Naklejki kreskowe
Re: Naklejki kreskowe
gregski, a ja myślałem że Mały ma numer jeden ale cóż niech będzie 

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
- Polubił: 19 razy
- Polubione posty: 83 razy
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Bo swinia sie wszystkim kojarzy od razuKruszyn pisze:Kreska nie wszystkim patrzącym będzie się kojarzyć z forum....hehehe dobre kcę i ja
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
A już sobie miałam zamawiać, a tymczasem...
. Po co to mówiłeś?
Myśli miałam takie jak WiS, stetryczałe znaczy się
Kruszyn, a idź do...do... LudwikaKruszyn pisze:Kreska nie wszystkim patrzącym będzie się kojarzyć z forum....hehehe dobre kcę i ja

Myśli miałam takie jak WiS, stetryczałe znaczy się

Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
Ja myślałem, że wy cały czas o "Kresce Mazowieckiego". Niedobrze chyba ze mną.
czarne jest piękne...
Już widzę ,raczej słyszę komentarz narratora z "Uwaga Pirat" po zatrzymaniu i surowym ukaraniu kogoś z taka naklejką.... Pewnie coś na temat myślenia i inteligencji kierowcy wprost proporcjonalnie do ortografii na naklejce..... 

Panowie, taka naklejka jest oznką słabości, wątpliwości. Czy nie mamy pewności, że jesteśmy dobrzy? Czy musimy się wzmacniać tak jak kibice np Wisła Pany?
Czy wyobrażacie sobie komentrze na kropce? Jeśli ktoś pomyśli tak jak ja?
Odradzam. Pomysł dobry, atystycznie wysublimowany, ale towarzysze, czemu to ma słüżyć?\
Czy wyobrażacie sobie komentrze na kropce? Jeśli ktoś pomyśli tak jak ja?
Odradzam. Pomysł dobry, atystycznie wysublimowany, ale towarzysze, czemu to ma słüżyć?\
zmienic swinie na co innego. od razu mowilem na samym poczatku. toscie sie uprali. I teraz macie.
gregski i Arno mają rację . 

zmieńmy świnie na króliczkaArno pisze:zmienic swinie na co innego. od razu mowilem na samym poczatku. toscie sie uprali. I teraz macie.

if anyone asks...i'm a bubbly ray of sunshine, coated with sweetness.
Arno ma rację, a Ty Greku auta z Kreski masz taką szansę zobaczyć przypadkowo, jak świnia gwiazdozbiór Andromedy. Nie kombinujmy za bardzo z tymi symbolami, nie ma to sensu. Świnia jest świnia, Ci co wiedzą o co chodzi, to wiedzą, reszta nie - i bardzo dobrze, a pogłębianie podziałów i mania identyfikacyjna doprowadzi nas kiedyś do tego, że podział na kreskę i kropkę (w rozumieniu naklejek i innych takich) nie wystarczy, bo jeszcze trzeba będzie się odróżnić po modelu, roku, gminie, znaku zodiaku i ilości pasków na moriaszce. Bez przesady, naprawdę.
A bad bunny jest jedyny w swoim rodzaju, nie da się ukryć :)
A bad bunny jest jedyny w swoim rodzaju, nie da się ukryć :)
http://wwojnar.com/
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
devlin, nieprawda, za kazdym razem gdy wpadam do krajuraju...
nikt CI nie kaze naklejac tego na auto, wiec o co cho?
naklejka kreskowa byc powinna i wcale nie musi zastepowac swini imho.
nikt CI nie kaze naklejac tego na auto, wiec o co cho?
naklejka kreskowa byc powinna i wcale nie musi zastepowac swini imho.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Mnie się naklejka podoba. Przecież to nie musi być od razu JONPRNFzK (jedyna oficjalna namaszczona przez radę nalepka forum z kreską) a jedynie pewien gadżet dla chętnych. Skoro wielu osobom się podoba to czemu nie. Ja tam chcę taką
Każden se może wieszać co chce. Ja traktuję afiszowanie się z przynależnością do organizacji dość negatywnie.
Powiedzmy tak, jak oblepianie aut w USA nalepkami z Obama, albo NRA, czy cos. Zreszta tak samo jak odznaki ZMS w klapie.
A my jesteśmy forum ideowym. Skromność jest wskazana, żeby się nam forum w sekciarskie nasienie nie przemieniło. Wtedy będzie Forum Przemienienia.
Powiedzmy tak, jak oblepianie aut w USA nalepkami z Obama, albo NRA, czy cos. Zreszta tak samo jak odznaki ZMS w klapie.
A my jesteśmy forum ideowym. Skromność jest wskazana, żeby się nam forum w sekciarskie nasienie nie przemieniło. Wtedy będzie Forum Przemienienia.
Przemienienia był szpital.Arno pisze: Wtedy będzie Forum Przemienienia.
I on był psychiatryczny.
Wysłane z mojego komputera przy użyciu klawiatury.
No zaś parafrazuje, tak? Głębi szukać trzeba. Ja nawet to czytałem i film widziałem i wiem kto jest autorem