Złota Justyna
Re: Złota Justyna
Konto usunięte, no ale taka rola dziennikarzy.... niestety niewiele ma to wspólnego z rzetelnością, jest tylko podniecanie słuchaczy by nie zmienili stacji na inną...
Ale prawda też jest taka, że Justyna jest jednym ze sportowców w naszej reprezentacji, która ma realne szanse na medal... więc bębenek będzie podbijany, wszak naród głodny sukcesu jest...

"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
no i jest medal 

"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
No i jest kolejny :)
Bardzo mi się podobał następujący fragment wywiadu z naszą biegaczką
Bardzo mi się podobał następujący fragment wywiadu z naszą biegaczką
Kowalczyk przyznała też, że trudno jej rywalizować z zawodniczkami, które chorują na astmę.
- Muszę poważnie porozmawiać z moim doktorem i powiedzieć mu, żebyśmy znaleźli u mnie jakąś chorobę - żartowała.
- W pierwszej trójce, a nawet szóstce tylko ja jestem zdrowa. Wszystkie pozostałe dziewczyny to astmatyczki. Im wolno przyjmować sterydy przed startem. One powodują, że rozszerzają się pęcherzyki płucne, a w naszej dyscyplinie więcej powietrza w płucach to wielki atut - dodała.
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
Konto usunięte pisze: No i jest kolejny :)
Ale sędziom sporo czasu zajęło ustalenie kolejności

DobreW pierwszej trójce, a nawet szóstce tylko ja jestem zdrowa. Wszystkie pozostałe dziewczyny to astmatyczki.

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeest 

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 

FUX, nie umiesz w ojczystym języku 

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
pięknie brawo !!!!!!!!!!!!
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
Co za wieczór, co za piękne chwile :
dziewczyny mają brąz. Są kochane, wspaniałe i jedyne
Brawo, kochane
PS. No żona mi się z radoch popłakała
dziewczyny mają brąz. Są kochane, wspaniałe i jedyne

Brawo, kochane

PS. No żona mi się z radoch popłakała

Brak podpisu.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
-
robanio007
- 2 gwiazdki
- Auto: Niebieski Robur
Brawo Pani Justyno,brawo dziewczyny.Wielkie GRACJASSSS

...oleewam to,lubie te robote.
Tomasz Zimoch. Więcej mówić nie trzeba.
Link: http://www.youtube.com/watch?v=6ZPpIRPX5Ec
Królewna, królewicz i kaktusy. Dla każdego coś miłego.

Link: http://www.youtube.com/watch?v=6ZPpIRPX5Ec
Królewna, królewicz i kaktusy. Dla każdego coś miłego.
vicu pisze: Tomasz Zimoch. Więcej mówić nie trzeba.![]()

Należało się dziewczynie jak nie wiem co

Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
-
kulek
- 0 gwiazdek
- Auto: subaru impreza sti 2002
Noo po pokazaniu siły i charakteru na olimpiadzie,Justyna 2 w biegu na 15 km w Lahti.Gratulacje wielkie,niesamowita kobieta
No i zdrowa nie to co Norweżki
astmatyczki na dopingu.....

No i zdrowa nie to co Norweżki

norweskie władze ogłosiły smog w Holmenkollen. norwescy lekarze natychmiast zaczęli przebąkiwać o zwiększeniu dawek leków przeciw astmatycznych.
tuż przed biegami sztafetowymi.
nie jestem lekarzem, nie studiowałem medycyny. ani nawet chemii. ale jest coś nielogicznego w tym, że pozwala się zawodnikom zażywać leki, które dla innych zawodników są zakazane.
tuż przed biegami sztafetowymi.
nie jestem lekarzem, nie studiowałem medycyny. ani nawet chemii. ale jest coś nielogicznego w tym, że pozwala się zawodnikom zażywać leki, które dla innych zawodników są zakazane.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
damaz, mam astmę
i oni (ONA) wdycha to co ja wdycham raz do roku jak mam atak duszności- powiem tak- stawia ją to na nogi w 1 min i pozwala oddychać pełną piersią
jak dla mnie to kpina z biegania i sportu- jak ktoś jest chory niech się leczy a nie biega i sam się wykańcza
i oni (ONA) wdycha to co ja wdycham raz do roku jak mam atak duszności- powiem tak- stawia ją to na nogi w 1 min i pozwala oddychać pełną piersią

jak dla mnie to kpina z biegania i sportu- jak ktoś jest chory niech się leczy a nie biega i sam się wykańcza

Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
nie chcę być złym prorokiem, ale coś mi się wydaje, że w tym sezonie astmatyczna Marit wytłumaczy Justynie, że biegi narciarskie są NORWESKIM sportem narodowym.
niestety...
niestety...
damaz, po czym kolega wnosi 

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
1. po dzisiejszym wyniku (nie Justyny, tylko Marit)
2. po tym, że dla niej to ostatni sezon/sezony, a akurat tak się składa, że nie ma żadnych mistrzostw świata, olimpiad i innych. jest tylko puchar. tym razem astmatyczka nie odpuści żadnej imprezy (e.g. kryształowej kuli).
a tak na marginesie:
podobno to g., które zażywają norweżki zostało...
zdjęte z listy leków niedozwolonych.
2. po tym, że dla niej to ostatni sezon/sezony, a akurat tak się składa, że nie ma żadnych mistrzostw świata, olimpiad i innych. jest tylko puchar. tym razem astmatyczka nie odpuści żadnej imprezy (e.g. kryształowej kuli).
a tak na marginesie:
podobno to g., które zażywają norweżki zostało...

- Gump
- 5 gwiazdek
- Auto: Spec + Legacy i wszystko cacy
- Polubił: 29 razy
- Polubione posty: 85 razy
Specjalnie dla Marit to ukłon w jej stronę ,dzisiejszy sport to walka z wiatrakami to jest śmieszne ale prawdziwe.damaz pisze: podobno to g., które zażywają norweżki zostało...
Mogę tylko od siebie powiedzieć ,że nawet amatorzy się szprycują sam się z tym spotkałem na wyścigu, jest to wkurwiające bo nigdy nie wiesz czy ktoś jest lepszy bo lepiej trenował czy może ma dobrą aptekę

parę lat sobie pośmigam a potem będę uprawiał sport tylko dla przyjemności.
Legio Patria Nostra
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "