Przywieźli z miesięcznym opóźnieniem i wszystkie bez szyb...
Szyby dojadą później - podobno to normalne...
Aha - stolarka jest aluminiowa, może to dlatego?

Bilex pisze: To podobno całe wkłady są, które wtyka się w ramę...
Bilex pisze: - stolarka jest aluminiowa, może to dlatego?
Etam, tańsze niż drewniane...esilon pisze: poza tym, że kawiorowe okna to nic nadzwyczajnego![]()
Bilex pisze: Etam, tańsze niż drewniane...
Nie będziemy robićesilon pisze: istotne tylko wtedy gdy certyfikat energetyczny bedziesz robił![]()
Bilex pisze: Pozwolenie na budowę uprawomocniło się na trzy dni przed wejściem tego przepisu
A czytałeś od początku?Bilex pisze: jesteśmy w trakcie remontu/przebudowy
Złamałeś mi serce...ky pisze: Czegoś takiego, jak do tej pory chyba nie było (to znaczy gdzieś tam się przewijały takie tematy, ale jeszcze nie miały własnego, ładnie zatytuowanego grajdołka).
Wiesz co? Majster mi się źle kojarzy.Bilex pisze: Złamałeś mi serce...![]()
Ja i tak muszę wymienić, bo w porównaniu do segmentu obok płacę za gaz około 200% tego, co sąsiad (zdaję sobie oczywiście sprawę z tego, że to nie tylko okna, ale w sporym stopniu na pewno). Generałnie różnice między dwoma, a trzeba szybami nie są jakieś wielkie (a nawet mam promocyjną ofertę z jednej firmy, gdzie w chwili obecnej robią je za tę samą kasę) pod warunkiem wylosowania profilu, w który trzy szyby się zmieszczą. Martwi mnie bardziej to, że firma, w której sprzedawca był najsensowniejszy (sprawiał wrażenie, że wie coś więcej niż to, co mu naklepali na szkoleniu -- choć wiem, pozory mylą), nie oferuje zestawów trzyszybowych, więc będziemy musieli wybierać z innych firm.Arno pisze: Ale powstaje pytanie czy wymieniac na dwu czy trzy szybowe, bo koszt chyba wzrasta rowniez ze wzgledu na wage.
Kiedy sie to zwroci?
Konto usunięte pisze: Może szyby podwójne by jakoś pomogły...