To sprawdź ceny obu. Zauważ, że różnią się dość znacznie. Lanca stalowa, dłuższy wąż, regulacja ciśnienia.Konto usunięte pisze: Tą chcę
Sprawdź różnicę w cenie w RP. Jakieś ceneo, sklep normalny i daj znać.
To sprawdź ceny obu. Zauważ, że różnią się dość znacznie. Lanca stalowa, dłuższy wąż, regulacja ciśnienia.Konto usunięte pisze: Tą chcę
Ło matko!ky pisze:Tylko czemu jest tak koszmarnie drogi...
O tym nie pomyślałem...ky pisze:Tylko żebyś nie musiał robić przerwy co jedną, dwie śruby, to musi być konkretniejszy od popierdułki 20-50 litrów i 100parę litrów na minutę ;)
Czyli zawsze muszę prosić kogoś, żeby mi auto przytrzymał przy opuszczaniu?ky pisze:Natomiast to co mi się nie podoba, to charakterystyka zaworu -- nie można opuścić auta powoli, bo obrót o mały kąt od razu otwiera niemalże pełny przepływ.
Najpierw sprawdź, czy w srodku nie znajdziesz tego samego...Konto usunięte pisze: Szukam czegoś innego
tadeklodz pisze: Jeśli kupuje się na fakturę, to 2 letnia gwarancja nie obowiązuje, a tylko roczna rękojmia.
FUX pisze: ajpierw sprawdź, czy w srodku nie znajdziesz tego samego...![]()
A.. ja gdzieś kiedyś kiedyś czytałem, że Karcher tłumaczył się tym, że gdy ktoś kupuje myjkę na firmę, to będzie jej używał do celów zarobkowych, a to nie jest sprzęt profesjonalny. Stąd ten warunek.Konto usunięte pisze:Tak czy siak, Karcher niech sobie swoje warunki wsadzi głęboko w nos. Szukam czegoś innego.
To ja zaognię nieco...Konto usunięte pisze:Ale księgowa myjąca swój samochód IMHO nie używa myjki zarobkowo.
Nic nie zaogniasz.vibowit pisze:
To ja zaognię nieco...
A dlaczego, rzeczona księgowa miałaby kupować myjkę ciśnieniową na firmę?
vibowit pisze: To ja zaognię nieco...
A dlaczego, rzeczona księgowa miałaby kupować myjkę ciśnieniową na firmę?
tadeklodz pisze: Konto usunięte Na cholerę Ci ta myjka ciśnieniowa? Przy myciu auta tylko się zmoczysz, ubrudzisz, żona będzie Ci "proponowała" co drugi dzień umycie samochodu. Nie lepiej dać zarobić chłopakom na myjni oni też muszą z czegoś utrzymać siebie i rodziny
tadeklodz pisze: Czy wierzysz w to ? Prędzej Ci drogę "wyasfaltują" niż od młodego wyegzekwujesz mycie skutera. Prędzej jak Mu jakaś dziewczyna nawybrzydza na brudny skuter to umyje.
Konto usunięte pisze: jak prowadząc działalność gosp p.t. "Usługi księgowe" mam używać myjki do celów zarobkowych?
Konto usunięte pisze: Ona jeździ do klientów, więc ma samochód firmowy. I sobie ten samochód firmowy sama chce myć, bo jej wychodzi, że to wyjdzie taniej niż wydaje na myjnię. Oto wyjaśnienieCzy służy wygenerowaniu przychodu? Moim zdaniem - tak. Bo samochód służy dojazdom do klientów, a ten musi być czysty, bo czystym samochodem podnosi prestiż swojej firmy, przez co ma większe stawki
![]()
formalnie komputera też nie trzeba używać. w księgowości.EterycznyŻołądź pisze:Czy służy wygenerowaniu przychodu? Moim zdaniem - tak.
Nie podoba mi się to, że silnik trzeba odpalić.damaz pisze: - podnośnik TYPU POMPOWANA PODUCHA
damaz pisze: podnośnik TYPU POMPOWANA PODUCHA (przykład: http://www.swistak.pl/a4385791,PODNOSNI ... JACK-.html)
tadeklodz pisze: tylko ja zawsze przy przełożeniu kół jesienią czy wiosną każe wyważać zakładane koła
Dokładnie. Daję koła do wyważenia, kiedy mi wygodnie. Przekładkę robię samodzielnie w garażu. Zwłaszcza na początku zimy ma to znaczenie - nie muszę stać w gigantycznej kolejce do wulkanizatora.esilon pisze: zawsze można kółka zawieźć w bagażniku