tajest psze PanaChloru pisze:Gdzie jest zarządca lodowiska ?! Na pomarańczowo tego Pana !
Szkoła Jazdy Subaru - oświadczenie
Re: Szkoła Jazdy Subaru - oświadczenie
No, właśnie nie wiedziałem czy mbo reklamuje czy się czepia 
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 257 razy
- Polubione posty: 533 razy
barbie, dziękuje. W ramach wdzięczności proponuję wycieczkę pieszą na dowolnie wybranej trasie, z niżej tu podpisanym. Do odebrania w najbliższy weekend 
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
To ja już poleruję obcasyChloru pisze:barbie, dziękuje. W ramach wdzięczności proponuję wycieczkę pieszą na dowolnie wybranej trasie, z niżej tu podpisanym. Do odebrania w najbliższy weekend
Chloru pisze: barbie, dziękuje. W ramach wdzięczności proponuję wycieczkę pieszą na dowolnie wybranej trasie, z niżej tu podpisanym. Do odebrania w najbliższy weekend![]()
Od klubu do klubu .Pod koniec coraz ciężej bo drinki wchodzą w kończyny dolne
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Przepraszam... nie chciałem nikogo krytykować. Chodziło mi o to że jak ktoś się nastawia na coś sportowego to niech nie jedzie bo się rozczaruje.
-
Janusz Dudek
- 0 gwiazdek
- Auto: Subaru
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
FUNKY, szybcirokiem na pierwszy stopien. Swietna zabawa i dobra nauka. Podobno niektórzy przedstawiciele zamożnych firm, bywali na SJS, i uznali, że po pierwszym stopniu już wszystko wiedzą i mogą szybciej jechać i nagle zrobiło się kilka dzwonów :) - tak słyszałem.Konto usunięte pisze:To ja przyjadę popatrzeć, aż taki mocny się nie czuję.
Mój syn po SJS zwolnił.
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
Funky był u AL-a na szkoleniu, więc nie wiem czego się obawia.
czarne jest piękne...
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
vibowit, że znowu będzie miał ochotę wjechać w kolegów 
-
Janusz Dudek
- 0 gwiazdek
- Auto: Subaru
Masz rację. Niestety do szkół doskonalenia techniki jazdy trafiają różni ludzie. Każdy z Klientów przyjeżdżając na takie kursy stawia sobie jakiś cel, ma konkretne oczekiwania. Nie ma co ukrywać, że u niektórych (powiedzmy ludzi o bardzo wysokiej samoocenieArno pisze:FUNKY, szybcirokiem na pierwszy stopien. Swietna zabawa i dobra nauka. Podobno niektórzy przedstawiciele zamożnych firm, bywali na SJS, i uznali, że po pierwszym stopniu już wszystko wiedzą i mogą szybciej jechać i nagle zrobiło się kilka dzwonów :) - tak słyszałem.Konto usunięte pisze:To ja przyjadę popatrzeć, aż taki mocny się nie czuję.
Mój syn po SJS zwolnił.
Musimy jednak pamiętać o jednym. Przyjeżdżając do SJS otrzymujemy pewien "pakiet informacji" zwany wiedzą.
Ile razy jako instruktor słyszałem, że "ja nie będę się uczył hamować bo jeżdżę szybko i nie hamuje!" lub "czego wy mnie możecie nauczyć? jeżdżę już 30 lat samochodem i nie miałem żadnego wypadku, z własnej winy"! A ostatnio od jednego z właścicieli Subaru Imprezy jakiego zapraszałem na szkolenie usłyszałem, że... "przeczytałem książkę Pana Zasady (Prędkość bezpieczna) i nie muszę się szkolić bo stosuję się do tego co w niej pisał - najważniejsze to unikać poślizgu".
