Wis prosze Cię , zaplułem ekranWiS pisze: Za dwa tysiaki akurat możesz sobie kupić Colta Dragoona .44 - i przy odrobinie asertywności, dobrą kawę będziesz wtedy miał na mieście za darmo

Wis prosze Cię , zaplułem ekranWiS pisze: Za dwa tysiaki akurat możesz sobie kupić Colta Dragoona .44 - i przy odrobinie asertywności, dobrą kawę będziesz wtedy miał na mieście za darmo
Gut ajdija. Potem Lucek będzie miał przez dłuższy czas wikt za darmo. Mogą być tylko problemy z odwiedzinami.WiS pisze: Za dwa tysiaki akurat możesz sobie kupić Colta Dragoona .44 - i przy odrobinie asertywności, dobrą kawę będziesz wtedy miał na mieście za darmo![]()
LouCyphre pisze:FUX, Link prowadzi donikąd ...
Fusiastą, fusiastą pijLouCyphre pisze: chyba poprzestanę na rozpuszczalnej![]()
albo Inkę wspomaganą kofeiną w tabletkach...Godlik pisze:Fusiastą, fusiastą pijLouCyphre pisze: chyba poprzestanę na rozpuszczalnej![]()
Ale ja już to napisałem przy okazji jakiegoś innego tematu. Chyba nart, ale nie jestem pewien. Ale to bez znaczenia.LouCyphre pisze:A ja się podłamałem .
no z tym zmapowanym to przegiąłeś. oj przegiąłeś.jarmaj pisze: Zmapowane
Np tak:FUX pisze:jarmaj, a jak wygląda zmapowany expres do kawy![]()
....
Eeeee, no nie mam pojęcia.FUX pisze:jarmaj, a jak wygląda zmapowany expres do kawy
Wszystko dlatego, że zapytałeś się na kawiorskim forum. Zapytałbyś kogoś z ludu, to by Ci poradzili, żebyś gryzł ziarenka i popijał wrzątkiem, albo żebyś Inkę z rana zalewał i wszyscy by byli szczęśliwi. ;)LouCyphre pisze: Miałem ochotę na kupno ekspresu do kawy żeby pić sobie jaką taką kawę, a wyszło jak zwykle, żem prostak i na kawie się nie znam, i w ogóle bez pierdyliona złotych nie podchodź...
ky pisze:Wszystko dlatego, że zapytałeś się na kawiorskim forum.
vibowit pisze: No nie. Mam świadków na to, że dzieci karmię pasztetem.
i taki diablel najbardziej chyba dziala. wale kawe z jury codzien rano, na rozruch 2 x 2 esspresso. za godzine jeszcze ze dwoch. bez sensu te klamoty za pare tysi. jak strzelam zolta czibo to i sniadania nie trzaky pisze: Zapytałbyś kogoś z ludu, to by Ci poradzili, żebyś gryzł ziarenka i popijał wrzątkiem