Chloru, już dawno doszliśmy do tego, że Karowa w tym roku tak jak w poprzednim.Chloru pisze: Dobra bo już myślałem, że z nudów będę jechał na Karową marznąć i oglądać ten nudny OS![]()

Chloru, już dawno doszliśmy do tego, że Karowa w tym roku tak jak w poprzednim.Chloru pisze: Dobra bo już myślałem, że z nudów będę jechał na Karową marznąć i oglądać ten nudny OS![]()
Bafi, Twoim wspólnikiem jestem od pierwszego telefonuBaficzka pisze: remek, znaczy się - znowu chcesz być moim wspólnikiem?![]()
![]()
kiepski przewodnik jesteś, bo wytrzymałem tylko kawałek bemowaChloru pisze: remek, w poprzednim to ja za przewodnika robiłemW tym roku kapcie, bro i telewizor na kółkach
![]()
remek pisze: kiepski przewodnik jesteś, bo wytrzymałem tylko kawałek bemowaale na Twoją obronę dodam, że to koledzy Maziego przynieśli wiśniówkę
![]()
true true - bezterminowy paktremek pisze: Bafi, Twoim wspólnikiem jestem od pierwszego telefonu![]()
Nie mierz wszystkich swoją miarą - nie każdy dysponuje ocieplonym bimbrem w plastikuChloru pisze: Znaczy wiśniówka była za słaba
No to idąc tym tropem to mam już pewnie szkielet z "adamantium"kufel dziennie piwa zmniejsza ryzyko złamania kośc
Oj dla Ciebie to wszystko musi być wytwarzane średniowiecznymi metodami (z pojazdami włącznie)ky pisze:Nie dotyczy wyrobów piwopodobnych, powszechnie dostępnych w handlu? ;)
r.
Gdybym ja był taki bezwzględny w ocenianiu alkoholi to już dawno byłbym abstynentem. Tzn. i tak jestem, tyle, że niepraktykującym.ky pisze:Gdybym wyżłopał tyle samo koncernowego gnoju z koncentratu, nazajutrz odciąłbym sobie głowę z rozpaczy. :)
Niedawno piłam piwo Marcowe z Bierhalle o takim właśnie miodowym posmaku. Bardzo mniamDyzio_d pisze: Miooodowy...
Ale czad!!! jak ja mu zazdraszczam i mocno kibicuję! super sprawa..nie wiem czy na moim ranczo winogrona dadzą rade (są ale w śladowych ilościach) poniewaz region raczej znany z chmielu i tytoniu (sprawdzone, to rośnie..a to też zacne używki) ale jakby to było cudnie mieć własną winniczkę, i własną piwniczkę z winami..a obok garaż z samochodami..i z traktorkiem takim małym żeby mieścił się między rozsady...LouCyphre pisze:http://www.winnicawegrow.pl
ky pisze:Widzisz. W ostatni weekend wysmoczyłem tyle browaru, że nie jestem w stanie sobie przypomnieć. Nazajutrz wstałem i nic. Gdybym wyżłopał tyle samo koncernowego gnoju z koncentratu, nazajutrz odciąłbym sobie głowę z rozpaczy. :)
r.
o dzięki ci dobry człowieku,ky pisze:Ciechan jest wiotki w porównaniu z Noteckim niepasteryzowanym. Potem jest Lipcowe niepasteryzowane i Kasztelan niepasteryzowany. Ciechana można dostać w wielu sklepach, Kasztelana też. Z Noteckim czy Lipcowym już jest gorzej, ale też się da.
r.
j33mbo pisze: dzisiaj sprawdzę jak to będzie z odcinaniem łba jutro rano
LouCyphre pisze:j33mbo pisze: dzisiaj sprawdzę jak to będzie z odcinaniem łba jutro rano
Mogę się przyłączyć telepatycznie do spożywania?