LouCyphre pisze: emczy ? Jarmaj i emczy ? Pamiętam jak oczka Ci się szkliły jak oglądałeś te kształty, ten czerwony lakier i przezroczyste drzwi![]()
Mówisz o tej wizycie w Auto GT, po której obaj byliście chorzy?

LouCyphre pisze: emczy ? Jarmaj i emczy ? Pamiętam jak oczka Ci się szkliły jak oglądałeś te kształty, ten czerwony lakier i przezroczyste drzwi![]()
I mam rozumieć, że akurat zofija jest tu najlepszym przekładem...damaz pisze:michal pisze: jak założysz fioletowe futerko na się w Europie to będziesz wzięty za dziwaka
nie koniecznie. na przykład zofija w fioletowym futerku będzie wzięta za lachona.
![]()
![]()
A ilu dresów-z krwi i kości, cokolwiek to znaczy,- stać na mczy, chodzone, za 300kpln...zofija pisze: Taka "samica dresiarza"
Ja się w takim światku nie obracam...Azrael pisze:FUX, paru widziałem
najpierw SWRT sie wycofalo z MS, a teraz to.jarmaj pisze: (powiedział ten, co od czasu do czasu się po cichu nad e46m3 zastanawia...)
FUX pisze: A ilu dresów-z krwi i kości, cokolwiek to znaczy,- stać na mczy, chodzone, za 300kpln...
FUX pisze: LouCyphre, to już starsze, niż dinozaury...
Myślę, że jednak wybrałbym Lexusa IS-F.FUX pisze:U Smorawińskiego stało z przebiegiem coś koło 6kkm. Cena tak gdzieś ponad 380kpln, jeżeli dobrze pamiętam...
Długo nie postało. Pięęękna fura była....
gootek pisze: Lexus IS-F choć tez zwraca na siebie uwagę, ale jednak jest bardziej dyskretny.
To faktycznie jakaś paskudna moda...owoc666 pisze:Szczególnie dyskretne są te cztery końcówki w zderzaku, które są fake'ami.
Nie martw się, coś się znajdzie:remek pisze:Czym ja bede jezdzic na starosc
koncowek nie zauwazylem, bo mi te 'skrzela' i napompowane blotniki rzucily w oczy. Faktycznie, cichociemna furaowoc666 pisze: Szczególnie dyskretne są te cztery końcówki w zderzaku
remek pisze: Na Lexach sie nie znam. Czy ten IS-F to sprzet do jezdzenia? czy raczej mistrz autostrad jak RS4?![]()
To fakt.FUX pisze:Dyskretna to może być srebrna Fabia lub Octavia...
gootek pisze: A tak a pro po, czy są tu już na forum jacyś dawcy organów