Do pewnie dlatego dodają gratisowo dla ochrony osobistej kombinezon i hełm astronautyjarmaj pisze:Captiva ma bardzo kiepski napęd. I już nie mówię, że haldexo-podobny, ale że beznadziejnie działa. Jest nieprzewidywalny i reaguje z opóźnieniem.

Do pewnie dlatego dodają gratisowo dla ochrony osobistej kombinezon i hełm astronautyjarmaj pisze:Captiva ma bardzo kiepski napęd. I już nie mówię, że haldexo-podobny, ale że beznadziejnie działa. Jest nieprzewidywalny i reaguje z opóźnieniem.
vibowit pisze: owoc666, wyłącz ssanie.![]()
owoc666 pisze: Ja to nie wiem, jak to jest z tym spalaniem 2.0T, że komuś STi po mieście pali 15.
20l/100km to standard.
Azrael pisze: To nie wiem jak Ty jeździsz.
Znowu jakieś padło kupiłeś?owoc666 pisze:Krótkie dystanse, ciągle ruszam, itd.Azrael pisze: To nie wiem jak Ty jeździsz.
No i trzeba remap zrobić, żeby było ekonomiczniej (tak to sobie tłumaczę).
Azrael pisze: vibowit, pewnie lepiony z trzech i zbiornik dziurawy po wypadku
No właśnie. Opakowanie już naprawiłeś?owoc666 pisze:Już niedługo ;)
Ale to prawda.Azrael pisze:owoc666 pisze: Ja to nie wiem, jak to jest z tym spalaniem 2.0T, że komuś STi po mieście pali 15.
20l/100km to standard.
To nie wiem jak Ty jeździsz.
jarmaj pisze: Niech mnie ktoś przytuli....
wlasciciel Twojej ulubionej stacji benzynowej z pewnoscia moglby to zrobicjarmaj pisze:
Niech mnie ktoś przytuli....
owoc666 pisze:jarmaj pisze: Niech mnie ktoś przytuli....
Chciałem zaproponować, ale może przytulimy się do dystrybutorów PB98?
One na pewno nas kochają.
So What! pisze: 2.0 N/A pali po mieście 13,5 l/100 km,
Piter 35 pisze: Jazda kapeluszowa foresterem turbo max 140 km/h autostrada niemcy spalaniemniej niż 10 l
![]()
stiv777 pisze: potrzebuję auta z 4x4
stiv777 pisze: jak spali mi 20l gazu to nie będę miał już na piwo w sobotę.
Musisz poćwiczyćKonto usunięte pisze:So What! pisze: 2.0 N/A pali po mieście 13,5 l/100 km,
Ło matko z córką.to mój automat ledwo dobija do 13 - najczęściej 12 - 12,5.
So What! pisze: jakim cudem coponiektórym wersja XT spala po mieście mniej niż fabryka hurraoptymistycznie przewidziała
Konto usunięte pisze: Ło matko z córką. to mój automat ledwo dobija do 13 - najczęściej 12 - 12,5.
Może w Czeczenii i okolicach macie więcej prostychKonto usunięte pisze: A co mam ćwiczyć, żeby spalić 13 to muszę naprawdę się spinać - sprint od świateł do świateł.