Janusz Dudek pisze: nie muszę się szkolić bo stosuję się do tego co w niej pisał - najważniejsze to unikać poślizgu".
no to faktycznie bez sensu , przeciez poślizgac sie własnie chcemy
a na serio to ja jadę, bo praktyki w bezpiecznych warunkach nigdy za wiele , o
- Chloru
- 6 gwiazdek
Janusz Dudek pisze: A ostatnio od jednego z właścicieli Subaru Imprezy jakiego zapraszałem na szkolenie usłyszałem, że... "przeczytałem książkę Pana Zasady (Prędkość bezpieczna) i nie muszę się szkolić bo stosuję się do tego co w niej pisał - najważniejsze to unikać poślizgu".![]()
Nudziarz jakiś. Pewnie od nas z forum
Byłem na drugim stopniu SJS. Już ze dw lata bedzie. Polecam. Byłem wcześniej na jakichśtam innych szkoleniach. SJS in+
Jednak nie miejcie wątpliwości. Prawdziwa szkoła jest z Wróblem.
Jednak nie miejcie wątpliwości. Prawdziwa szkoła jest z Wróblem.
minimus pisze: Byłem na drugim stopniu SJS.
Ja też, ja też!!!! I to z 10 razy
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Azrael pisze:
Ja też, ja też!!!! I to z 10 razy![]()
Az wpadnij na Chlejady, poduczymy Cie jak hamowac to moze wreszcie zdasz
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
nie dziekuj, nie napisalem ze nauczymyAzrael pisze: remek, dzięki, wiedziałem że można na Ciebie liczyć.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
vibowit pisze: Funky był u AL-a na szkoleniu, więc nie wiem czego się obawia.
Hmmm... rolki? U ALa przynajmniej był poślizg, a teraz wiosna idzie...
Arno pisze: uznali, że po pierwszym stopniu już wszystko wiedzą i mogą szybciej jechać i nagle zrobiło się kilka dzwonów
No widzisz, a ja byłem na stopniu "2 i 3/4" więc już wiem, że trzeba wolno jeździć
A tak poważnie to oglądałem kilka filmów z Miedzianej i to hardcore jakiś jest, to normalna walka na torze. Ja mam sprzęt rekreacyjny, do takich numerów muszę WRXa kupić.
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński
- Polubił: 86 razy
- Polubione posty: 443 razy
Ufff, jakie to szczęście, że ja na żadnym stopniu nie byłem i tego nie wiem! :Konto usunięte pisze:No widzisz, a ja byłem na stopniu "2 i 3/4" więc już wiem, że trzeba wolno jeździć
edit
teraz zobaczyłem powyżej nowy awatar Remka
Rany.... tu jest nawet brzydszy niż w realu
Ostatnio zmieniony 12 mar 2009, o 10:46 przez jarmaj, łącznie zmieniany 1 raz.
Konto usunięte pisze: A tak poważnie to oglądałem kilka filmów z Miedzianej i to hardcore jakiś jest, to normalna walka na torze.
to nie jest tak , walczą na torze Ci co umieja i chcą, a filmy - wiadomo, że najciekawsze ujęcia w trajlery sie wstawia
ja np na TJS jeździć zacząłem, bo w bezpiecznym otoczeniu (szeroko jest) można poznac swoje rekreacyjne auto w sytuacjach które na drodze ( gdzie zwykle jest wąsko i ruchome przeszkody są
a moja Bona tez przed Ale-jazdą powiedziała: po co mi to , przeciez ja sobie do pracy tylko parę kilometrów dziennie,
na koniec zmieniła zdanie o sensowności nauki , zadowolona była
edit : poza tym mam jakby blisko
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
esilon, ja nie kwestionuję zasadności takiej nauki tylko wydaje mi się, że sprzęt mam nieodpowiedni. W końcu w koszykówkę nie gram w lakierkach
Przyznaj się, chcesz remont blacharki na mój koszt zrobić
Nie cały czas wolniej, ale wyobraźnia mi się poszerzyła.
Przyznaj się, chcesz remont blacharki na mój koszt zrobić
jarmaj,jarmaj pisze: Ufff, jakie to szczęście, że ja na żadnym stopniu nie byłem i tego nie wiem!
Nie cały czas wolniej, ale wyobraźnia mi się poszerzyła.
Konto usunięte pisze: esilon, ja nie kwestionuję zasadności takiej nauki tylko wydaje mi się, że sprzęt mam nieodpowiedni
no tu sie zgodze
a na TJS regularnie przyjeżdża gościu skodą felicją (chyba 1,3), jak sie chce to się da i nie widzi sie przeszkód
tfu tfu odpukaćKonto usunięte pisze: Przyznaj się, chcesz remont blacharki na mój koszt zrobić