i jeszcze koniecznie neony pod kolor twojej bestyji to zaskarbisz sobie względy jeszcze jednego forumowiczamały 5150 pisze: I jeszcze jedno bigban, jak zagazujesz GT'ka to jarmaj Cię od razu pokocha
Jak sie wkupić w łaski starej gwardii forumowiczow subaru :)
Re: Jak sie wkupić w łaski starej gwardii forumowiczow subaru :)
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
Żebym czuła się usatysfakcjonowana, wystarczy że mi powiesz, że reduktor jest fajny, a forester slow mammal to nie wół, i już mam Cię w liście przyjaciół

Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
Może podpadnę ale już w poprzednim życiu twierdziłem ze GAZ to ZŁO a mama kazała stronić od złych rzeczy. Tym bardziej nie mam sumienia żeby zagazować tyle koników bo KOŃ TO NAJLEPRZY PRZYJACIEL CZŁOWIEKA :) a zwłaszcza jak jest ich 218mały 5150 pisze:I jeszcze jedno bigban, jak zagazujesz GT'ka to jarmaj Cię od razu pokocha
"Albo bokiem, albo wcale"
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński
- Polubił: 86 razy
- Polubione posty: 443 razy
Zaraz zaraz, bo już się pogubiłem.bigban pisze:ADMINI mają pierwszeństwo do wiaderka
Czyli jak admini dostaną się już do rzeczonego wiaderka, to będę mógł z nimi umawiać termin, kiedy umyją mi samochód?
uu grubojarmaj pisze: iedy umyją mi samochód?
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński
- Polubił: 86 razy
- Polubione posty: 443 razy
No masz przesr.... Tzn pewnie masz u paru osób.bigban pisze:Może podpadnę ale już w poprzednim życiu twierdziłem ze GAZ to ZŁO a mama kazała stronić od złych rzeczy.
Ale dobrze prawisz i tego się trzymaj!
I pozdrowienia dla Mamy.
No jako ze panujący jest kolor różowy
to na cześć admina powiem ze mam różowe nakrętki na wentyle
To chyba nie była wazelina 
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
bigban, napisz w podpisie "kocham automaty" i jesteś moim debest frendem 
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 313 razy
- Polubione posty: 60 razy
bigban, witaj na Forumie

Tak trzymaćbigban pisze: GAZ to ZŁO
bigban, już nas masz , dawaj klimę 
- Bagażnik nigdy nie jest wystarczająco duży /by Bilex/
Niestety klima już zarezerwowana ale został pstryczek elektryczek od otwierania szyb wiec prawie jak klimaliwit pisze:bigban, już nas masz , dawaj klimę
Kto się odważył?bigban pisze: Niestety klima już zarezerwowana
- Bagażnik nigdy nie jest wystarczająco duży /by Bilex/
- So What!
- 6 gwiazdek
Vibek będzie musiał zrzucić kilka kilogramów, żeby zrekompensować przyrost masy GieTeka spowodowany montażem klimy. Nie wiem, czy mu się to spodobaliwit pisze:bigban, już nas masz , dawaj klimę
No nie wiem, nie wiem. Coś mi wiatrak słabo pompuje.So What! pisze:Nie wiem, czy mu się to spodoba
czarne jest piękne...
jako specjalista od zrzucania kilogramów przez vibka mogę odpowiedzieć:So What! pisze:Nie wiem, czy mu się to spodoba
na samym początku tak. później już nie.
- Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
- Polubił: 20 razy
- Polubione posty: 15 razy
Konto usunięte pisze:
Więc pomyślmy chwilę... może umyjesz nam wszystkim auta?![]()
Bilex pisze: i narzeczoną admina
Doxa pisze: Żebym czuła się usatysfakcjonowana, wystarczy że mi powiesz, że reduktor jest fajny
Ja zawsze tak uważałem. W korkach i gdy się zaparkowałem w rowie to mi się marzył reduktor.
No i z wnętrza Forestera super widać, jak z pokładu lotniskowca.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Doxa pisze: Żebym czuła się usatysfakcjonowana, wystarczy że mi powiesz, że reduktor jest fajny, a forester slow mammal to nie wół, i już mam Cię w liście przyjaciół![]()
Właśnie, Witek mi przypomniał, że chciałem powiedzieć, że po dwóch tygodniach spędzonych w niebieskiej strzale 1.4, stwierdzam, że forester slow mammal to jest niezła rakieta
- So What!
- 6 gwiazdek
Sam widzisz, jak to jestKonto usunięte pisze:Doxa pisze: Żebym czuła się usatysfakcjonowana, wystarczy że mi powiesz, że reduktor jest fajny, a forester slow mammal to nie wół, i już mam Cię w liście przyjaciół![]()
Właśnie, Witek mi przypomniał, że chciałem powiedzieć, że po dwóch tygodniach spędzonych w niebieskiej strzale 1.4, stwierdzam, że forester slow mammal to jest niezła rakietaDido mi dała na jeden dzień, żebym zatankował a ja strzelam boki na każdym zakręcie i wyprzedzam wszystkie mesie i beemki.
Cześć bigban! Ja tam żadną gwardią się nie czuję ani tym bardziej starą, ale przydałyby się halogeny do forka 99. BTW, da się gdzieś znaleźć z rozbitka takie lampki? Może jakieś cmentarzysko anglików? A może dać sobie spokój bo i tak mi wyjmą?
fitter happier more productive
To ja wezmę rower. Siądzie? ;>
r.
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
Bigban witaj na forum
Ja tam nie mam dużych wymagań i jak " oneonujesz " swojego Gt to jesteś Swój
A jeszcze zapomniałem o srebrnych dywanikach
tylko musisz uważać bo ponoć kradną ( tak twierdzi Mały ) 
Ja tam nie mam dużych wymagań i jak " oneonujesz " swojego Gt to jesteś Swój
A jeszcze zapomniałem o srebrnych dywanikach
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 257 razy
- Polubione posty: 533 razy
Konto usunięte pisze: Właśnie, Witek mi przypomniał, że chciałem powiedzieć, że po dwóch tygodniach spędzonych w niebieskiej strzale 1.4, stwierdzam, że forester slow mammal to jest niezła rakietaDido mi dała na jeden dzień, żebym zatankował a ja strzelam boki na każdym zakręcie i wyprzedzam wszystkie mesie i beemki.
Pokaż no to to niebieskie to zobaczysz, że też umi.
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
foreksa nam tutaj brakowałoKonto usunięte pisze: Właśnie, Witek mi przypomniał, że chciałem powiedzieć, że po dwóch tygodniach spędzonych w niebieskiej strzale 1.4, stwierdzam, że forester slow mammal to jest niezła rakietaDido mi dała na jeden dzień, żebym zatankował a ja strzelam boki na każdym zakręcie i wyprzedzam wszystkie mesie i beemki.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
bigban, możesz też narozrabiać na kropce, będziesz miał opinię bojownika o wolność
raczej byle paski nie wystarczą, powinieneś tam dostać bana. jak wywołasz dyskusję, która zaowocuje ankietą z opcją "forum trzeba zamknąć"... świetlana przyszłość tutaj

raczej byle paski nie wystarczą, powinieneś tam dostać bana. jak wywołasz dyskusję, która zaowocuje ankietą z opcją "forum trzeba zamknąć"... świetlana przyszłość tutaj