I TAK JEST ŁADNIE :!!!!!
Potwierdziły się poranne doniesienia, jakoby polski kierowca Robert Kubica miał już ustalone warunki kontraktu z Renault - podał serwis Autosport.
łADNIE!!!
SZKODA TYLKO ZE BRIATORE JUZ NIE MA !!
F1 2010, gdzie wyląduje RK?
- MAZI
- 5 gwiazdek
- Auto: Srebrne Plejadki Imprezowe
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: F1 2010, gdzie wyląduje RK?
NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
A ktoś żałuje? Pamiętaj, że to właśnie Briatore nie zatrudnił Kubicy po testach.MAZI pisze: SZKODA TYLKO ZE BRIATORE JUZ NIE MA !!
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
no zobaczymy co będzie ja jakoś mam mieszane uczucia , ale Robert na pewno wie co robi 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

Realnie patrząc, to miał do wyboru dwa teamy: Williams, który nie wiadomo czym się będzie napędzał i Crashault. Toyota... W jednym teamie z planem pięcioletnim już był. Nie wiem, czy obietnica Renault, że Williams nie dostanie silników, jeśli zatrudni RK była wiążąca po pogonieniu Briatore, ale Kosłotr jest póki co wielką niewiadomą. McLiar czy Ferrari to jednak za wysokie progi i najwyżej pozycja drugiego w teamie. Brawn, RBR tak naprawdę mogą się okazać gwiazdami jednego sezonu, poza tym RBR ma już swoją gwiazdę (a jeszcze ostrzą sobie zęby na KR, czyli RK znów byłby drugim w teamie), a do Brawna ma przejść Rosberg w teczce Mercedesa -- całkiem możliwe, że też zaleceniem, aby był pierwszym kierowcą.
Zresztą... To nie jest tak, że Briatore z Symondsem, czy Brawn sami zaprojektowali bolidy. Owszem, odpowiedni szef w teamie jest potrzebny, ale to tylko kawałek układanki, potrzebni są jeszcze inżynierowie, którzy zaprojektują i zbudują bolid.
r.
Zresztą... To nie jest tak, że Briatore z Symondsem, czy Brawn sami zaprojektowali bolidy. Owszem, odpowiedni szef w teamie jest potrzebny, ale to tylko kawałek układanki, potrzebni są jeszcze inżynierowie, którzy zaprojektują i zbudują bolid.
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
akurat barak Briatore może wyjść temu zespołowi na zdrowie i oczyści trochę atmosferę w teamie, a jeżeli nowym szefem ma zostać Prost to nawet na pewno ale wszystko wyjdzie w praniu
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

No to powrót do przeszłości

To ja jeszcze do kompletu poproszę o powrót do tradycyjnych barw Renault F1

Wreszcie będę mógł bez zgryza kupić sobie jakieś ciuchy "zespołowe"

To ja jeszcze do kompletu poproszę o powrót do tradycyjnych barw Renault F1

Wreszcie będę mógł bez zgryza kupić sobie jakieś ciuchy "zespołowe"

- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Oczywiście, że sami nie zaprojektowali bolidów. Dobry szef jest jednak w teamie niezbędny. Potrafi dobrać odpowiednich współpracowników, zmotywować ich itp. To nie jest tylko kwiatek do korzucha. Jakoś wierzę w Brawna (zdecydowanie bardziej, niż w Briatore, czy Symonds'a). Gdzie się nie pojawiał zespół zaczynał odnosić sukcesy (Benetton, Ferrari, Brawn GP)ky pisze: Zresztą... To nie jest tak, że Briatore z Symondsem, czy Brawn sami zaprojektowali bolidy. Owszem, odpowiedni szef w teamie jest potrzebny, ale to tylko kawałek układanki, potrzebni są jeszcze inżynierowie, którzy zaprojektują i zbudują bolid.

Ale w ramach patriotyzmu, nie zmuszaj nas do zakupu renóvki...WRC fan pisze: Wreszcie będę mógł bez zgryza kupić sobie jakieś ciuchy "zespołowe"

Dolce far niente 

FUX pisze: Ale w ramach patriotyzmu, nie zmuszaj nas do zakupu renóvki...![]()
Wystarczy, że Ty prowadzisz propagandę BMW