F1 2010
-
robanio007
- 2 gwiazdki
- Auto: Niebieski Robur
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: F1 2010
A ja sie cieszę że Majkel wrócił,oby niebył to powrót w stylu Air Majka 

...oleewam to,lubie te robote.
- Dyzio_d
- 2 gwiazdki
- Auto: Subaru impreza WRX MY '06
Jaki starszy! Mój rocznik!!!ky pisze: Pan Starszy

Nie ma tego złego co by nam nie wyszło 

no i ciekawe, co teraz KUB zrobi... I co wyjdzie z tego Renault...
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- Dyzio_d
- 2 gwiazdki
Pożyjemy zobaczymy! Cała zima ciężkiej pracy przed nimi...

Póki co wygląda na to, że to fabryczny zespół tylko z nazwy. Szefem zespołu ma zostać gość bez doświadczenia w F1 :eMTi pisze: I co wyjdzie z tego Renault...
http://www.f1wm.pl/php/wiad_gen.php?id=14557
Ja osobiście ciemno to widzę, coś w tym być musi skoro Glock, Kovalainen czy Trulli wybrali nowe zespoły a nie "Renault".
sytuacja się tyle razy zmieniała w ostatnim czasie, że nikt tak na prawdę tego nie może przewidzieć.. Ale obawiam się, że Twoje słowa się spełnią...WRC fan pisze: Ja osobiście ciemno to widzę, coś w tym być musi skoro Glock, Kovalainen czy Trulli wybrali nowe zespoły a nie "Renault".

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Przesiedzi rok w prawie jak Renault, a potem pożegna się z tym zespołem. Chyba że okaże się, że Lopezy pokażą, że potrafią się sprężyć.eMTi pisze:no i ciekawe, co teraz KUB zrobi... I co wyjdzie z tego Renault...
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
no tego się właśnie boję, że trafił do poczekalni... i kolejny rok o kant d.. rozbić 

- Dyzio_d
- 2 gwiazdki
Tego nigdy nie wybaczę Dr. Marianowi.eMTi pisze: I pomyśleć, że KUB na osłodę mógł mieć rok temu 3cie miejsce....
Zawsze to szkoda, jednak R.K. Jest jeszcze młody i ma dość czasu.eMTi pisze: no tego się właśnie boję, że trafił do poczekalni... i kolejny rok o kant d.. rozbić

obawiam się ,że jak kolejny rok będzie lipa to już jego notowana na następny mogą nie być najwyższe 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

czy mnie sie wydaje czy ta koszulina wpada w lekki róziowy, kolorek? 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

sorki ale .... ON MA wielką głowę

- Dyzio_d
- 2 gwiazdki
Pierwsze co się rzuca w oczy...burat pisze: sorki ale .... ON MA wielką głowę

no wygląda jak robione na szybko w fotoszopie i jak by mu tę główkę tam wkleili 

tak czułem ,ze nie wytrzyma długo bez ścigania 

Ferrari zaprezentowało dziś bolid na sezon 2010 : F10
http://www.f1ultra.pl/index.php/wiadomo ... i-f10.html

Porównanie z zeszłorocznym F60:

I jeszcze szpiegowska fota Williamsa FW32

http://www.f1ultra.pl/index.php/wiadomo ... i-f10.html

Porównanie z zeszłorocznym F60:

I jeszcze szpiegowska fota Williamsa FW32

Dziwy jakies z tą Formuła. Byłem ostatnio w sklepie z ciuchami Ferrari i wewnątrz stał bolid 2002 z wielką kartką z zakazem fotografowania.
Dla zainteresowanych tłok z certyfikatem za jedyne 700 €
, w sklepie internetowym 100 € tańszy....

Dla zainteresowanych tłok z certyfikatem za jedyne 700 €

Dolce far niente