Emiś ...
Re: Emiś ...
ukiman!, gratulacje dla całej rodziny 

Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
Łuhuuu. Widzę, że niezłe rozmnażanie zapoczątkowaliśmy w tym roku
GRATULACJE STARY. Nich się chowa tak dobrze jak moja Córcia

GRATULACJE STARY. Nich się chowa tak dobrze jak moja Córcia

No właśnie, na razie to się sama chowa. A potem?LouCyphre pisze:Nich się chowa tak dobrze jak moja Córcia
Ja już zaczynam załatwiać pozwolenie na broń. Tak na wszelki wypadek, gdyby mi się absztyfikanci mieli nie spodobać.

czarne jest piękne...
A potem trzeba dziecko wychować po katolicku jak GAL, bo inaczej jak WiS po ginekologach będziem się włóczyć 

ukiman!, Napisz please, gdzie kupiłeś te niedrapki, bo Młoda macha łapkami i ma co róż jakieś zadrapania ...
Aleś temata odkopał...LouCyphre pisze:A potem trzeba dziecko wychować po katolicku jak GAL, bo inaczej jak WiS po ginekologach będziem się włóczyć

Dolce far niente 

-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
LouCyphre pisze: bo inaczej jak WiS po ginekologach będziem się włóczyć![]()
Nie znam tej historii, mógłby ktoś...?
Jak jej róż do łóżeczka nakładłeś to nic dziwnego.LouCyphre pisze:Młoda macha łapkami i ma co róż jakieś zadrapania ...

czarne jest piękne...
To chyba było w wątku o kocie co mi obsrywa ogródek, więc zapytanie do szukajki jest bardzo oczywiste i intuicyjne.Chloru pisze:EterycznyŻołądź, użyj szukajki !!!

czarne jest piękne...
taaaak, bo córki są bezbronne i strachliwe! i tatusiowie muszą ich bronić
i odganiać wszystkich, którzy się zbliżą na więcej niż 10 metrów - w tej roli świetnie spisują się również starsi bracia
a tak naprawdę, córka to jest bardzo fajny wynalazek

i odganiać wszystkich, którzy się zbliżą na więcej niż 10 metrów - w tej roli świetnie spisują się również starsi bracia

a tak naprawdę, córka to jest bardzo fajny wynalazek

if anyone asks...i'm a bubbly ray of sunshine, coated with sweetness.
No tak, tylko często się psuje.zagatka pisze:a tak naprawdę, córka to jest bardzo fajny wynalazek

czarne jest piękne...
vibowit pisze: Jak jej róż do łóżeczka nakładłeś to nic dziwnego
Wybacz głupieję na starość. Kiedyś wygrywałem większość "Grammatic Rodeos", a teraz takie kardynalne błędy

Sie wiezagatka pisze: córka to jest bardzo fajny wynalazek

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
LouCyphre pisze: Sie wie![]()
LouCyphre, ale tylko dlatego, że można porządną imprezę zrobić

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Luzik. Czepliwy dzisiaj jestem.LouCyphre pisze:Wybacz głupieję na starość.

czarne jest piękne...
Dziękuję wszystkim za życzenia!
Mała ma już tydzień i 1 dzień - kąpanie wychodzi człowiekowi coraz lepiej, pępek odpadł, no czuję, że będzie dobrze
LouCyphre, na forum "z kreskom" można wrzucać linki?
.... tu koledzy mają takie gadżety: http://www.rallyshop.pl/ ... na Allegro sprzedają też (pod nickiem RallyShop) ...... albo w sklepiku Subaru można też kupić 
Mała ma już tydzień i 1 dzień - kąpanie wychodzi człowiekowi coraz lepiej, pępek odpadł, no czuję, że będzie dobrze

LouCyphre, na forum "z kreskom" można wrzucać linki?

.
"Z pszczołami nigdy nic nie wiadomo!"
K. Puchatek, wiek XX
.

vibowit pisze: ponoć z dziewczynkami jest dużo mniej problemów niż z chłopcami

Powodzenia

Ukiman and company

Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0