

czyli nic ciekawego w tv nie będzie, hmmmm trzeba się będzie zaopatrzyć w stopery by hałas nie zbudził, zasłonić okno by blask ogni sztucznych nie wyrwał ze snu i będzie dobrze, zwłaszcza ten poranek bez kaca 

"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
i krzyczenie do wszystkich, wstawaj, mamy nowy rok, patrz jaki piękny dzieńBarthol pisze: zwłaszcza ten poranek bez kaca

hehehe, choć bezcenne to są dźwięki, które unoszą się o poranku, gdy ludzie wracają z imprezek w tzw. "ciasnych butkach" i można usłyszeć np. taki dialog:radekk pisze:i krzyczenie do wszystkich, wstawaj, mamy nowy rok, patrz jaki piękny dzieńBarthol pisze: zwłaszcza ten poranek bez kaca![]()
Ona z takim zmęczonym głosem do faceta: ja już Ciebie k..wa nie kocham
On: cisza i odchodzi, znaczy udaje się w stronę środka lokomocji podsatwionego przez mpk, bo droga do domu jest długa i wyboista
Ona już szlochając: nie zostawiaj mnie...

takie rodzajowe scenki, są lepsze niż komedie puszczane w noc sylwestrową :)
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
hihi, witaj w klubieWRC fan pisze: Nie lubię wesel i Sylwestra :]

if anyone asks...i'm a bubbly ray of sunshine, coated with sweetness.
- MAZI
- 5 gwiazdek
- Auto: Srebrne Plejadki Imprezowe
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Pomysł w sumie dobry tylko tak :
1: Kto sylwka zorganizuje gdzie kiedy i za ile ??
2: Jak ilosc osób bedzie chetna skoro widze po postach ze czesc to dom, wesele, bede spac pod stołem, nie lubie sylwka, a i tak nie bede pił!!
3: Ile osób lata na nartach bo jak cos to mozna zmonotwac wyjazd na Słowacje
4: Brak pomysłów??
Pytanie kolejne kto i ile bedzie miał urlpu i jak z kasa ale cos sadze z moj pomysł upadnie
bo kazdy cos chce planowac ale kasy nie ma albo narazie miec nie bedzie i ach..... 
1: Kto sylwka zorganizuje gdzie kiedy i za ile ??
2: Jak ilosc osób bedzie chetna skoro widze po postach ze czesc to dom, wesele, bede spac pod stołem, nie lubie sylwka, a i tak nie bede pił!!

3: Ile osób lata na nartach bo jak cos to mozna zmonotwac wyjazd na Słowacje

4: Brak pomysłów??
Pytanie kolejne kto i ile bedzie miał urlpu i jak z kasa ale cos sadze z moj pomysł upadnie

NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
IMHO jest troche pozno. W zeszlym roku chcielismy zrobic srebrnogorskiego sylwka i poczatek pazdziernika to juz bylo pozno.
Za to 07.01.09 forum bedzie mialo roczek, moznaby jakiegos torta przy okazji.
Za to 07.01.09 forum bedzie mialo roczek, moznaby jakiegos torta przy okazji.
- MAZI
- 5 gwiazdek
- Auto: Srebrne Plejadki Imprezowe
Tort Tort to jest to
P.S. Ale pomysł był dobry starałem sie tak

P.S. Ale pomysł był dobry starałem sie tak

NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
remek pisze: Za to 07.01.09 forum bedzie mialo roczek, moznaby jakiegos torta przy okazji.
A miało wytrzymać tylko do marca

Marca ale 3100 rokuKonto usunięte pisze: A miało wytrzymać tylko do marca

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
remek to w jaki sposób ja 3 razy pod rząd wyjazd organizowałem koło 27 i przeważnie lokum szukałem na miejscu. Chyba że chodzi Ci o lokum dla większej grupy, ale w jednym pokoju i 20 osób też się zmieściremek pisze: IMHO jest troche pozno

u mnie to zależy głównie od 2 połowy kiedy będzie miała dyżur w szpitalu, bo może się okazać że w samego sylwestraMAZI pisze: Pytanie kolejne kto i ile bedzie miał urlpu

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
no wlasnie o to chodzi. Dla 4 osob nie ma problemu. Spróbuj położyć 20 osób _spac_. Sama "popijawa" to nie wszystko, a byliby na niej ludzie z różnych stron Polski. Pamiętaj też, że niektórzy nie lubią spać w tłoku, lub też lubią nie-spać na osobności. Nie każdy jest studentemradekk pisze: remek to w jaki sposób ja 3 razy pod rząd wyjazd organizowałem koło 27 i przeważnie lokum szukałem na miejscu. Chyba że chodzi Ci o lokum dla większej grupy, ale w jednym pokoju i 20 osób też się zmieści![]()

Ale próbować trzeba

I jesteś mięczak, ponieważ 2 lata temu zarezerwowałem sylwka na 6 osób w SG około listopada. O godz. 21 w Sylwestra zwialiśmy stamtąd i trafiliśmy na bal. Tylko krzesełka musiałem zabrać z domu po drodze.

-
Tasior_Miedziak
- 4 gwiazdki
- Auto: Czarny karawan na gnojówkę
Ja to tradycyjnie ze znajomymi w domu. Ich lub naszym. Co za roznica. I tak zawsze po odpalaniu ogni sztucznych po polnocy za boga nie moge trafic z powrotem
Pzypomnial mi sie joke o sylwku:
Pytaja sie kobiety: Jak Pani spedzila Sylwestra?
- a nie spedzalam. Sam przeszedl

Pzypomnial mi sie joke o sylwku:
Pytaja sie kobiety: Jak Pani spedzila Sylwestra?
- a nie spedzalam. Sam przeszedl

remek zadba się o odpowiedni zapas alko i nikt ni będzie pamiętał gdzie spał i że na Nim spało jeszcze 5 innych osób. A jak się obudzą to powiemy, że spali w 5 * hotelu, tylko ich już obsługa przywiozła z powrotem na imprezęremek pisze: Spróbuj położyć 20 osób _spac_. Sama "popijawa" to nie wszystko, a byliby na niej ludzie z różnych stron Polski. Pamiętaj też, że niektórzy nie lubią spać w tłoku, lub też lubią nie-spać na osobności. Nie każdy jest studentem![]()