Tribeca- akcja serwisowa na Ukrainie

Rozmowy o Subaru i nie tylko. Dział pełen offtopicu i rozmów niemotoryzacyjnych.
michal
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Polubił: 61 razy
Polubione posty: 13 razy

Re: Tribeca- akcja serwisowa na Ukrainie

Post 26 mar 2009, o 18:17

ujar pisze: michal napisał(a):ujar, przyznasz, że podejście typu "klient jest idiotą", "produkt dla wybranych", "wady ukryte są wadami klienta a nie produktu" itp. nie jest standardowe w normalnych relacjach handlowych

Nie wiem co Ci przyszło do głowy :-d zmień dealera albo bierz tylko połowę :mrgreen:
Kolego,

Nie sądź każdego po sobie :P

Przypomnij sobie produkcję nicków z Robotniczej na "." na okoliczność kejsa krzysiomów i tym podobnych - każdy, który śmiał zwrócić uwagę na to jak został obsłużony u Was był od razu prześmiewany i było mu wytykane, że jest "niegodzien" a treść tych wytykań była mocno w stylu udowadniania, że klient jeśli nie jest pół idiotą to na pewno całym debilem.

ujar
Awatar użytkownika
2 gwiazdki
Auto: Impreza GT
Polubił: 0
Polubione posty: 2 razy

Post 26 mar 2009, o 18:59

michal pisze: Przypomnij sobie produkcję nicków z Robotniczej na "." na okoliczność kejsa krzysiomów i tym podobnych - każdy, który śmiał zwrócić uwagę na to jak został obsłużony u Was był od razu prześmiewany i było mu wytykane, że jest "niegodzien" a treść tych wytykań była mocno w stylu udowadniania, że klient jeśli nie jest pół idiotą to na pewno całym debilem.
Nie jestem wstanie ci pomóc . Nawet nie wiem kto sie takimi problemami (akcja serwisowa na Ukrainie :?: ) zajmuje :cofee:

michal
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Polubił: 61 razy
Polubione posty: 13 razy

Post 26 mar 2009, o 20:24

ujar pisze: Nie jestem wstanie ci pomóc .
Ktoś tu pisał o braniu towaru?

Jakbyś nie dopatrzył się to chwilowo nie oczekuję pomocy od ciebie, a jak będę musiał się posiłkować pomocą od waszego aszło to udam się bezpośrednio lub też dokonam telefonu - mam nadzieję, że wtedy będę godzien potraktowania w inny sposób niż opisywany przeze mnie powyżej :P

ujar
Awatar użytkownika
2 gwiazdki
Auto: Impreza GT

Post 26 mar 2009, o 20:33

michal pisze: jak będę musiał się posiłkować pomocą od waszego aszło to udam się bezpośrednio lub też dokonam telefonu - mam nadzieję, że wtedy będę godzien potraktowania w inny sposób niż opisywany przeze mnie powyżej :P
Trudno mi cos powiedzieć bo sie tym tematem nie zajmuje :cofee:

korzonek 83
0 gwiazdek
Auto: subaru tribeca 2007
Polubione posty: 0

Post 31 mar 2012, o 12:07

czy ktos wie cos na tamat akcji sewisowej odnosnie tylnej klapy bo podobno cos bylo i wymieniali gumki

barton
6 gwiazdek

Post 1 kwie 2012, o 02:42

korzonek 83, a nie prościej zadzwonić do ASO, ewentualnie sprawdzić na stronie (forum) SIP
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"

ODPOWIEDZ