tajest psze PanaChloru pisze:Gdzie jest zarządca lodowiska ?! Na pomarańczowo tego Pana !

tajest psze PanaChloru pisze:Gdzie jest zarządca lodowiska ?! Na pomarańczowo tego Pana !
To ja już poleruję obcasyChloru pisze:barbie, dziękuje. W ramach wdzięczności proponuję wycieczkę pieszą na dowolnie wybranej trasie, z niżej tu podpisanym. Do odebrania w najbliższy weekend
Chloru pisze: barbie, dziękuje. W ramach wdzięczności proponuję wycieczkę pieszą na dowolnie wybranej trasie, z niżej tu podpisanym. Do odebrania w najbliższy weekend![]()
FUNKY, szybcirokiem na pierwszy stopien. Swietna zabawa i dobra nauka. Podobno niektórzy przedstawiciele zamożnych firm, bywali na SJS, i uznali, że po pierwszym stopniu już wszystko wiedzą i mogą szybciej jechać i nagle zrobiło się kilka dzwonów :) - tak słyszałem.Konto usunięte pisze:To ja przyjadę popatrzeć, aż taki mocny się nie czuję.
Masz rację. Niestety do szkół doskonalenia techniki jazdy trafiają różni ludzie. Każdy z Klientów przyjeżdżając na takie kursy stawia sobie jakiś cel, ma konkretne oczekiwania. Nie ma co ukrywać, że u niektórych (powiedzmy ludzi o bardzo wysokiej samoocenieArno pisze:FUNKY, szybcirokiem na pierwszy stopien. Swietna zabawa i dobra nauka. Podobno niektórzy przedstawiciele zamożnych firm, bywali na SJS, i uznali, że po pierwszym stopniu już wszystko wiedzą i mogą szybciej jechać i nagle zrobiło się kilka dzwonów :) - tak słyszałem.Konto usunięte pisze:To ja przyjadę popatrzeć, aż taki mocny się nie czuję.
Mój syn po SJS zwolnił.
Janusz Dudek pisze: nie muszę się szkolić bo stosuję się do tego co w niej pisał - najważniejsze to unikać poślizgu".
Janusz Dudek pisze: A ostatnio od jednego z właścicieli Subaru Imprezy jakiego zapraszałem na szkolenie usłyszałem, że... "przeczytałem książkę Pana Zasady (Prędkość bezpieczna) i nie muszę się szkolić bo stosuję się do tego co w niej pisał - najważniejsze to unikać poślizgu".![]()
minimus pisze: Byłem na drugim stopniu SJS.
Azrael pisze:
Ja też, ja też!!!! I to z 10 razy![]()
nie dziekuj, nie napisalem ze nauczymyAzrael pisze: remek, dzięki, wiedziałem że można na Ciebie liczyć.
vibowit pisze: Funky był u AL-a na szkoleniu, więc nie wiem czego się obawia.
Arno pisze: uznali, że po pierwszym stopniu już wszystko wiedzą i mogą szybciej jechać i nagle zrobiło się kilka dzwonów
Ufff, jakie to szczęście, że ja na żadnym stopniu nie byłem i tego nie wiem! :Konto usunięte pisze:No widzisz, a ja byłem na stopniu "2 i 3/4" więc już wiem, że trzeba wolno jeździć
Konto usunięte pisze: A tak poważnie to oglądałem kilka filmów z Miedzianej i to hardcore jakiś jest, to normalna walka na torze.
jarmaj,jarmaj pisze: Ufff, jakie to szczęście, że ja na żadnym stopniu nie byłem i tego nie wiem!
Konto usunięte pisze: esilon, ja nie kwestionuję zasadności takiej nauki tylko wydaje mi się, że sprzęt mam nieodpowiedni
tfu tfu odpukaćKonto usunięte pisze: Przyznaj się, chcesz remont blacharki na mój koszt zrobić