Mnie to nie dziwi...gregski pisze: pan z salonu powiedzial, ze nie sprzedali w lodzi ani sztuki benzynowej od kiedy maja dyszle..
Popatrz na cennik.
Mnie to nie dziwi...gregski pisze: pan z salonu powiedzial, ze nie sprzedali w lodzi ani sztuki benzynowej od kiedy maja dyszle..
citan pisze:A jakaś nowa świecka tradycja jest teraz. Jeździć na światłach przeciwmgielnych przednich.Najfajniej, jak popada i się asfalt świeci.
Czyli odebrałaś autoDoxa pisze: Mini parking przed mini delikatesami, sobota rano. Każde miejsce parkingowe na wagę złota, bo najbliższe bezpłatne miejsce oddalone jest o jakieś 300 m.
DzisiajSo What! pisze: Czyli odebrałaś auto![]()
Byleby nie przesadzać z optymizmemDoxa pisze: Trochę się martwię, śnieg prószy... czy aby mi nie porysuje karoserii?![]()
No jak świeży lakier to kto wieDoxa pisze: Trochę się martwię, śnieg prószy... czy aby mi nie porysuje karoserii?![]()
Sam fakt, że jeździ Calibrą już dyskwalifikuje go jako tak zupełnie normalnegoFUX pisze: Mam normalnego sąsiada po 60-ce, który jeździ tym zacnym modelem...![]()
Barthol pisze: uwaga na niedzielnych kierowców
Doxa pisze:Mini parking przed mini delikatesami, sobota rano. Każde miejsce parkingowe na wagę złota, bo najbliższe bezpłatne miejsce oddalone jest o jakieś 300 m.